Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Evet siz yazdıktan sonra okudum çok kişi mağdur olmuş resen atamalar da olmuş baya uzaklara rehberlik olduğundan gidersiniz her gün doğru sistemdeki sorunları çözelim derken mağduriyet iyice çoğaldı. Şansınızı bir şekilde geçici görevlendirmeyle deneyebilirsiniz belki. Sıkmayın canınızı bebişiniz size güç, moral versin

Cnm en kötü birkaç ay ücretsiz izin alırsın kendini üzmeye değmez yarın ola hayrola de derin nefes al dünyanın sonu mu bak şanslısın dünya tatlısı yavrun olacak

Kasik agrisi yaşayan var mı ? Yorulunca zor hareket etme vs . Oturup kalkarken zorlanma . Birde erkek bebişler isim dusundunuzmu

Evet hemen hemen aynı kilo almışız. Sana bişey demedi mi doktor kilonla ilgili.
Doktora kendim söyledim 26. Haftada 10 kg aldım ben diye normal iştahın açıldı dedi toplamda16 kiloya kadar normal dedi ama 16 kiloyu biraz geçsem de sorun etmeyecek biri çok karışmıyor stresli olmamam için sanırım biraz takıntılı olduğumu biliyor

Kasik agrisi yaşayan var mı ? Yorulunca zor hareket etme vs . Oturup kalkarken zorlanma . Birde erkek bebişler isim dusundunuzmu
Benim vücudum resmen yürümeyi reddediyor. Anında bel ve kasık ağrısı başlıyor. O kadar canım yanıyor ki, ters ya da kendimi zorlayacak bir hareket mi yaptım diye şüpheye düşüyorum. Yatarken kalkarken dikkatli ve yavaş hareket etmem gerekiyor. Her yerim acıyor benim yaa. Uykumda biri beni tutup tutup duvara çarpıyor herhalde

Anladım canım kızım da ben 16 kilo almıştım bundada en en fazla 20 olsam ne olur ki diyorum. Bu Assistan abartmış baya demek ki.

Kasık ağrısı yaşıyorum makat pozisyon şuan doktor normal dedi magnezyumu arttır dedi bana.
Benim ki kız ama bizde karar verdik söyleyeyim artık Eliz olucak kısmetse teyseleri

Offf aynı dertten muzdaribim ya bu da yeni başladı. Tüm gece hareketsiz olmam gerekiyor hareket ettiğim anda kasığıma sanki kramp giriyor. Yatıp kalkmak işkenceye döndü bu hafta. Bazen de ara ara gün içinde regl sancısı gibi hafiften yokluyor. Doktora sorsam mı, gitsem mi bilemedim yani normal mi değil mi onu da anlamadım. Hele tuvaletim geldiğinde resmen sancı oluyor

Kızlar idrarım da protein çıkmadı çok şükür ama doktorlar gebelikte en istemediğimiz şey tansiyon, şartlar heran değişebilir takip edilmeli diyorlar. Kendi rızamla çıkış yapacağım bugün sadece tansiyon takibi için hastanede kalmak istemedim. 14-9 olursa yine hemen gelmem gerekiyormuş.
Zaman hepimize su gibi aksın bir uyanalım 38-39 haftalardayız. Bir sonrakinde de bebişlerimiz kucağımızda olsun.

Günaydınnn aynıyım aynı gece sağa sola dönerken karnımdaki ağırlık komple ani acıya sebep oluyor yavaş dönüyorum zaman zaman tuvaletim mi var ishal miyim onun ağrısı mı üşüttüm mü midem mi ağrıyor regl ağrısı mı her şey birbirine karışıyor

İşte Allah'tan burada yaşadıklarımızı paylaşıyoruz da "aaa tamam herkes aynı durumda, demek ki normal" diyebiliyoruz. Bir nebze olsun içimiz rahatlıyor.

Çoğumuza olduğuna göre normal bisey bu o zaman. Soluğu doktorda alcaktım yoksa

İşte Allah'tan burada yaşadıklarımızı paylaşıyoruz da "aaa tamam herkes aynı durumda, demek ki normal" diyebiliyoruz. Bir nebze olsun içimiz rahatlıyor.
Ya evet inan ki gece her ağrım olduğunda sabah kalkıp hastaneye gidicem dedim ama sonra sizle konusunca bakıyorum hemen hemen aynı formda ağrılar yasıyorsunuz. Hayır doktora gitmekte de bi sakınca yok ama biraz da akışında yaşamak istiyorum şu hamileliği. İyi ki varsınız kızlar

Senin bu bebiş çok nazlı bak doğduğu zaman gerçekten o küçük totodan bi ısırık almak hakkındır

Kızlar dün gece benim oğlan o kadar hareketliydi ki korktum hastaneye gidecektim. Bakın öyle böyle değil dur durak bilmedi ya. Sonra uykuya daldım eşim de eli karnımda yatıyormuş iyi uyanmıyor demiş içinden. Tam o an uyandım internette dolaştım çok hareket kötü bi şey midir erken doğum belirtisi midir falan diye. Sonra klasik müzik açtım sakinleşsin diye… biraz işe yaradı gibi. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Gün içinde ne yedin canım . Bende de bir kere aynısı oldu geçen hafta kurufasulye yemiştim acaba ondan mı dedim bilemedim . Yedigimizle alakalı sanirim

Kesinlikle aynı fikirdeyim bak o yazdığın aynı ben .sabah yataktan kalkmak işkence gibi yavaşça kalkıyorum alt pijama giymek peki ?İnan artık bu normal değil dedim.farkli doktorlara da sordum ya enfeksiyon diyen oldu yerleşme diyen oldu biri en son kafası yakın hep Ağrır dedi bilemiyorum diğerlerinde böyle hatırlamıyorum.hocam yaştan mi dedim hayır kafası çok yakın ağrır dedi

Ayy evet yaa Altıma pijama, iç çamaşırı giymek için ayağımı kaldıramıyorum. Çorap giymeyi söylemiyorum bile. Ben şu ana kadar 5 kilo aldım ama karnım epey büyük. Hareketlerimi çok kısıtlıyor. Zaten gebeliğe kilolu başlamıştım. Şuan 73 kilo oldum. Daha ne kadar büyüyecek bilmiyorum. Nefes bile almakta zorlanıyorum artık.

Bende sürekli acaba doktora mı gitsem kafasındayım. Bazen acaba doktor arkamdan bu kadın manyak diyor mudur diye düşünüyorum Gruba bakıyorum tamam sakinleş yalnız değilsin diyorum. Evet, hepiniz iyi ki varsınız. Resmen sırt sırta götürüyoruz hamileliği. Bu gruptakiler artık gerçek hayatta tanıdığım insanlarmış gibi geliyor bana

Gün içinde ne yedin canım . Bende de bir kere aynısı oldu geçen hafta kurufasulye yemiştim acaba ondan mı dedim bilemedim . Yedigimizle alakalı sanirim
Menemen, biber dolması bir de yaş pasta yaş pastayı abartmış olabilirim olur mu ondan acaba bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…