- 3 Nisan 2023
- 2.745
- 2.701
- 63
- 38
Nerden aldın canım güle güle kullanBen bebek arabası ve puset aldım ponçikim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden aldın canım güle güle kullanBen bebek arabası ve puset aldım ponçikim![]()
Hepsiburadadan aldım canım indirim vardı cybexteNerden aldın canım güle güle kullan
Bende cybex mios yada priam istiyorum ama beklemedeyim henüz easy twist de olabilir o da pratikHepsiburadadan aldım canım indirim vardı cybexteteşekkür ederim
![]()
Yaa teşekkürler canımm bende doktoruma danışacağım bu konuyuCanım Eskişehir’de bi devlet hastanesi yapıyormuş bin liraya burada yaptıranlar vardı. Gazi hastanesi de Ankara’da 10 bin liraya yapıyormuş ama muayene de olman gerekiyormuş takipli hasta imiş gibi.
Hey maşallah gerçektenfetal dna testinin kısaltıması, normalde özel lablarda 20 bine yakın ama eskişekirde 500 tl gbi bi rakama yapılıyormuş bn ankara gazide 10 bine yaptırdm
Easy twist kabşn boy değil bebişim biz ondan onu eledik coya modelini aldık ona da bakabilirsin, puset de aton b2Bende cybex mios yada priam istiyorum ama beklemedeyim henüz easy twist de olabilir o da pratik
Ben Emotopic isimli bir nemlendirici kullanıyorum canım eczanelerden alabilirsin yenidoğan için bile uygun bi nemlendirici karnıma bile onu sürüyorumKızlar vücudunuzun kuruluğu için kullandığınız nemlendirici varsa önerebilir misiniz ben çok kuruyorum saçım filan da kuru hep![]()
Kız easy twist2ler 360 derece dönenler kabin boy uçakta kabine koyabiliyorsun eminmisin arkadaşım kullanıyor çünkü ordan biliyorumEasy twist kabşn boy değil bebişim biz ondan onu eledik coya modelini aldık ona da bakabilirsin, puset de aton b2
Yok biz baya araştırdık kuzum uçağın içine alamıyorsun, uçak altına verir onda sorun olmaz da zaten dönen modeller kabine girmiyor dedi bize mağazadaki görevli deKız easy twist2ler 360 derece dönenler kabin boy uçakta kabine koyabiliyorsun eminmisin arkadaşım kullanıyor çünkü ordan biliyorum
Onların aldıkları kabin boy yazıyor hepsi burada da ama easyler de yazmıyorKız easy twist2ler 360 derece dönenler kabin boy uçakta kabine koyabiliyorsun eminmisin arkadaşım kullanıyor çünkü ordan biliyorum
Ay çok hızlısın, ne aldın?Ben bebek arabası ve puset aldım ponçikim![]()
Ooo 50 Tl kuponu varmış ben kesin bunu alırımBende cybex mios yada priam istiyorum ama beklemedeyim henüz easy twist de olabilir o da pratik
Eskişehir'de ben yaptırdım 1100 tl ödedim tek olumsuz yanı 4 5 haftada çikiyor sonucuYaa teşekkürler canımm bende doktoruma danışacağım bu konuyu![]()
Canım eşimle bayadır araştırıyorduk en son indirim de olunca alalım dedik, Cybex coya modelini aldık hem hafif hem kabşn boy diye bakalım kullanmak nasip olsunAy çok hızlısın, ne aldın?
Yav çileğim zaten çocuk 2 yaşından sonra istemşcek binmeyi o yüzden gerek yok ciddenOoo 50 Tl kuponu varmış ben kesin bunu alırımharika fırsat sjdhdjd
İnşallah canım güzel günlerde kullansın❤Canım eşimle bayadır araştırıyorduk en son indirim de olunca alalım dedik, Cybex coya modelini aldık hem hafif hem kabşn boy diye bakalım kullanmak nasip olsun![]()
Kız yok ya şaka yapıyorum 150bin liraya 50 TL Kupon vermiş kahkaha attıımmmmYav çileğim zaten çocuk 2 yaşından sonra istemşcek binmeyi o yüzden gerek yok cidden![]()