• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Kızlar bi yardım edin biberon alacağım ama cam mı diğerlerinden mi alsam karar veremedim siz ne aldınız ?
Ben kafasına düşürürüm diye korkup cam almadım. Cam biberonların kırıldığını da birkaç kişiden duydum. Büyük ihtimal uykusuzluktan falan dikkatsizlik oluyor

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin , tansiyon dışında başka bir problem var mı erken doğum riskiniz vs hastanede yatıyordunuz değil mi
Çok sağolun. Evet hastanedeyim. doğum hakkında bişey demiyor doktorum. Elinden geldiğince içerde tutmaya çalışıyor. 37yi bir görelim diyor.

Canım benim yaa. İnş düşer inş🙏 protein kaç çıktı. Spot mu baktılar. Doktorun ne diyor??
Bilmiyorum canım doktorum biraz protein kaçağı var dedi. Tekrar idrar aldılar yine bakacaklardı. Hafta sonu da burdasın dedi 🥺 .
Hafta sonu da eşim gidiyor. Ataması çıktı. Biraz zaman geçirelim dedik 2 haftadır hastaneden çıkamadık bir türlü. Ona da üzlüyorum biraz. Son zamanlarımda yanımda olamıcak mecbur iş. Her şey üst üstte geldi 😭 hiç böyle hayal etmemiştim doğum zamanımı

Çok sağolun. Evet hastanedeyim. doğum hakkında bişey demiyor doktorum. Elinden geldiğince içerde tutmaya çalışıyor. 37yi bir görelim diyor.
Anladım sezeryan mı olacaksınız bu durumda inşallah o zamana kadar sorunsuz bir şekilde atlatırsınız zaman su geçsin aksın inşallah

Benim cumartesi belirleriz dedi doktor normal epidural destekli istiyorum ama hayırlısı bakalım sezeryanla da gelirse gelsin özledim görmediğim bebişimi 🥹🥹😍 size gün verildi mi
Hadi bakalım inşallah en doğru zamanda en sağlıklı şekilde gelsin 🙏🏻😇 biz 30 ekime anlaştık şimdilik. Önceden gelme niyeti olmaz inşallah annem 25 inde gelecek en azından o güne kadar tutmam lazım 😂 bi tane de üç yaşında oğlum var tek kocayla zor olur 😂

Sağol canım benim 💓 şimdi daha iyiyim,geceden beri hastanenin Facebook grubunda dolaşıyorum sanırım bir isim daha buldum herkesin önerdiği, hayırlısı olsun bugün gidip bir konuşalım 🙏🏻 desteğin çok çok önemli benim için, gerçekten hamilelerin halinden hamileler anlıyor :))
Evet öyle ☺️ görüşmeden sonra bize de bilgi ver 🙏

Yan etkilerini sormadım da sürekli sürekli yapmak iyi değil yan etkileri olabiliyor dedi erken doğum riski doğuracak bir etken varsa hemen yapıyorlar bende dün muayenede herhangi bir sorun yoktu eşinin önde olması dışında. Siz kaç haftalıksınız? Ben mecburi sezeryan olacağım bu sebepten. Eşinin ön duvarda olması nasıl oluyor hiç bilmiyorum yaşayana kadar eşinin önde olma durumunu da hiç duymamıştım bilmiyordum açıkcası başıma gelene kadar

Benim 34+4 bugün, ahim ağzını kapatıyordur sizinki büyük ihtimalle onda mecburi sezeryan yapıyorlar, benimki rahmin mn duvarında normal doğuma engel bir durum değil sanırım öyle bir şey söylemediler çünkü

Benim 34+4 bugün, ahim ağzını kapatıyordur sizinki büyük ihtimalle onda mecburi sezeryan yapıyorlar, benimki rahmin mn duvarında normal doğuma engel bir durum değil sanırım öyle bir şey söylemediler çünkü
evet evet önde olduğunda mecburi sezeryan ve riskli bir durum kanama çok olabiliyormuş, inşallah sizinkinde böyle bir durum yoktur ve olmaz

Hadi bakalım inşallah en doğru zamanda en sağlıklı şekilde gelsin 🙏🏻😇 biz 30 ekime anlaştık şimdilik. Önceden gelme niyeti olmaz inşallah annem 25 inde gelecek en azından o güne kadar tutmam lazım 😂 bi tane de üç yaşında oğlum var tek kocayla zor olur 😂
Ay sizle aynıyız sanırım benimde annem 25inde gelecek 32 aylıkta bi kızım var 🤣 cumartesi belli olacak tarih ilk başta 3 kasım diye konuşmuştuk ama 39 a kadar sabredebilecek miyim bilmiyorum🫠 sizinde sezaryen galiba değil mi?

Evet canım benimkinin plasentası da rahmin ön yüzünde. Vajinal doğum diye planladık doktorla. Plasentanın önde arkada yada üstte olması doğum şeklini etkilemiyor. Bahsedilen eşin önde olması durumu plasentanın aşağıda doğum kanalını kısmen yada tamamen kapatması demek yani farklı birşey. Kanalı kapattığı için mecburi sezaryen olur.

Evet canım benimkinin plasentası da rahmin ön yüzünde. Vajinal doğum diye planladık doktorla. Plasentanın önde arkada yada üstte olması doğum şeklini etkilemiyor. Bahsedilen eşin önde olması durumu plasentanın aşağıda doğum kanalını kısmen yada tamamen kapatması demek yani farklı birşey. Kanalı kapattığı için mecburi sezaryen olur.
Evet benim tamamen kapatıyor bu yüzden diğer doğumlarım normalde olsa bunda sezeryan olacağım mecburen ama bu beni bir iki tık strese sokuyor

Biz daha doğum şeklini hiç konuşmadık doktorumla ama öyle bir şey olsa söylerdi diye düşündüm bende 🙂

Bilmiyorum canım doktorum biraz protein kaçağı var dedi. Tekrar idrar aldılar yine bakacaklardı. Hafta sonu da burdasın dedi 🥺 .
Hafta sonu da eşim gidiyor. Ataması çıktı. Biraz zaman geçirelim dedik 2 haftadır hastaneden çıkamadık bir türlü. Ona da üzlüyorum biraz. Son zamanlarımda yanımda olamıcak mecbur iş. Her şey üst üstte geldi 😭 hiç böyle hayal etmemiştim doğum zamanımı

Banada devlette 37 diyorlardı hep. Ama kendi doktorum beklemeyecek o kadar galiba. Protein kaçağı yokken bile geçen hafta alalım diyordu. Yarın belkide tarih verecek bilmiyorum. Bende beklemek istiyorum ama doktor riske atmak istemiyor heralde..
Sürekli başım ağrıyor. İnş. 36 yı görürüm diyorum
Senin 34 dimi şuan. Daha az kaldı aslında. Üzülme canım bebişlerimiz için moralimizi yüksek tutalm . Bazen ben hastanede olsam daha mı iyi olurdu diyorum

Evet benim tamamen kapatıyor bu yüzden diğer doğumlarım normalde olsa bunda sezeryan olacağım mecburen ama bu beni bir iki tık strese sokuyor
İnşallah sıkıntısız şekilde atlatırsın canım. Böyle durumlar olabiliyor doktorun tecrübelidir mutlaka.

Back
X