Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bence de ödem oluşuyor ucu sanki şişmiş gibi dimi horlama bende de var kesin çünkü nefes alamıyorum
Evet burnunun ucundan kanatlarına doğru şişiyor ufak ufak burun kanallarimin küçüldüğünü düşünüyorum oyle gibi geliyor bir de ağzımdan salya da akiyormus resmen derbeder olduk kizlar bu nedirr

Günaydın kızlar gece yazdıklarınızı okudum geceleri tuvaletle dört beş defa selamlaşıyoruz sabah o uykusuzluğa rağmen beşte açlıktan ölürcesine uyanıyorum neyse diyorum geri yatıyorum birkaç saat dah asıl önemli olan şey 25lik insülin dozu iki gün şekeri yatıştırdı iki gündür de yine açlık şekerim sırasıyla 100-101 çıktı yani insülinden önceki değerlere döndü doz mu yetmiyor arttıracak mı öff kendi kendime ölçme işine girmeseydim daha stressiz olacaktı galiba.

Ben de böyleyim ya Bİ önceki hafta az hareket ediyor diyordum geçen hafta çok kıpırdandı bu seferde acaba canı filan mı yandı bir şey mi oldu böyle sert vurdu tribine giriyorum sonumuz hayrola. Şimdi de bi ankisiyete yüklendi durduk yere bir şey olursa diye triplerdeyim bi rahat yok inşallah delirmeden tamamlarım şu son ayları. Böyle düşümünce bir de kızımdan da özür diliyorum annecim senden şikayetçi değilim tamamen sorun ben de seninle alakası yok diye :)

Kızlar lierac jel kullananlarr bende aldım ama hiç bi yerde görmedim bu jel ilk yapış yapış yapıyorr baya rahatsız edici hatta biraz az bekletip iç çamaşırımı giyersem beyaz oluyor komple normal mii bu ve jeli ovuştururkende beyazlıyor ürün orjinalmi değil anlamadım nolur bi bilgi

Bebişko ben uzun zamandır kullanıyorum bu sorunu yaşamadım. Bir tedarikçini araştırsana

Ama senin tarifine göre gaz sıkışması da olabilir. Yediğini içtiğini bi gözden geçir bakayım
ben de aynı kasılmaları yaşıyordum. Bir de ağrı gibi oluyordu doktorum iç organlarıma baktı çok büyük ihtimalle gaz sıkışması dedi kuzum ayaklarımı sıcak tutmaya başladığımdan beri olay bitti

Benim de böyle de olmaması mı gerekiyor acaba

Bende kullanıyorum ama hiç böyle olmadı. İlk başta hafif yapışkan gibi bi his veriyor ama çok az, beyazlama falan olmadı hiç

kızlar bebeklerimiz kış bebeği olacak malum önleri kış. hastaneye falan kontrollere gidip gelirken ya da dışarı çıkarırken ne giydircez bu bebişlere? mont mu alcaz napcaz

kızlar bebeklerimiz kış bebeği olacak malum önleri kış. hastaneye falan kontrollere gidip gelirken ya da dışarı çıkarırken ne giydircez bu bebişlere? mont mu alcaz napcaz
Canım kozmonot diye geçiyor sanırım böyle peluş montlar var öyle bi şey aldım ben de giydirir çıkarırım diye

Ayyy kızlar yaaa coook heycanlıı bebişlerimizi alalım kucaklarımıza saglıklaaadün düğün vardi bebişle annesi gelmiş nasıl içim kaynadı. Ay iyi olmuşlar yaaa bi alalım kucaklarımıza bu skntılarımızdan eser kalmıcak inş. Güncellemeler tekrar yüklencek. Cazibeler de

Günaydın kızlar hepimiz mi aynı şeyleri yaşarız ya bende uyurken horluyormuşum. Gece zaten dört beş kere uyanıyorum wc ye, su içmeye, sağa sola dönerken en son 05.00 de midem kazınarak uyandım bişeyler yiyip geri yattım

Canım kozmonot diye geçiyor sanırım böyle peluş montlar var öyle bi şey aldım ben de giydirir çıkarırım diye
Canım nerden aldın bide kaç ay aldın. Bende baktım trendyoldan en küçükleri 3-6 aylık oluyor. 3-6 aylık olanlardan mı almak gerek acaba.

Canım bu insülinden korkmayın bu kdar benm öncesinden de şekerim vardı ilaç kullanıyordum hamile kalınca insuline geçtim dozlarim da yüksek hani az da değil ama bu bebeğim icn en iyisi o nedenle içim rahat daha da yukseltmem gerekirse yükselttirim şeker denilen hastalık sadece şeker yedin diye yükselen bse değil stres sıkıntı da şekeri yükseltir ölçüp stres yapacağına hiç olcmemeni tavsiye ederim

Canım nerden aldın bide kaç ay aldın. Bende baktım trendyoldan en küçükleri 3-6 aylık oluyor. 3-6 aylık olanlardan mı almak gerek acaba.
Bundan aldım canım 3-6 aylık, zaten bebitoları bi kat giydirip üstüne bunu giydireceğimiz için 3-6 almak mantıklı geldi

Ben asla yaptırmam diyordum 29. Haftadayım . Sonra bisey oldu bu sabah kalktım ASM e gittim kontrol oldum , dedim aşı olmaya karar verdim , daha önce imza atmıştım olmam diye tek doz okey başka yaptırmam zaten geçti heralde bilmiyorum … Ya aşı yaptırmadım diye pişmanlık duyarsam diye düşünüp teslim oldum .

Ay ben ilk aşıyı oldum ilk bir hafta ateş kusma bulantı allah ne verdiyse yaşadım, çok korkuyodum o yüzden ama doktorumun ısrarından dolayı yeter dedim bu sabah bende gittim ikinci aşımı oldum bakalım inşallah bu hafif geçer

İnşallah hafif geçer valla bende ne yaşayacağım bilmiyorum neyse 2 gün izinliyim , bugünde kaynanam geliyor 1 haftalığına evi bok götürüyor ben henüz eve gitmedim bakalım . Kol ağrısından iş yapamayacak duruma gelmem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…