Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Yani alışveriş işin en güzel kısmı. Bende eve ufak ufak eşyaları gelmeye başlasın istiyorum açıkçası. Çok stresli zamanlar geçirdik hep birlikte. Yeter yahu yüzümüz gülsün dimi ama 🥰🌸🩷
Aynen oyle artik her sey tikirinda kabuluyle isin eglenceli kismina odaklanmak hayalim benim de canim🥰🙏🏼

Selam kızlar,

doktordan çıktım her şey yolundaymış çok şükür 🧿 kasıkta kasılmalarım oluyor ara ara, düzenli magnezyum kullanmamı önerdi. Dört hafta sonrası detaylı ultrason ve dörtlü tarama yapılacak, ikili taramayı atladım şuan stres olmamak için.

13+0’ım bugün, cinsiyet için tahminini sordum, baktı baktı baktı ve çok tereddütlü bir şekilde “daha çok kız olacağını düşünüyorum” dedi, yani öyle zorlama bir tahmin oldu aslında. Hani o kadar zorlama bir şekilde söyledi ki eşimle hala erkek olacağını düşünüyoruz 🤣🤣 ama eğer kız olursa tüm hurafeleri gerçekten çöpe atabiliriz. Cildim, yüzüm o kadar güzelleşti ki resmen gençleştim 🤣 herkes aynısını diyor ve herkes erkek olacağından çok emin 😅
Canım tebrik ederim, sağlıkla gelsin minik :nazar:
ocean mummy takviyesine başlayana kadar benim de yüzüm ay gibiydi, cinsiyet kız :D herkes yüzüne ne yaptırdın sen diyordu :D
bu arada ikili dörtlüden daha iyi sonuç vermiyor muydu canım onu yaptırsan daha iyiydi sanki

Topik başkanım nasılsın nelerdesjn şekerim hersey yolunda mı Puxhu Puxhu

13. haftadaym bnde bilmiyorm hala kapatıyor göstermiyor tahmn var sadece nipt testim de hala çıkmadı beklemedeym :(
Geçen haftadan bu yana test sonucu bekleyen ne çok annemiz var neden gecikme yasanuyor acaba

Kızlarrr yardım edinn. Ağlamaktan duramıyorum. Evin önünde sürekli beslediğim kedilerden biri beni cırmaladı. Zaten çok yılışık bir kedidir sürekli ayağıma sürtünür sanırım yanlışlıkla ayağına bastım oda refleks olarak bacağıma saldırdı. Bir kaç çizik var birde çok az morarma mor olan yeri ısırmış olabilir. Çok korktum. Kedi son zamanlarda çok zayıflamıştı hasta gibiydi zaten halsizdi. Kuduz olabilir mi bilmiyorum. Sabunlu suyla yıkadım bacağımı. Antibiyotikli krem sürdüm şimdi de. Çok korkuyorum hastaneye gitmeli miyim yüzeysel çizikler var derin bir yara yok.. Kuduz aşısı mı olmam lazım bebeğe zararı olur mu? Bunu düşünmekten ağlamam durmuyor ağladıkça da kusuyorum.

Fetal testi siz kendinizmi istiyorsunuz bizim burda ikili test yapıyorlar ama ondan hiç haberimiz yok
Evet canım devlet yapmıyor. Özelde yapılıyor. İstersen yaptırıyorsun onu yaptırdığında 2 li 4 lü falan gerek kalmıyor.
Nipt testi ne kadar acaba?
Fetal dedikleri şeyle aynı mı
aynı şey ben Genoks firmasına 14.000 e yaptırdım geçen hafta ama bulunduğum ilde anlaşmalı br doktor ile. Belki direkt Ankara da merkezinde daha uygundur bilmiyorum.
Kızlarrr yardım edinn. Ağlamaktan duramıyorum. Evin önünde sürekli beslediğim kedilerden biri beni cırmaladı. Zaten çok yılışık bir kedidir sürekli ayağıma sürtünür sanırım yanlışlıkla ayağına bastım oda refleks olarak bacağıma saldırdı. Bir kaç çizik var birde çok az morarma mor olan yeri ısırmış olabilir. Çok korktum. Kedi son zamanlarda çok zayıflamıştı hasta gibiydi zaten halsizdi. Kuduz olabilir mi bilmiyorum. Sabunlu suyla yıkadım bacağımı. Antibiyotikli krem sürdüm şimdi de. Çok korkuyorum hastaneye gitmeli miyim yüzeysel çizikler var derin bir yara yok.. Kuduz aşısı mı olmam lazım bebeğe zararı olur mu? Bunu düşünmekten ağlamam durmuyor ağladıkça da kusuyorum.
Canım hemen sabunla yıkamışsın ve antibiyotikli krem sürmüşsün o yüzden birşey olacağını sanmam. Yine de için rahat olması için bi acile görünüver. Stres yapma.

Evet canım devlet yapmıyor. Özelde yapılıyor. İstersen yaptırıyorsun onu yaptırdığında 2 li 4 lü falan gerek kalmıyor.

aynı şey ben Genoks firmasına 14.000 e yaptırdım geçen hafta ama bulunduğum ilde anlaşmalı br doktor ile. Belki direkt Ankara da merkezinde daha uygundur bilmiyorum.

Canım hemen sabunla yıkamışsın ve antibiyotikli krem sürmüşsün o yüzden birşey olacağını sanmam. Yine de için rahat olması için bi acile görünüver. Stres yapma.
Teşekkürler canım

Eki Görüntüle 3590111
Bir şey olacağını sanmıyorum ama içiniz rahatsın diye bence bir doktora gidip durumu izah edin,o sizi aydınlatır.Belki bir test filan yapar,böyle stresli geçirmektense doktorun bir duyması sizi rahatlatır,böyle çok stres yaparsınız.

Cok gecmis olsun canim, istersen bir acile git ya durumu izah et, icin rahat eder en azindan

Back
X