- 17 Ağustos 2024
- 437
- 284
- 23
- 30
Evet burnunun ucundan kanatlarına doğru şişiyor ufak ufak burun kanallarimin küçüldüğünü düşünüyorum oyle gibi geliyor bir de ağzımdan salya da akiyormus resmen derbeder olduk kizlar bu nedirrBence de ödem oluşuyor ucu sanki şişmiş gibi dimihorlama bende de var kesin çünkü nefes alamıyorum
Valla biraz öyle olduEvet burnunun ucundan kanatlarına doğru şişiyor ufak ufak burun kanallarimin küçüldüğünü düşünüyorum oyle gibi geliyor bir de ağzımdan salya da akiyormus resmen derbeder olduk kizlar bu nedirr
Ben de böyleyim yakızlar bu bebe bugün babası yoktu çok sakindi akşam tekme tokat girişti bana içerde bişi oldu sandım öyle sert vuruyo sakin diye kafama takmıştım şimdi de çok vuruyo diye kafama takıyorum beni ambulansla psikoloğa alsınlar artık ya valla düşünmekten kafam kocaman oldu
Bebişko ben uzun zamandır kullanıyorum bu sorunu yaşamadım. Bir tedarikçini araştırsanaKızlar lierac jel kullananlarr bende aldım ama hiç bi yerde görmedim bu jel ilk yapış yapış yapıyorr baya rahatsız edici hatta biraz az bekletip iç çamaşırımı giyersem beyaz oluyor komple normal mii bu ve jeli ovuştururkende beyazlıyor ürün orjinalmi değil anlamadım nolur bi bilgi
ben de aynı kasılmaları yaşıyordum. Bir de ağrı gibi oluyordu doktorum iç organlarıma baktı çok büyük ihtimalle gaz sıkışması dedi kuzum ayaklarımı sıcak tutmaya başladığımdan beri olay bittiAma senin tarifine göre gaz sıkışması da olabilir. Yediğini içtiğini bi gözden geçir bakayım
Benim de böyle de olmaması mı gerekiyor acabaKızlar lierac jel kullananlarr bende aldım ama hiç bi yerde görmedim bu jel ilk yapış yapış yapıyorr baya rahatsız edici hatta biraz az bekletip iç çamaşırımı giyersem beyaz oluyor komple normal mii bu ve jeli ovuştururkende beyazlıyor ürün orjinalmi değil anlamadım nolur bi bilgi
Ne yedirecekleri belli değilSabah 6.30 da bir mide agrisiyla uyanmisim kikalktim limonatayla pide yedim
Bende kullanıyorum ama hiç böyle olmadı. İlk başta hafif yapışkan gibi bi his veriyor ama çok az, beyazlama falan olmadı hiçKızlar lierac jel kullananlarr bende aldım ama hiç bi yerde görmedim bu jel ilk yapış yapış yapıyorr baya rahatsız edici hatta biraz az bekletip iç çamaşırımı giyersem beyaz oluyor komple normal mii bu ve jeli ovuştururkende beyazlıyor ürün orjinalmi değil anlamadım nolur bi bilgi
Canım kozmonot diye geçiyor sanırım böyle peluş montlar var öyle bi şey aldım ben de giydirir çıkarırım diyekızlar bebeklerimiz kış bebeği olacak malum önleri kış. hastaneye falan kontrollere gidip gelirken ya da dışarı çıkarırken ne giydircez bu bebişlere? mont mu alcaz napcaz
Canım nerden aldın bide kaç ay aldın. Bende baktım trendyoldan en küçükleri 3-6 aylık oluyor. 3-6 aylık olanlardan mı almak gerek acaba.Canım kozmonot diye geçiyor sanırım böyle peluş montlar var öyle bi şey aldım ben de giydirir çıkarırım diye
Canım bu insülinden korkmayın bu kdar benm öncesinden de şekerim vardı ilaç kullanıyordum hamile kalınca insuline geçtim dozlarim da yüksek hani az da değil ama bu bebeğim icn en iyisi o nedenle içim rahat daha da yukseltmem gerekirse yükselttirim şeker denilen hastalık sadece şeker yedin diye yükselen bse değil stres sıkıntı da şekeri yükseltir ölçüp stres yapacağına hiç olcmemeni tavsiye ederimGünaydın kızlar gece yazdıklarınızı okudum geceleri tuvaletle dört beş defa selamlaşıyoruz sabah o uykusuzluğa rağmen beşte açlıktan ölürcesine uyanıyorum neyse diyorum geri yatıyorum birkaç saat dah asıl önemli olan şey 25lik insülin dozu iki gün şekeri yatıştırdı iki gündür de yine açlık şekerim sırasıyla 100-101 çıktı yani insülinden önceki değerlere döndü doz mu yetmiyor arttıracak mı öff kendi kendime ölçme işine girmeseydim daha stressiz olacaktı galiba.
Canım nerden aldın bide kaç ay aldın. Bende baktım trendyoldan en küçükleri 3-6 aylık oluyor. 3-6 aylık olanlardan mı almak gerek acaba.
Ben asla yaptırmam diyordum 29. Haftadayım . Sonra bisey oldu bu sabah kalktım ASM e gittim kontrol oldum , dedim aşı olmaya karar verdim , daha önce imza atmıştım olmam diyeMerhaba, bana yine tdap aşı ankisiyetesi yüklendi sanırım @cilekcanavari gibi yapıp düşünmeden olup kurtulacağım ya. Tetanozum var boğmacadan bebeğimi korumak için yaptırmam gerektiğine karar verdim gibiçilekcim sen bi sıkıntı yaşamış mıydın aşı sonrası? Ya da tdap sonrası sıkıntı yaşayanımız oldu mu? Hala kendimi ikna etmeye çalışıyorumdur dkskak
Ay ben ilk aşıyı oldum ilk bir hafta ateş kusma bulantı allah ne verdiyse yaşadım, çok korkuyodum o yüzden ama doktorumun ısrarından dolayı yeter dedim bu sabah bende gittim ikinci aşımı oldum bakalım inşallah bu hafif geçerBen asla yaptırmam diyordum 29. Haftadayım . Sonra bisey oldu bu sabah kalktım ASM e gittim kontrol oldum , dedim aşı olmaya karar verdim , daha önce imza atmıştım olmam diyetek doz okey başka yaptırmam zaten geçti heralde bilmiyorum … Ya aşı yaptırmadım diye pişmanlık duyarsam diye düşünüp teslim oldum .
İnşallah hafif geçer valla bende ne yaşayacağım bilmiyorum neyse 2 gün izinliyim , bugünde kaynanam geliyor 1 haftalığına evi bok götürüyor ben henüz eve gitmedim bakalım . Kol ağrısından iş yapamayacak duruma gelmem inşallahAy ben ilk aşıyı oldum ilk bir hafta ateş kusma bulantı allah ne verdiyse yaşadım, çok korkuyodum o yüzden ama doktorumun ısrarından dolayı yeter dedim bu sabah bende gittim ikinci aşımı oldum bakalım inşallah bu hafif geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?