Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Çok sevindim kızın olacağına, bakayım listeye bende. Ben bu arada erkek şokunu da atamadım, Allah'ın bildiğini kuldan saklamayacağım, çok kız istiyordum ve hep tek çocuk yapma planım vardı. Şimdi sırf bu yüzden dogumdan sonra emzirmeyi kesince Kıbrıs'a gidip 2. yi kız yapalım diyoruz, içimizde kaldı.
Allah gönlüne göre versin canım doğunca bir farkı olmadığını anlayacaksın bence 😍 ama elbetteki imkanın olduğu sürece git yap yani neden olmasın 😄

Garibim ikinci nası büyücek bakalm dhdndn keremin psikolonisi bozulmasn die cock anasından ayrı kalcak shdndkd
Evet biraz öyle oluyor maalesef. Bizim ufaklık biraz basit büyütülüyor çünkü abla herşeyi çok içselleştiriyor. Bide büyük yeğen bana çok düşkün, ben 3 aylık olana kadar bebeği kucağıma dahi alamadım gözümün içine bakıyordu sürekli uzaklaştırmaya çalışıyordu bebekten.
Ne zaman ki ikinci bebişin hareketlendi ,keremle oynamaya başladı o zaman eşit davranmaya başlarsın artık :D

İyiyiz canım beniiim🥹♥️ senin cinsiyet belli oldumu? 🥹
Canım benım selam, evet belli oldu fetal sonucu geldi, erkekmiş benım. küçük bir hayal kırıklıgı olmadı değil ama alışıyoruz oğluş fikrine, cinsiyetten bagımsız bu bebek bizim ailemize ilaç oldu bu durumumuzda. bi ağlıyoruz arkasından bebek konusuna dönüyoruz falan, değişik duygular. Senin belli oldu mu cinsiyet.

Evet biraz öyle oluyor maalesef. Bizim ufaklık biraz basit büyütülüyor çünkü abla herşeyi çok içselleştiriyor. Bide büyük yeğen bana çok düşkün, ben 3 aylık olana kadar bebeği kucağıma dahi alamadım gözümün içine bakıyordu sürekli uzaklaştırmaya çalışıyordu bebekten.
Ne zaman ki ikinci bebişin hareketlendi ,keremle oynamaya başladı o zaman eşit davranmaya başlarsın artık :D
Bitane video gördm kadın demişki birinci cocugjmun psikolojisi bozulmasın diye ikinci cocugumu sevemedim, ikinci cocuk anne babasını tanımıyor diye hssşskdşrnlf allam ya napalm iyi olsunlar da hallederiz

Çilekcim senin de kızın oluyormuş öncelikle çok çok sevindim, tebrik ederim. Bulantılar harici çok şükür evet iyiyim canım, ama hergün 3 prilamım var yoksa klozet başında iptalim. hala taziyeye gelen giden çok kalabalıgız, bi an boşluk yakalayınca da ofise gidiyorum falan, günden yogun olunca da kesemiyorum ilacı ama ilaçlı halimle bile her an çıkarma noktasında geziyorum. Doktorum geçen haftadan sonra kontrol aralıgını açtı. Artık herşey normal dedi, 1 ay sonra gel, bende üstelemedim. multivitaminlere falan başladı, sizlerde geçmişsinizdir herhalde.
Canım çok teşekkür ederimm evet kız bebişmiş bizimki. Sağlıkla doğsunlar inşallah
Sen cok şiddetli yaşadın bulantıları ya umarım bi an önce kurtulursun artık, hayat kalitesini aşırı derecede düşürüyor keyif bırakmıyor insanda.
BEn de 12 hafta itibariyle ocean mummy+demir+d vitamini başladım. Ama bende de hala iştah sıfır, deli gibi kilo vermeye devam ediyorum maalesef. umarım bebek beslenebiliyordur

