Benim de geçti çoğu belirtim göğüs hassasiyeti ve duygusallık kaldı sadeceKan sulandırıcı kullananların içmesi önerilmiyor diye okumuştum bakmak lazım.
Bu arada benim bir güncük mide bulantım olup geçti sadece şişkinlik var ağız tatımda yerine geldi birde iştahım açık. Rahatsız hissetmemek korkutuyorherkeste mide bulantıları kusmalar tiksinmeler sanki bunlar olmayınca sağlıksız gibi düşünüyorum
Hiç bilmiyorum bnce kişiden kişiye değişiyorNe zaman başlar acaba bunlantılar
4+5 benim ama iştahım çok açıldı. Sürekli açım yemek yemek istiyorum. Hızlı kilo alırım diye korkuyorum. Nasıl önüne geçeceğim bilmiyorumHiç bilmiyorum bnce kişiden kişiye değişiyor
Canım acıktığında kefir içebilirsin özellikle akşam vakitlerinde acıktığında. Hem faydalı hem anlık yeme isteğini kesiyor. Ben arada böyle tutuyordum kendimi normal zamanda. Şimdi pek canım bir şey istemiyor ama. Sabahları kan şekerini hızlı yükselten yiyecekler de gün boyu açlık hissi yaratıyor ona da dikkat edebilirsin.4+5 benim ama iştahım çok açıldı. Sürekli açım yemek yemek istiyorum. Hızlı kilo alırım diye korkuyorum. Nasıl önüne geçeceğim bilmiyorum
Var bende bugün benle hiç muhabbet etmedin diye cıngar çıkardım hahshhdhdKızlar bende bulantı vs yok hatta sadece nefes nefese kalma var şimdilik. Ama bugün çok huysuzum akşamdan berihatta eşim ne yapabilirim seni mutlu etmek için dedi alışkın olmadığı için sebepsiz bu halime. Böyle bir belirti var mı?
Zulüm oldu artık zulümİnanılmaz bir kabizlik ve şişkinlik var bu durum hangi ayda geçer kızlar yaa sizde aynı durumda mısınız . Karnımda balon var adeta
Kızım da 6. Haftada çok şiddetli başlamıştı bende. Ondan önceki zaman da da ağzımda hep bi tatsızlık sulu Yemek yiyememe ve iştahım aşırı kapanmıştı o zaman.Ne zaman başlar acaba bunlantılar
Kefir mi , bende laktoz da şişkinlik yapıyor aslında ama yine ise yarar mı kefir acabaZulüm oldu artık zulümkefir ile çareyi buldum.. günde bir kere çıkabiliyorum en azından öğünlerde yer vermeyi deneyin isterseniz bir de
Sağol canım denicem bunuCanım acıktığında kefir içebilirsin özellikle akşam vakitlerinde acıktığında. Hem faydalı hem anlık yeme isteğini kesiyor. Ben arada böyle tutuyordum kendimi normal zamanda. Şimdi pek canım bir şey istemiyor ama. Sabahları kan şekerini hızlı yükselten yiyecekler de gün boyu açlık hissi yaratıyor ona da dikkat edebilirsin.
Bol bol su iç canım 2-3 litre günlük ve lifli gıdalar tüket.İnanılmaz bir kabizlik ve şişkinlik var bu durum hangi ayda geçer kızlar yaa sizde aynı durumda mısınız . Karnımda balon var adeta
Dünden beri öğür öğür içim kıyıldı kalp atmaya başladı diye düşünüyorumKızım da 6. Haftada çok şiddetli başlamıştı bende. Ondan önceki zaman da da ağzımda hep bi tatsızlık sulu Yemek yiyememe ve iştahım aşırı kapanmıştı o zaman.
Bende 6. Haftayı bekliyorum
İnşallah ya onu da duyarsam biraz daha içim rahatlıcak.Ay zaten atıyor ya ne var yani bize de duyursalariyi düşünelim sesi kısık daha gittiğinde duyacaksın eminim
Ben de sigara kullanıyordum canım bıraktım 10 gündür içmiyorum öğrendiğimden beri aklına sigara gelince karnıma dokunup bak küçük mikroskobik canlı senin için güçlü olacağım diyorum :) işe yaradı bende bir de çiğ kuruyemiş tuketebilirsin oyalıyor birazKızlar çok fenayım tam 5 gündür sigara içmiyorum ama çok çok vurmaya başladı. Nasıl başa çıkıyorsunuz ben artık dayanamama noktasına geldim. Sadece sigara düşünüyorum offf
Ben akşamları yarım 20-30 dk şık yürüyüşlere başladım şuanda başka türlü insülin direncimi kontrol altına alamayacağımHavalarda hafiften düzeliyor buralarda her gün düzenli yürüyüş yapmayı istiyorum bende yoksa çok zor Halim
Çok hızlı sonuç çıkmış canım muhtemelen beklenen adet tarihin de geçmiş hemen git kan ver bence betan yüksek çıkarKızlar merhaba bugün test yaptım ve sonuç hemen böyle çıktı yalancı pozitif değildir demi markasınıda attım . Eğer bebek varsa 4+4 bugün sat 13 şubattı .. beta kaç çıkar sizce lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?