- 25 Şubat 2025
- 1.106
- 852
- 38
Kızlar bi yardım edin biberon alacağım ama cam mı diğerlerinden mi alsam karar veremedim siz ne aldınız ?
Philips Avent Natural Response Cam Biberon 0 Ay+120ml SCY930/01
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bi yardım edin biberon alacağım ama cam mı diğerlerinden mi alsam karar veremedim siz ne aldınız ?
Ben kafasına düşürürüm diye korkup cam almadım. Cam biberonların kırıldığını da birkaç kişiden duydum. Büyük ihtimal uykusuzluktan falan dikkatsizlik oluyorKızlar bi yardım edin biberon alacağım ama cam mı diğerlerinden mi alsam karar veremedim siz ne aldınız ?
Çok sağolun. Evet hastanedeyim. doğum hakkında bişey demiyor doktorum. Elinden geldiğince içerde tutmaya çalışıyor. 37yi bir görelim diyor.çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin , tansiyon dışında başka bir problem var mı erken doğum riskiniz vs hastanede yatıyordunuz değil mi
Bilmiyorum canım doktorum biraz protein kaçağı var dedi. Tekrar idrar aldılar yine bakacaklardı. Hafta sonu da burdasın dediCanım benim yaa. İnş düşer inşprotein kaç çıktı. Spot mu baktılar. Doktorun ne diyor??
Anladım sezeryan mı olacaksınız bu durumda inşallah o zamana kadar sorunsuz bir şekilde atlatırsınız zaman su geçsin aksın inşallahÇok sağolun. Evet hastanedeyim. doğum hakkında bişey demiyor doktorum. Elinden geldiğince içerde tutmaya çalışıyor. 37yi bir görelim diyor.
hayırlı sağlıklı kolay bir doğumunuz olsun inşallah :)kizlar hastanedeyim birazdan ameliyyat olacak dua ederken benide unutmayin
Hadi bakalım inşallah en doğru zamanda en sağlıklı şekilde gelsinBenim cumartesi belirleriz dedi doktor normal epidural destekli istiyorum ama hayırlısı bakalım sezeryanla da gelirse gelsin özledim görmediğim bebişimisize gün verildi mi
Evet öyleSağol canım benimşimdi daha iyiyim,geceden beri hastanenin Facebook grubunda dolaşıyorum sanırım bir isim daha buldum herkesin önerdiği, hayırlısı olsun bugün gidip bir konuşalım
desteğin çok çok önemli benim için, gerçekten hamilelerin halinden hamileler anlıyor :))
Yan etkilerini sormadım da sürekli sürekli yapmak iyi değil yan etkileri olabiliyor dedi erken doğum riski doğuracak bir etken varsa hemen yapıyorlar bende dün muayenede herhangi bir sorun yoktu eşinin önde olması dışında. Siz kaç haftalıksınız? Ben mecburi sezeryan olacağım bu sebepten. Eşinin ön duvarda olması nasıl oluyor hiç bilmiyorum yaşayana kadar eşinin önde olma durumunu da hiç duymamıştım bilmiyordum açıkcası başıma gelene kadar
evet evet önde olduğunda mecburi sezeryan ve riskli bir durum kanama çok olabiliyormuş, inşallah sizinkinde böyle bir durum yoktur ve olmazBenim 34+4 bugün, ahim ağzını kapatıyordur sizinki büyük ihtimalle onda mecburi sezeryan yapıyorlar, benimki rahmin mn duvarında normal doğuma engel bir durum değil sanırım öyle bir şey söylemediler çünkü
Ay sizle aynıyız sanırım benimde annem 25inde gelecek 32 aylıkta bi kızım varHadi bakalım inşallah en doğru zamanda en sağlıklı şekilde gelsinbiz 30 ekime anlaştık şimdilik. Önceden gelme niyeti olmaz inşallah annem 25 inde gelecek en azından o güne kadar tutmam lazım
bi tane de üç yaşında oğlum var tek kocayla zor olur
![]()
Evet canım benimkinin plasentası da rahmin ön yüzünde. Vajinal doğum diye planladık doktorla. Plasentanın önde arkada yada üstte olması doğum şeklini etkilemiyor. Bahsedilen eşin önde olması durumu plasentanın aşağıda doğum kanalını kısmen yada tamamen kapatması demek yani farklı birşey. Kanalı kapattığı için mecburi sezaryen olur.Benim 34+4 bugün, ahim ağzını kapatıyordur sizinki büyük ihtimalle onda mecburi sezeryan yapıyorlar, benimki rahmin mn duvarında normal doğuma engel bir durum değil sanırım öyle bir şey söylemediler çünkü
Evet benim tamamen kapatıyor bu yüzden diğer doğumlarım normalde olsa bunda sezeryan olacağım mecburen ama bu beni bir iki tık strese sokuyorEvet canım benimkinin plasentası da rahmin ön yüzünde. Vajinal doğum diye planladık doktorla. Plasentanın önde arkada yada üstte olması doğum şeklini etkilemiyor. Bahsedilen eşin önde olması durumu plasentanın aşağıda doğum kanalını kısmen yada tamamen kapatması demek yani farklı birşey. Kanalı kapattığı için mecburi sezaryen olur.
Evet bazrn beni bile sallıyor deprem oluyor sanıyorumkızlar kalp atışınızı oturduğunuz yerden hissedebiliyor musunuz böyle bazen
Evet canım benimkinin plasentası da rahmin ön yüzünde. Vajinal doğum diye planladık doktorla. Plasentanın önde arkada yada üstte olması doğum şeklini etkilemiyor. Bahsedilen eşin önde olması durumu plasentanın aşağıda doğum kanalını kısmen yada tamamen kapatması demek yani farklı birşey. Kanalı kapattığı için mecburi sezaryen olur.
Normal demekki bende sadece bende mi oluyor diye düşünüyordumEvet bazrn beni bile sallıyor deprem oluyor sanıyorum![]()
Çok sağolun. Evet hastanedeyim. doğum hakkında bişey demiyor doktorum. Elinden geldiğince içerde tutmaya çalışıyor. 37yi bir görelim diyor.
Bilmiyorum canım doktorum biraz protein kaçağı var dedi. Tekrar idrar aldılar yine bakacaklardı. Hafta sonu da burdasın dedi.
Hafta sonu da eşim gidiyor. Ataması çıktı. Biraz zaman geçirelim dedik 2 haftadır hastaneden çıkamadık bir türlü. Ona da üzlüyorum biraz. Son zamanlarımda yanımda olamıcak mecbur iş. Her şey üst üstte geldihiç böyle hayal etmemiştim doğum zamanımı
İnşallah sıkıntısız şekilde atlatırsın canım. Böyle durumlar olabiliyor doktorun tecrübelidir mutlaka.Evet benim tamamen kapatıyor bu yüzden diğer doğumlarım normalde olsa bunda sezeryan olacağım mecburen ama bu beni bir iki tık strese sokuyor