Canlarım ben sabah erkenden gittim kontrole. Önce usg ile bebeği inceledi, çok şükür haftasına uyumlu. Sonra böbreğe baktı, bir miktar daha genişleme var ama 32. Haftaya kadar yine garanti götürür operasyon istemiyor şuan dedi. Yine idrar yolunda bakteri çıktı. Şöyle ki, sağ böbrek işlevini tam yerine getirmediği için bakteriyi atamıyor mesanen dedi, monurol yazdı yine.
Gel gelelim kasılma mevzusuna. Benim kuduruk kızçe nstye bağlandığımız anda çıldırdı. Üzerinde baskı istemedi ve sürekli tekmeledi, bikaç kez cihazı düzeltmek zorunda kaldılar. Nst sonucunda sancı cıkmadı ama doktorumun değerlendirmesi şu şekilde; bebeğin fazla hareketli ve sürekli rahmini uyarıyor. Yani sen bu kasılmaya benzeyen seyleri maalesef doğuma kadar yaşayacaksın korkmamayı öğreneceksin sadece dedi. Şuan erken doğum riskin yok serviksin herseyin normal seyrinde dedi. Yani buradaki durum benim kızımın kudurukluğundan kaynaklanıyormuş maşallah

sürekli faaliyet halinde olduğu için rahim kendini kasıp sıkıştırarak korumaya alıyormus cok ilginç ama çok şükür rahatladım. Darısı haber bekleyen hepinizin basına canlarım

İlave olarak; tansiyon takibi yapıp ona yollamamı istedi. Oradayken 13/9 cıktı ama hala ilaca başlatmadı bekleyeceğiz dedi