Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Aramızda doğum tarihi olarak 10 gün varmış demek kiiii 10 gün sonra ben de hissedebilicem😍 Bu arada canükom senin bioda yani imza kısmında 16’ya girdin yazıyor yanlışlık mı var
Burada doldurulan hafta değil girilen hafta yazıyor. Benim de pazartesi 15+0 olacak, 16. Hafta içerisindedir diyecek. 15 ı doldurmuş 16 ya girmiş oluyorum ya 😂 başta ben de şaşırmıştım çünkü 😁

Aramızda doğum tarihi olarak 10 gün varmış demek kiiii 10 gün sonra ben de hissedebilicem😍 Bu arada canükom senin bioda yani imza kısmında 16’ya girdin yazıyor yanlışlık mı var
15+1 olunca 16. Hafta sayiyo biyografi. Tahmini dogum tarihim 2 kasım gorunuyor ama sezaryen olunca ekim sonu gibi bekliyoruz artik

Ay bu arada alisveris yaptim ben🙈 kendimi kaptırdım bi 3 gün alışverişe sanki haftaya dogurcakmisim gibi bi yoklukla araştırma yaptım ve aldim :) aldıkça daha cok alası geliyor insanın yahu.

Burada doldurulan hafta değil girilen hafta yazıyor. Benim de pazartesi 15+0 olacak, 16. Hafta içerisindedir diyecek. 15 ı doldurmuş 16 ya girmiş oluyorum ya 😂 başta ben de şaşırmıştım çünkü 😁
Bu hesap daha doğru geliyor bana hafta kısacık zaten ben şimdi 14’ün içindeyim mesela.

Baya uzun sürdü tık tık oynadı zıplıyor muydu artık bilmiyorum. Oglum da elini koydu hissetti:) biraz karnımı sıkıştırmış gbi otuyordum bilinçsizce sıkışınca bi aloo burada insan var yahu dedi herhalde :)
Ayyyy şahane darısı bize insallah ben hastalıktan heralde hiç bisey hissetmiyorum
Henüz

Kızlar grip olup da atlatan vsr mi üç hafta oldu geçmedi Cildiricam ya ıhlamur ve paroldan başka bisey içemiyorum

Back
X