Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar deryaderya2 deryaderya2 dan ses çıktı mı ya? Kanaması vardı en son aklım onda kaldı

Canım dün çok zor bir gündü. Lekelenme hiç bişeymiş. Allah kimsenin başına kanama vermesin. Rüyamda kanamam vardı bir uyandım kan içindeyim.
Dr a gittim kanama alanı gördü ama plesantadan uzakta dedi çok kötü bir senaryo çizmedi ama kanama devam ediyordu. Ekstra bi tedavi vermedi 2 fitil devam. Sonra holteri çıkarmak için başka hastaneye gittiğimde kanama arttı artık pedler yetmedi. Tabi holter de ölçtü tansiyon fırlamış 16-10 lara. Ağrılarım vardı. Orda da gittim bişey demiyorlar bebek Baya büyümüş tutunur inş diyorlar çaresizlik çok zor birşey.
Eve geldim dinlendim kanama azaldı. Bugün kahveye döndü.

MelinaTur MelinaTur canim daha iyi olmana cok sevindim aklimiz sende vallahi. Oglus geliyormus demek he cok sevindim💙 biz de erkek bekliyoruz 🙏🏼 bizde de esim sizin gibi tipki cok kiz istiyordu, ama o kadar alisti ki oglan fikrine sukurler olsun, paşam aslanim oglusum lar havada ucusur oldu agzinda👻 siz de dogunca bugunku soklarinizi unutacak kadar mutlu olursunuz umarim😍
Ayy çok sevindim oglan anası arkadaşım :) yaa benım eşim benden fena kızcıydı ama ultrasonda malum belirtiyi görünce çok hoşuna gitti, herkese sevinçle anlatıp duruyor, bir anda değişti. bende hemen oglan odası bakmalara başladım çok hazırlıksız yakalandık.

Ayy kızlar ben hamile olmadan önceki haline göre daha kalorisiz yiyorum ama kilo alıyorum bende bunu çözemedim 😅 gerçi ekmek yemiyorum full sebze canım istiyor ama çokk iştahla yiyorum sanırım o kilo yapıyor 😅 birde benim tuvalet sorunum devam ediyor bugün 4 gün oldu tuvalete çıkmadım ve üstelik doktorun verdiği şase bir ilaç var onu kullanmama rağmen 🤦‍♀️ bu yediklerim nereye gidiyor içimde taş olup kilo yapıyor galiba napıcam ben bağırsaklarım durdu resmen
Kabızlık bende de var karadut suyu iç canım iyi geliyor

Ben de diş ağrısı için gitmiştim. Dişçi doktorunu ara sor 3 ay dolduktan sonra işlem yapıyoruz ama belki uygun görmez dedi. Doktorum da uygun tabi ki demişti
Dişten de öyle korkuyorum ki anlatamam 🥹
Sen nasıl oldun ? Geçti dimi sıkıntı yok kanama vs

Kızlar bende o kadar çok kız modu ve planı vardı ki oglana çok hazırlıksız yakalandık, ama hızlıca odamızın konseptini belirledim, ilgilenmek kafamı da dagıttı biraz, ilk süslerini aldım bile. Düşünenlerede fikir olsun. Teddy Bear temalı olacak, kırmızı mavi yeşil karışık tonlu düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_8178.webp
    IMG_8178.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 58
Canım dün çok zor bir gündü. Lekelenme hiç bişeymiş. Allah kimsenin başına kanama vermesin. Rüyamda kanamam vardı bir uyandım kan içindeyim.
Dr a gittim kanama alanı gördü ama plesantadan uzakta dedi çok kötü bir senaryo çizmedi ama kanama devam ediyordu. Ekstra bi tedavi vermedi 2 fitil devam. Sonra holteri çıkarmak için başka hastaneye gittiğimde kanama arttı artık pedler yetmedi. Tabi holter de ölçtü tansiyon fırlamış 16-10 lara. Ağrılarım vardı. Orda da gittim bişey demiyorlar bebek Baya büyümüş tutunur inş diyorlar çaresizlik çok zor birşey.
Canım çok geçmiş olsun bak benim de 3cm kanama alanım vardı pazartesi ertesi gün kahveye döndü hemen bugün kontrolde de tamamen gitmişti. Sen gönlünü ferah tut. Seni çok iyi anlıyorum o kanı yaşayan bilir. Ama bebeklerimiz iyi

Dişten de öyle korkuyorum ki anlatamam 🥹
Sen nasıl oldun ? Geçti dimi sıkıntı yok kanama vs
Ay yok çok şükür canım geçti tamamen. Diş can sıkıcı evet ya ama ihmal etme kuzum bebek dişten alıp götürüyor der ya büyükler :) süreç daha hızlanıyor olabilir halihazırda çürük vs varsa

Ay yok çok şükür canım geçti tamamen. Diş can sıkıcı evet ya ama ihmal etme kuzum bebek dişten alıp götürüyor der ya büyükler :) süreç daha hızlanıyor olabilir halihazırda çürük vs varsa
Çürümeye yakın vardı galiba o da patladı gitti 😀

Aynen canlar vitamin alamadığı yerde bebek dislerden alırmış .ilk oglumda üç aydan sonra birden 6disim ağrımaya başladı cok zordu kafamı duvarlara vuruyordum .normal yaşantımda süt yoğurt yemem ondan galiba vitamin yetmedi demiştim o sıra 😔😔

