Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Canım ben testlerin detayını hiç bilmiyorum, bugün boyun vs ölçümleri yaptı ama kan vermedim. Benim göbek adım anksiyete. Şuan cahilliğim mutluluk veriyor. Tek düşüncem bu 🥲
Kıyamam sana annelik hali böyle bisey galiba. Sağlıkla kucağımıza alalım da gerideki detaylar bazen çokta önemli değil🥰

Cok gecmis olsun canim, istersen bir acile git ya durumu izah et, icin rahat eder en azindan

Çok geçmiş olsun. Gebelikte her kremin kullanımı uygun değil emilimi çok hızlı olduğu için. Sabunlu su ile temizleyip bi acile git istersen en sağlıklısı
Doktorum bana sokak kedilerinden uzak dur dedi ama neden dedi hiç sormadım. Bence doktor git enfeksiyon kapabilirsin en azından için rahat eder
canım bence hemen doktoruna haber ver ve hastaneye git. Antibiyotik krem sürmeseydin sormadan keşke, hamilelikte her krem kullanılmıyor maalesef emilim olduğu için. Doktorunla iletişime geçmelisin

sakin olun. şehir içinde kuduz kedi şu ana kadar pek rastlanmış bir şey değil, ama muhtemelen yine de tetanos aşısı yaptırmanız gerekebilir. bence doktorunuza bir danışın, ama merak etmeyin bebeği etkileyecek bir şey yoktur.
Canım hamileyken kuduz aşısı vurulabilirsin, ben hamilelik şüphem varken tırmalamamıştım vurulmustum
Kızlar hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim. 🩷 Acile gittim enfeksiyon doktoruyla konuştular. Oda risk almak istemedi. Tetanos aşısı, kuduz aşısı 4 doz şeklinde, birde serumla karışık bir iğne yaptılar. Kolum bacağım popom iğne yapılmadık yer kalmadı. Çok üzüldüm. Bu kadar ilaç almak bebeğimi ister istemez etkiler. Ama enfeksiyon oluşmasından iyidir diye mecbur yaptırdım iğneleri. Birde antibiyotik ilaç yazdılar.

Kızlar selam, bugün benim de 14. Haftam :) gecen hafta genetik testler için detaylı ultrasondaydım, doktor emin olmamakla beraber kız olabilir dedi ama tekrar bakalım dedi :) hayırlısı olsun.
Görünce dayanamadım yazdım:))
Ayrıca farkediyorum ki saçlarım çok dökülmeye başladı son 1-2 haftadır .. demirim biraz eksik çıkmıştı ona bağlıyorum ama normalde de hep biraz eksik çıkmasına rağmen bu kadar dökülmezdi . Bu sorunu yaşayan var mı? Neler yapıyorsunuz ?

Kızlar hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim. 🩷 Acile gittim enfeksiyon doktoruyla konuştular. Oda risk almak istemedi. Tetanos aşısı, kuduz aşısı 4 doz şeklinde, birde serumla karışık bir iğne yaptılar. Kolum bacağım popom iğne yapılmadık yer kalmadı. Çok üzüldüm. Bu kadar ilaç almak bebeğimi ister istemez etkiler. Ama enfeksiyon oluşmasından iyidir diye mecbur yaptırdım iğneleri. Birde antibiyotik ilaç yazdılar.
Sifa olsun canim, eminim ki o riski almandan cok cok daha iyi bir karardir ilac ve igneleri olman🙏🏼 uzulmemeye calis,basina gelecegi varmis diyelim allah beterinden sakinsin, hepimize de ders oldu bence bir bakima 🥹 ben de sokaktaki kedi kopekleri sevmekten geri durdurmuyordum kendimi acikcasi, simdi daha temkinli olacagim

Kızlar selam, bugün benim de 14. Haftam :) gecen hafta genetik testler için detaylı ultrasondaydım, doktor emin olmamakla beraber kız olabilir dedi ama tekrar bakalım dedi :) hayırlısı olsun.
Görünce dayanamadım yazdım:))
Ayrıca farkediyorum ki saçlarım çok dökülmeye başladı son 1-2 haftadır .. demirim biraz eksik çıkmıştı ona bağlıyorum ama normalde de hep biraz eksik çıkmasına rağmen bu kadar dökülmezdi . Bu sorunu yaşayan var mı? Neler yapıyorsunuz ?
Takviye kullanmiyor musunuz demir icin, hamilelikte ilk azalan demirimiz oluyormus malesef muhtemelen ona baglidir

Sifa olsun canim, eminim ki o riski almandan cok cok daha iyi bir karardir ilac ve igneleri olman🙏🏼 uzulmemeye calis,basina gelecegi varmis diyelim allah beterinden sakinsin, hepimize de ders oldu bence bir bakima 🥹 ben de sokaktaki kedi kopekleri sevmekten geri durdurmuyordum kendimi acikcasi, simdi daha temkinli olacagim
Evet kesinlikle herkese ders olsun. Bu süreçte lütfen kalbinizle sevin. Çok acı bir şekilde bunu tatdım. Umarım başka kimsenin başına gelmez böyle bir durum 🙏

Merhaba guzel kadinlar!

