Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Günaydın kızlar, bugün ben de 13+0 olarak kontrole gidiyorum, geçen hafta şehir dışında olunca ikili tarama testi de bugüne kaldı. İnşallah cinsiyetle ilgili de bir tahminde bulunur ya 🤩
doktorlar genellikle 14.haftadan önce kesin konuşmuyorlar ama bence tahminde bulunur bize de haber ver mutlaka 😊

Günaydınn kızlar dün innovita ovulasyon testinin yanında gelen testlerden yaptım çatlamanın 9. Günüydü bembeyaz cıktı bugun 10. Gün hafif gölgelik belirdi ama ilk defa bu testten yapıyorum güvenilirmi kullanan varmı

kızlar bu konu daha önce konuşuldu biliyorum ama tekrar sormam lazım size, temiz içerikli saç dolaştırmayan kolay kullanımlı şampuan arıyorum. Ben momwell şampuanını kullanıyordum ama çok da memnun kalmadım saçımı çok dolaştırıyor ve asla temizlenmiş hissine kapılamıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum

deryaderya2 deryaderya2 canımm bikaç gündür çok bakamadım buralara. Nasılsın, lekelenmelerin azalmıştır inşallah :KK200:

Saol canım sorduğun için 💖 Perşembe gecesi kanama bitti cumartesi de leke bitti derken cumartesi gecesi az denemeyecek miktarda yine kanama oldu. Dr a gitmedim ama çünki hem bşy yapmadan gönderiyorlar hemde gidip gelirken çok efor sarfediyorum, uzanıp azalmasını bekledim. Şimdi yine kahverengi ama ben psikolojik olarak çok zorlanıyorum, tuvalete bile yanlız girmeye korkar oldum. Çarşamba kontrolüm inş bebeğim iyidir bir daha yaşamayız bunu 🤲🏻🥹

Saol canım sorduğun için 💖 Perşembe gecesi kanama bitti cumartesi de leke bitti derken cumartesi gecesi az denemeyecek miktarda yine kanama oldu. Dr a gitmedim ama çünki hem bşy yapmadan gönderiyorlar hemde gidip gelirken çok efor sarfediyorum, uzanıp azalmasını bekledim. Şimdi yine kahverengi ama ben psikolojik olarak çok zorlanıyorum, tuvalete bile yanlız girmeye korkar oldum. Çarşamba kontrolüm inş bebeğim iyidir bir daha yaşamayız bunu 🤲🏻🥹
Hey allahım ya bu lekelenmeler de senin sınavın oldu. Dün bi arkadaşımla konuştuk daha önce de söylemişimdir oğluna gebeyken dokuz ay her allahın günü kanama yaşamış ama sağlıkla doğum yaptı. HAla unutamıyor yani bebeğe bişey olmuyor ama psikolojik yönü zorluyor insanı seni çok iyi anlıyorum.
İyi bari kontrolüne az kalmış bebeğini görünce için rahatlar kafan rahatlar

canım yoğun birşey atlattın yavaş yavaş kesilecek lekelerinde gönlünü ferah tut bende sadece lekelenme olmasına rağmen 15günde ancak kesildi. yakın zamanda kesilir senin de inşallah

Back
X