Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
3 hafta sonra sahalara döndüm. cinsiyet öğrenenleri tebrik ederim kız erkek ayrı güzel deneyimler olacaktır :) çarşamba kontrolüm var çok uzun zaman oldu kontrole gitmeyeli 3 hafta olacak. yurtdışındaydım bu göbekle gezdim geldim. sanki 6 aylık gibi göbeğim çıktı. çarşambaya kadar dayanabileceğimi de sanmıyorum randevu ayarlarlarsa akşam ya da yarın görmek istiyorum hastaneyi aradım. umarım sağlıklı ve benimledir çocuğum :]

3 hafta sonra sahalara döndüm. cinsiyet öğrenenleri tebrik ederim kız erkek ayrı güzel deneyimler olacaktır :) çarşamba kontrolüm var çok uzun zaman oldu kontrole gitmeyeli 3 hafta olacak. yurtdışındaydım bu göbekle gezdim geldim. sanki 6 aylık gibi göbeğim çıktı. çarşambaya kadar dayanabileceğimi de sanmıyorum randevu ayarlarlarsa akşam ya da yarın görmek istiyorum hastaneyi aradım. umarım sağlıklı ve benimledir çocuğum :]
Benimde Çarşamba kontrol ❤️ inşallah güzel haberler aliriz🤲

Ya bizimkiler de oyleydi aileler yani, gel gor once kendileri cignediler ek gida kasigi bile almislar dayanamayip 🤣 onlar oyle olunca esimle biz de artik allaha emanet insallah o gunleri goruruz diyerek mini mini basladik👻 3 ayi dolunca puseti alan arkadasim filan var benim, ben de o rahatliga erismek istiyorum artik acikcasi 🥹🙏🏼
Yani alışveriş işin en güzel kısmı. Bende eve ufak ufak eşyaları gelmeye başlasın istiyorum açıkçası. Çok stresli zamanlar geçirdik hep birlikte. Yeter yahu yüzümüz gülsün dimi ama 🥰🌸🩷

Ayy aynıyızz 11+3 üm bende.
cinsiyeti görsün diye 13. Haftayı bekliyim dedim ama siz umutlandırdınız biraz beni🤣 12 demi gitsem acaba🤣
nipt testi yapıldı, oradan çıktı cinsiyet. başka yaptıran var mı ve ne kadar güvenilir acaba ben de merak ediyorum çok

Selam kızlar,

doktordan çıktım her şey yolundaymış çok şükür 🧿 kasıkta kasılmalarım oluyor ara ara, düzenli magnezyum kullanmamı önerdi. Dört hafta sonrası detaylı ultrason ve dörtlü tarama yapılacak, ikili taramayı atladım şuan stres olmamak için.

13+0’ım bugün, cinsiyet için tahminini sordum, baktı baktı baktı ve çok tereddütlü bir şekilde “daha çok kız olacağını düşünüyorum” dedi, yani öyle zorlama bir tahmin oldu aslında. Hani o kadar zorlama bir şekilde söyledi ki eşimle hala erkek olacağını düşünüyoruz 🤣🤣 ama eğer kız olursa tüm hurafeleri gerçekten çöpe atabiliriz. Cildim, yüzüm o kadar güzelleşti ki resmen gençleştim 🤣 herkes aynısını diyor ve herkes erkek olacağından çok emin 😅

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 51
Bakalım ultrason sonucunda aynı gelicek mi 🥰 hayırlısı olsun . Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun peki muayeneye
22 mayısta gideceğim. bu sanırım daha farklı bir muayene olacak, perinatoloji uzmanı daha detaylı bir ultrason yapıyormuş. heyecanla bekliyorum. inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri <3 sen ne zaman gideceksin

Selam kızlar,

doktordan çıktım her şey yolundaymış çok şükür 🧿 kasıkta kasılmalarım oluyor ara ara, düzenli magnezyum kullanmamı önerdi. Dört hafta sonrası detaylı ultrason ve dörtlü tarama yapılacak, ikili taramayı atladım şuan stres olmamak için.

13+0’ım bugün, cinsiyet için tahminini sordum, baktı baktı baktı ve çok tereddütlü bir şekilde “daha çok kız olacağını düşünüyorum” dedi, yani öyle zorlama bir tahmin oldu aslında. Hani o kadar zorlama bir şekilde söyledi ki eşimle hala erkek olacağını düşünüyoruz 🤣🤣 ama eğer kız olursa tüm hurafeleri gerçekten çöpe atabiliriz. Cildim, yüzüm o kadar güzelleşti ki resmen gençleştim 🤣 herkes aynısını diyor ve herkes erkek olacağından çok emin 😅
Benimde bütüün hurafeler kız diyor . Nedense tam tersi olucak mış gibi geliyor banada 🤣
1 oğlum var 1 tane de kızım olsa fena olmaz tabi 🤣

22 mayısta gideceğim. bu sanırım daha farklı bir muayene olacak, perinatoloji uzmanı daha detaylı bir ultrason yapıyormuş. heyecanla bekliyorum. inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri <3 sen ne zaman gideceksin
Ben de önümüzde ki hafta gitmeyi düşünüyorum 21 22 si falan

Yaa inşallah sağlıklı bir kız nasip etsin Allah🙏
Ben de o yüzden kesin bir şey söyler diye geç gidiyim dedim 13 hafta ideal gel
Yaa inşallah sağlıklı bir kız nasip etsin Allah🙏
Ben de o yüzden kesin bir şey söyler diye geç gidiyim dedim 13 hafta ideal geldi🫠
12nci haftada takviyeleri değiştirecek doktor biraz da onun için 12yi uzatmadim

Back
X