Canım benım selam, evet belli oldu fetal sonucu geldi, erkekmiş benım. küçük bir hayal kırıklıgı olmadı değil ama alışıyoruz oğluş fikrine, cinsiyetten bagımsız bu bebek bizim ailemize ilaç oldu bu durumumuzda. bi ağlıyoruz arkasından bebek konusuna dönüyoruz falan, değişik duygular. Senin belli oldu mu cinsiyet.
Daha iyi olursunuz inşallah allah kalbinize ferahlık versin canımm🙏🏻♥️
Hele bi doğsun şifa olucak size, günler nasıl geçiyor anlamıcaksınız bile🥹♥️ yaaa bebisim öle demee erkek cocuguu candıırrrr hele sana bağlılığı, bu dünyadaki en güçlü bağ.
Benim doktor kız gibi dedi ama net konusmadı canım bi sonrakinde belli olur dedi🥹♥️

Ense kalınlığı ve burun kemiğinde problem görülmediği sürece sonuç hep tertemiz geliyor kalbini ferah tut. Ama yine de içimiz rahat etsin diye yaptırıyoruz iş
Ben yeşilini almıştım canım bir tık geç emiliyor ama onun dışında lekelenme vs olmadı
O zaman
Ense kalınlığı ve burun kemiğinde problem görülmediği sürece sonuç hep tertemiz geliyor kalbini ferah tut. Ama yine de içimiz rahat etsin diye yaptırıyoruz işte
ay çok teşekkür ederim kuzum🙏🏻 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım ponçiklerimizi 💕

Bitane video gördm kadın demişki birinci cocugjmun psikolojisi bozulmasın diye ikinci cocugumu sevemedim, ikinci cocuk anne babasını tanımıyor diye hssşskdşrnlf allam ya napalm iyi olsunlar da hallederiz
Evet biraz da üzücü görünüyor dışardan. Kıyamam yavrum o kadar da tatlıydı ama kimse dilediğince sevemedi. Sen o kadar da yapma kardeşinin de sevilmeye ihtiyacı olduğunu bilsin ki o da sevsin

Kuzum evet 12.haftayı bekletti bizim doktorumuz ense kalınlığına ve burun kemiğine de baktık içim yine biraz rahatladı ama diğerlerinden de güzel haberler alırsam eğer inan cinsiyet çok geride kaldı 🥰💕
Ense ve burun iyi olunca sıkıntı olmaz bebisim bende geçen gğn aynı stresi yaşadım ama güzel geldi sonucum seninde öyle olur 🥹♥️🙏🏻

Evet biraz da üzücü görünüyor dışardan. Kıyamam yavrum o kadar da tatlıydı ama kimse dilediğince sevemedi. Sen o kadar da yapma kardeşinin de sevilmeye ihtiyacı olduğunu bilsin ki o da sevsin
Çocukileri seviyor aslında kerem ama bakalım bebisim. Zaten sevgi dolu bir cocuk, kısa sürede duruma alısır diye düşünüyorum 🥹♥️

Günaydın kızlar, Çarşamba devlette gittiğimde artık progestanı bırakabilirsin dedi. Zaten önlem amaçlı kullanıyordum. Bugün yine lekelenmem oldu. Dün biraz temizlik yaptım ondan kaynaklanmış olabilir mi? İki gündür de ilacı içmiyorum. Acile gidicem sanırım çok korktum şuan

GÜne çok kötü başladım :( metroda baygınlık geçirdim
bu hafta toplu taşıma kullanıyorum işe gelirken, araba eşimde. metro aşırı kalabalık ve havasızdı bi anda bütün vücudumdan ter boşaldı gözlerim karardı, yere yığıldım dizlerim çözüldü
Allahım bankaya kendimi zor attım. metroda asla nefes alamadım hava çektim çektim ciğerime gitmedi sanki hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım
Tansiyondan olmuş olabilir veya aç mıydın şekerin mi düştü acaba. Bana 2 kez bekarken oldu şekerim düştü büyük ihtimalle açtım çünkü. Geçmiş olsun canım

Canım çok teşekkür ederimm evet kız bebişmiş bizimki. Sağlıkla doğsunlar inşallah
Sen cok şiddetli yaşadın bulantıları ya umarım bi an önce kurtulursun artık, hayat kalitesini aşırı derecede düşürüyor keyif bırakmıyor insanda.
BEn de 12 hafta itibariyle ocean mummy+demir+d vitamini başladım. Ama bende de hala iştah sıfır, deli gibi kilo vermeye devam ediyorum maalesef. umarım bebek beslenebiliyordur
Çilekcim mummy nin içinde demir ve d vitamini de değil mi yoksa ekstra mı aldın

Back
X