Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Gelmezsin inşallah kuzum da gelirsen de yapacak bir şey yok senden kıymetli değil boşver hamileyiz nelerle uğraşıyoruz bende iş güç yapamıyorum evde, iki yer süpürsem belim ağrıyo saldım artık yaşıyoz öyle böyle

Bende olmam diyordum ama sırf şu boğmaca için olmak istiyorum. Çocuğumu riske atmak istemiyorum ama içim de rahat değil ilk fırsatta vazgeçmeden korkmadan gidip olmam lazım. Birde asm deki ebeme yazdım aşı yokmuş sanırım nerede yaptırıcam onu da bilmiyorum, İnş başaracağım ddjfdk neyse böyle sizin yazdıklarınızı okudukça motive oldum yalnız değilim bu hissettiklerimde diye.

Ben asla yaptırmam diyordum 29. Haftadayım . Sonra bisey oldu bu sabah kalktım ASM e gittim kontrol oldum , dedim aşı olmaya karar verdim , daha önce imza atmıştım olmam diye tek doz okey başka yaptırmam zaten geçti heralde bilmiyorum … Ya aşı yaptırmadım diye pişmanlık duyarsam diye düşünüp teslim oldum

Şifa olsun hepimize diyelim inşallah hafif atlatırsınız :)

Kızlar merhaba bir gün boyunca bebeğin hareketlerini hissetmeyen var mı?

Canım nerden aldın bide kaç ay aldın. Bende baktım trendyoldan en küçükleri 3-6 aylık oluyor. 3-6 aylık olanlardan mı almak gerek acaba.
Ben yorumlara baktım bi tane beğendiğim vardı. Kalıbı dar demişler. 6-9 aldım. Harbiden ölçtüm de 3-6 ayla aynı. Bacakları kolları kıvrılıp kullanılabiliyor canım. Olur ya soğuklar uzun sürer rahatça kullanırım dedim. Bu sene kış sert olacak diyorlar.

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-10-13-39-32-039_trendyol.com.webp
    9 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar ben 2 gündür yoktum neyse ki biraz keyifler yerine gelmiş çok sevindim. Umarım güzel rahat bir hafta olur herkes için. Hafta sonu kayınvalidem bizdeydi bütün evi temizledi sağolsun, ben de tın tın peşinde dolaştım

Kızlar merhaba bir gün boyunca bebeğin hareketlerini hissetmeyen var mı?
Bu haftalarda oluyor canım. 2 kere gittim nst çekildi dediler ki bunu nasıl hissetmiyorsun pozisyon değiştiriyorlar artık büyüdükleri için daha ufak hareket edebiliyorlarmış. Sen yine için rahat etsin 1 gün olduysa önce sevdiği şeyleri ye iç soluna yat biraz da dürt bakalım karnını bişey olur diye korkma. 1 saat içinde tepki vermezse git acile öncelikli olarak bakıyorlar haftamız büyük olduğu için

Kız boşver hem hamilesin hem aşı olmuşsun yapma, gelince anne ben artık yetişemiyorum evi bi temizleyiver dersin ben öyle yaptım bi geceliğine geldi ev temizlettim döndü

Kızlar benim özeldeki ve devletteki doktorum da şeker yüklemesini söylemedi bana son kontrollerde bir ay sonra görüşürüz demişlerdi bir ayı bekleyince 29. Haftama giriyorum şeker yüklemesi için geç mi kalmış olurum her yerde 24-28. Haftalarda yapılır yazıyor

Ya kızlar hamile hamile niye misafirleriniz geliyor sizin ya. Gelecek olan temizlik yapmaya gelsin bi zahmet

açlık şekeri sınırımız 110 değil miydi ya bana hemşire öyle demişti 110'u geçmemesi lazımmış ama internette 95 yazıyo bazı yerlerde

Tamam canim çok teşekkürler şimdi doktora geldim için rahat etmedi. İnşallah bir sıkıntı olmaz Allah korusun bebişlerimizi sağlıkla kucağımız alaalim inşallahh

kızlar açlık şekerimiz kaç çıkmalı acaba hemşire sınır 110 dedi internette 95 yazıyo bilginiz var mı ölçüm yaptığım için iyi mi kötü mü anlamıyorum bugün 103 çıktı çünkü

Benimde bugün 100 çıktı canım. Sınırda bir değer gece yiyip içtiysen ondan çıkmış olabilir. Aslında 95 altı çıkması gerek. Bu şeker yüklemesinde de sınır 95 ti bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…