Ben kimyasal gebelik yasamistim hatirlayanlariniz vardir. Suan tekrar hamileyim bugun idrar tesi yapip ogrendim. Yarin kan verecegim ins.

Aranizda kimyasal gebelik sonrasi saglikli gebelik yasayan var mi?
Çok korkuyorum.
Herşey çok güzel ve sağlıklı ilerlesin inşallah. Tebrikler 🎉 🙃

Canım canını sıkma ben bir etkisi olacağını düşünmüyorum sonuçta tetanozu da hamileyken vuruluyoruz doğuma yakın🙏🏻😘 bebişin içeride korunuyor sen stres yapmamaya çalış kendini

Merhaba guzel kadinlar!

Ben kimyasal gebelik yasamistim hatirlayanlariniz vardir. Suan tekrar hamileyim bugun idrar tesi yapip ogrendim. Yarin kan verecegim ins.

Çok korkuyorum.
Merhaba. Hayırlı olsun ☺️ Ben geçen sene kimyasal gebelik geçirmiştim. 6 ay sonrasında tekrardan hamile kalınca sizin gibi bazı korkular yaşamıştım. Ama Allah nasip ettiyse bir şekilde oluyormuş, ilerliyormuş. Onu anladım. 12. haftamdayım şu an. O yüzden hiç korkmayın. Sağlıklı bir gebelikse ilerleyecektir. Şunu da eklemek isterim ki doktorlar kimyasal gebeliği gebelikten bile saymıyorlar bebek oluşmadan gebelik sonlandığı için. O yüzden tekrarlamadığı sürece onu yaşanacak diğer gebelikler için bir tehdit olarak görmüyorlar. En azından benim görüştüğüm doktorların hepsi böyle söyledi. Siz içinizi ferah tutun. Düzenli Beta HCG takiplerinizi yaptırın. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler 🤲🏻

Çok geçmiş olsun canım asla yapılmaması gereken bişey olsa elbette yapmazlardı içini ferah tut gelmiş geçmiş olsun 🙏

Merhaba guzel kadinlar!

Çok korkuyorum.
Tebrikler canım elbette ben de kimyasal sonrası sağlıklı gebelik yaşadım hiç endişelenme kimyasal zaten kese oluşmadan beta yükselmesi demek oluyor çok ciddi bi sorun değil o yüzden bu gebeliğini etkileyecek diye düşünme sağlıkla ilerlersin hayırlısıyla 🙏

Günaydın kızlar 😍 doktor kontrolü olanlardan ultrason resmi görelim yahu özledik bebek görmeyi :) benim kontrolüme daha 13 gün var ✨ bu arada mide yanması için öneri veren herkese tek tek teşekkürler. İşe yaradı geçti çok şükür. Özellikle ekmek ve baharatlı yiyecekleri kesince

Merhaba guzel kadinlar!

Çok korkuyorum.
Canım tebrik ederim. Ben de yaşamıştım 4 ay sonra tekrar hamile kaldım. Hiç korkma kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik çok duydum. Güzel geçsin tadını çıkar😍

Bu arada kızlar şunu soracağım size. Siz gebelik haftanızı sat a göre mi değiştiyse usg ye göre mi söylüyorsunuz? Mesela benim sat a göre 13+5 ama ultrasona göre 14+3 iki uygulama var birinde ayrı birinde ayrı takip ediyorum:) çok önce değişmişti usg de bu değişen gibi gidiyor zaten her kontrolde o yüzden merak ettim size sormak istedim.

Bu arada kızlar şunu soracağım size. Siz gebelik haftanızı sat a göre mi değiştiyse usg ye göre mi söylüyorsunuz? Mesela benim sat a göre 13+5 ama ultrasona göre 14+3 iki uygulama var birinde ayrı birinde ayrı takip ediyorum:) çok önce değişmişti usg de bu değişen gibi gidiyor zaten her kontrolde o yüzden merak ettim size sormak istedim.
ben sata göre hesaplıyorum çünkü doktorlarda doğumu sata göre planlıyor diye biliyorum. Usg de bebeğin boyuna göre ölçüm yaptıkları için boyu uzunsa haftası ileri çıkıyor gibi düşünüyorum ben ilerleyen haftalarda genellikle eşitleniyormuş zaten

Benim de öyle canım ya sata göre 14+3 ama usg göre 15+3 önden gidiyor. Ama ben hep sata göre söylüyorum çünkü bebek bazen öne geçer bazen geriye düşebilirmiş. Hep aynı ayarda gitmiyormuş çünkü o yüzden sat ı baz almak daha mantıklı gbi

Ah yaa şu hamilelikte herşey ne kadar önemli. Sokak hayvanlarını mümkün olduğunca uzaktan sevicez gebelik boyunca. Çok geçmiş olsun canım iyi müdahale etmişler için rahat olsun

günaydın kızlar .Bulantılar bitecek derken artıyor benim .Aksam sadece çorba içebildim

Back
X