- 22 Kasım 2022
- 3.478
- 3.810
- 63
Yap kızz hünkarına hizmet sevaptır ajhshahahahhaahhahaAnalar gününde prenseslik beklerken kendimi kocaya masaj yaparken bulmam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap kızz hünkarına hizmet sevaptır ajhshahahahhaahhahaAnalar gününde prenseslik beklerken kendimi kocaya masaj yaparken bulmam![]()
akşamları 7 aylık gibi oluyo balon balığına benziyorum ckjccjhdjGöbüş çıkıyo mu peki aşko
Burada doldurulan hafta değil girilen hafta yazıyor. Benim de pazartesi 15+0 olacak, 16. Hafta içerisindedir diyecek. 15 ı doldurmuş 16 ya girmiş oluyorum yaAramızda doğum tarihi olarak 10 gün varmış demek kiiii 10 gün sonra ben de hissedebilicemBu arada canükom senin bioda yani imza kısmında 16’ya girdin yazıyor yanlışlık mı var
15+1 olunca 16. Hafta sayiyo biyografi. Tahmini dogum tarihim 2 kasım gorunuyor ama sezaryen olunca ekim sonu gibi bekliyoruz artikAramızda doğum tarihi olarak 10 gün varmış demek kiiii 10 gün sonra ben de hissedebilicemBu arada canükom senin bioda yani imza kısmında 16’ya girdin yazıyor yanlışlık mı var
Çok teşekkür ederimYaaaaa tebrik ederim canım önceliklee sonucun temiz diye Allah sağlıklı evlatlar nasip etsiiinnnkızçenii yeriimm
benimde 2 kasim tahmini tarih bende sezaryen olacagim bakalim ne zamana dusecek tarih15+1 olunca 16. Hafta sayiyo biyografi. Tahmini dogum tarihim 2 kasım gorunuyor ama sezaryen olunca ekim sonu gibi bekliyoruz artik
Doktor'un tahmini mi isteğiniz mi? Bu haftalarda belli oluyor mu ki merak ettim ☺benimde 2 kasim tahmini tarih bende sezaryen olacagim bakalim ne zamana dusecek tarih![]()
doktorun tahmini 2 kasim. 12 haftada demisti doktorum. gebelik takibi uygulamalarinda da 2 kasim gosteriyordu ama bende oncesinde sezaryen oldugu icin tekrar oyle olacakDoktor'un tahmini mi isteğiniz mi? Bu haftalarda belli oluyor mu ki merak ettim ☺
Evet 15 bitip 16. haftanın içine girdiğin için. Kolay doğumlar olsun hepimize15+1 olunca 16. Hafta sayiyo biyografi. Tahmini dogum tarihim 2 kasım gorunuyor ama sezaryen olunca ekim sonu gibi bekliyoruz artik
Bu hesap daha doğru geliyor bana hafta kısacık zaten ben şimdi 14’ün içindeyim mesela.Burada doldurulan hafta değil girilen hafta yazıyor. Benim de pazartesi 15+0 olacak, 16. Hafta içerisindedir diyecek. 15 ı doldurmuş 16 ya girmiş oluyorum yabaşta ben de şaşırmıştım çünkü
![]()
Evet ya fraksiyon düşük çıkmış. Yok değil başka bir şirket Ankara merkezliCanım sen de mi ikinci kez kan vermiştin gözden kaçırmışım. Yarın çıkar bence seninki eğer nateraysa
Yok canım kullanmıyorum. Vallahi baya zor oldu yılan hikayesine döndü artıkCanım sağlıkla gelsin inşallah fetal sonucunikinciyi beklemek daha zordur zaman hızlı aksın inşallahhh. Kan sulandırıcı mı kullanıyordun
Gelir gelir kalbini ferah tuttYok canım kullanmıyorum. Vallahi baya zor oldu yılan hikayesine döndü artıkSonucu güzel gelsin inşallah
![]()
Ayyyy şahane darısı bize insallah ben hastalıktan heralde hiç bisey hissetmiyorumBaya uzun sürdü tık tık oynadı zıplıyor muydu artık bilmiyorum. Oglum da elini koydu hissetti:) biraz karnımı sıkıştırmış gbi otuyordum bilinçsizce sıkışınca bi aloo burada insan var yahu dedi herhalde :)
evett ikisini deKızlar nipt ve ikili tarama yaptırdınız mı?