Ahh canım benim dünden beri kalbim seninleydi dua ettim durdum.. Bebeğinin iyi olmasına o kadar sevindim ki çok güçlü bir bebek o asla annesini bırakmayacak. KAnama da kahveye dönmüş çok şükür, inşallah azalarak biter bir an önce. Kardiyoloji doktorunun yorumu ne oldu? Birde kanamanın sebebi ne

Kızlar bir şey fark etdim, burda hep ekşi yiyenlerin çoğunda erkek çocuk, normalde ye ekşiyi getir Aişeyi değil miydi o🤔bende hep ekşi yedim, tuzlu limon, tuzlu erik🤤hiç tatlı aramadım
Kızlar bir şey fark etdim, burda hep ekşi yiyenlerin çoğunda erkek çocuk, normalde ye ekşiyi getir Aişeyi değil miydi o🤔bende hep ekşi yedim, tuzlu limon, tuzlu erik🤤hiç tatlı aramadım
Benim o kadar karışık ki ekşi yiyemiyordum ballı süt tatlı falan yiyorum genelde. Ekşi çok mideme dokunuyor. Bunların hepsi hurafe bence ya 😂

Besleniyordur üzülme, bende doktoruma bulantıdan ötürü yiyememekten ne zaman yakınsam, bebek için sorun yok merak etme diyor. stres daha kötü bizim için, rahat ol canım
Yaa iyi bari canım inşallah yetiyordur bebişe de. Öğlen yemeğe çıktım iki porsiyon az ev yemeği söyledim ikisi de olduğu gibi kaldı midem almıyor yani

Allahımm şunları gördükçe deliriyorum yaa. Kendimi çok kaptırmak da istemiyorum alısveriş için erken ama önüme cıktıkta hepsini alasım geliyor küçük leydime😂
Eriyorummmm hakim bey 😍😍😍 bir tarafım çok almak istiyor bir tarafım da bekle sonraki kontrolden sonra başla diyor ah ah
Çok sevindim kızın olacağına, bakayım listeye bende. Ben bu arada erkek şokunu da atamadım, Allah'ın bildiğini kuldan saklamayacağım, çok kız istiyordum ve hep tek çocuk yapma planım vardı. Şimdi sırf bu yüzden dogumdan sonra emzirmeyi kesince Kıbrıs'a gidip 2. yi kız yapalım diyoruz, içimizde kaldı.
Bende ikinci bebekte öyleydim her doktora gitmem de soruyordum cinsiyet aynı mi degisir belki diye 😂 erkek bebekte çok güzel oluyor ama eminim ki kız bebek cilvesi başkadır ve bir annenin mutlaka bir kızı olmalı diye düşünüyorum 😍

Ah canım yaa inşallah kurtulursun şu kanamadan falan. Bebek kaç haftalık olmuş şimdi kanama neden oluyormuş bişey dediler mi?

Aynen canlar vitamin alamadığı yerde bebek dislerden alırmış .ilk oglumda üç aydan sonra birden 6disim ağrımaya başladı cok zordu kafamı duvarlara vuruyordum .normal yaşantımda süt yoğurt yemem ondan galiba vitamin yetmedi demiştim o sıra 😔😔
Bana vitaminde vermedi bu doktorlar benim vitaminlerimi çalıyor bu bebek hırkız

Eriyorummmm hakim bey 😍😍😍 bir tarafım çok almak istiyor bir tarafım da bekle sonraki kontrolden sonra başla diyor ah ah
😍
Ay ne dicem yaa bende daha önce kasık bölgemde pıtır pıtır bişey olmuştu sanki titreme gibi. kendimle dalga geçmiştim gazdır diye
Az önce yemekten döndüm pcde iş yapıyordum öne doğru eğilmiştim ve yine hemen hemen aynı yerde o pıtırdama titreşme oldu. DAmar mı seğiriyor acaba bebeği bu kadar erken hissedeceğimi de zannetmiyorum yani. gazım yok bu arada

Çok çok geçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda herşey normale döner.

Canım çok geçmiş olsun bak benim de 3cm kanama alanım vardı pazartesi ertesi gün kahveye döndü hemen bugün kontrolde de tamamen gitmişti. Sen gönlünü ferah tut. Seni çok iyi anlıyorum o kanı yaşayan bilir. Ama bebeklerimiz iyi
Çok şükür kuzum ya o kdr sevindim ki banada moral oldu seninkinin iyileşmesi 🙏 inş bende en yakın zamanda kurtulurum.
Ahh canım benim dünden beri kalbim seninleydi dua ettim durdum.. Bebeğinin iyi olmasına o kadar sevindim ki çok güçlü bir bebek o asla annesini bırakmayacak. KAnama da kahveye dönmüş çok şükür, inşallah azalarak biter bir an önce. Kardiyoloji doktorunun yorumu ne oldu? Birde kanamanın sebebi ne
Canım çok saol duaların için 💖 evet o kadar kanama da bile gümbür gümbür atıyordu yavrumun kalbi 🥹 çok ağladım ama bugün biraz toparladım. Kardiyolojiye gidemedim henüz, kanama sebebi de kanama alanı sanırım. İğne sordum doktora daha çabuk geçirir belki diye kısa süreli çözüm fitil daha iyi dedi. Tek yapabildiğim dinlenmek canım .

Back
X