- 19 Aralık 2023
- 2.168
- 1.322
- 53
Amiiinn inşallah Ececiğim kimseciklere uğramasın bu hastalıkŞifa diliyorum güzel anneciğine canımen kısa zamanda sağlığına kavuşsun birdaha hİç uğramasın bu hastalık inşallah.. torunu ona cok iyi gelicekk
Evet çok rahat canım çok beğendim benBakıyorum canım geldi mi rahat mı
Ayy bu ne biçim bi insanmış ya kadın yardıma değil, malzeme toplayıp seni elaleme ifşalamaya gelmiş. Sanane kadının çatal kaşığından. Hadsizler. Hiç yüz verme. Her şey hadi bi şekilde ok ama kimse çocuğuma laf edemez nokta. Sinirlendim ya, hiç alttan alamam. Seni de gaza getirmek için söylemiyorum ama minnet duyulacak bi şey yaptığı yok bi kap yemekse dışaddan söylerim kirli de çıkmaz hemde kapları tutar çöpe basarım. Altı üç beş gün değil mi.kocamda az once geldi odaya her sey duzelecek falan dedi ben seni anliyorum. annesinede uygun bir dille cok kalmana gerek yok falan dedi ama kadin israrci ben kalayim sonrada hep gider gelirim diyor valla bir yardimida yok bir yemek yapmis bu gun o kadar. tutdurmus o ameliyyatli ben kalayim. ben anliyorum esim ama saf bu konularda neden kaldigini anlamiyor. biseyleri kontrol etmek neyi ne yapiyoruz diye gormeye bahane cikti. esimle mutfaktaydilar bicak kasiklarima bakiyor bunlari neden buraya koymus bu ne falan diyor . evdeki cocugumada laf ediyor onu oyle yapma boyle yapma su cocuguda bos birakmissiniz cok ilgi gosteriyorsunuz 7 yasindaki cocuk icin. tek yolu var zaten iyiyim sukur bir kac gune dahada toparlanip her isi elime alayim yemeyide yaparim gorsun ihtiyac yok gitsin . zaten bir tek yemek yapmak icin burda kaliyor
Vallahi hiç sakin diyememAkrep olan bebenin huyu suyu nasıl sakin mi
Canım benim, sağlıkla bebeğine kavuş inşallah. Siz iyi olun da kıyafet halledilir canını sıkma hiçKızlar, yazdıklarınızı göremiyorum. Kanamam çok hastaneye gidiyorum . çocuğumun Zıbını bile hazır değil pijama yok hiç bişey yok . hayırlısıyla güzel geçsin nolur dua edin . Hiç hazır değildim buna
Ay çok gıcık oldum, şimdi canım sen sakin ol önce, yeni doğum yaptın çok duygusalsın biliyorum ama kimsenin senin bir damla gözyaşı dökmene sebep olmasına izin verme, bak ne güzel sağlıkla almışssın bebeğini kucağına, önce sakin ol kendine telkinlerde bulun önceliği kendine ve bebeğine ver.. Anne ben bebekle ilgileniyorum sen bunlara kafa yorma, evle ilgilenmek istersen buyur, bir süpürge tutun misafir gelir vs, yemekleri dolaba koydunuz mu vs vs lafı değiştir bırak iş yapsın, yalnız eşyaların yerini ve düzenini değiştirmeyin ki yarın siz gidince arkanızdan aramak zorunda kalmayalım diye de lafı koy gediğine.. Yani bırak onlar düşünsün sen kendini üzme, istediği kadar arkandan çekiştirebilir, zaten anladığım kadarıyla her türlü bunu yapmaya müsait, sen gençsin enerjin var güçlüsün, kavga etmeden, ağlamadan, haksız duruma düşmeden çünkü haklısın, hakkından gelirsin eminim..insallah bebegin saglikla cikar. saglikla kavusursunuz biz hastaneden bu gun ciktik daha ne zorluklarla dunyaya getirdigim bebek o. baskalari normal bebek gibi gore bilir ama ben bakinca farkli goruyorum onu mucadelemin sonucu gibi. onun icinde zorlukla dunyaya getiripte soz hakki bile sorulmamasi incitiyor. az once geldi yine odama hadi getirde saralim cocugu dedi uyuyor dedim olsun uyusun diyor sonunda diye bildim aglamakli bir sesle ben istemiyorum diye ne dediyse istemedim cikti odadan arkamdanda inatcinin kizi inatci diye soylendi duydum. bide kizi dedigi annemde rehmetli... cokta uzerine gitmek istemiyorum konunun kotu oluyorum agliyorum bana stres oluyor
Beni ki de aynı dönemde aynı kiloKızlar 32+3 kontrolde bebeğim 1900gram olarak ölçüldü normal bi aralıkta mı anlayamadım ultrasonda geride gözüküyor
Doktorun bi yorum yaptı mı pekiBeni ki de aynı dönemde aynı kilo
kizlar desteyiniz icin tesekkur ederim benim kiz kardesim annem yok burda yazdim rahatladim. bir silkelendim resmen evet ya dogru diyorsunuz guclu durmam lazim her anlamda bebek benim aile ev benim
30. haftada 1450, 31de 1550 çıkınca 32yi beğendim ben. Uygulamada da 1700den itibaren vermiş skalayi. B3nce gayet normalDoktorun bi yorum yaptı mı peki
Allah gerçekten yardımcın olsun canım onlar gider sen yine ailenle başbaşa kalır mutlu huzurlu büyütürsün çocuklarını bilmiyorum ama terslemeden de anlamıyorlar benim göğüs uçlarım büyük bebek premature doğdu ağzına sığmıyor sağiyorum biberonla besliyorum dr mama takviyesi de verdi niye sağıp veriyormusum diye görümcem diğer görümceme telefonda laf ediyor duydum kendisi doğursun bir tane daha hevesini iyicene alsın dedim valla deliyi oynuyorum ne derlerse hoşuma gitmeyen cevap veriyorum bu hafta hepsi geliyor 3 görümce kv rahmetli bunlar daha berbat eşinin destek olması en önemlisi elbet giderler boşver sen bebeğine çocuğuna odaklan hepsi geçecekkizlar desteyiniz icin tesekkur ederim benim kiz kardesim annem yok burda yazdim rahatladim. bir silkelendim resmen evet ya dogru diyorsunuz guclu durmam lazim her anlamda bebek benim aile ev benim
Canım stres yapma olumlu düşün yavruna kavuşmaya az kaldı ona odaklan epidural teklif et varsa keşke benim yavruşum da kendiliğinden gelse sezeryana kadar kavuşmayı düşün sadece güzel olacak her şeyKızlar bilmiyorum bilmediğim bir sehirdeyim esim yanimda değil ailem yanımda. Eve geçicem sancın artarsa gel zaten artacak çok durmazSın dedi. agliyorumdua edin lütfen bana
Amin bebeğiimAmiiinn inşallah Ececiğim kimseciklere uğramasın bu hastalıktorunu da isimdaşın, Ece olacak, gelsin yüzümüzü güldürecek inşallah
Aynen öylee yaaa işte bu düşünceyleee dur karşısında. Ev senin bebek senin koca senin. Çatal kaşığını begenmeyende kendi evinde kemdi çatal kaşıgını düzeltsin bi zahmetkizlar desteyiniz icin tesekkur ederim benim kiz kardesim annem yok burda yazdim rahatladim. bir silkelendim resmen evet ya dogru diyorsunuz guclu durmam lazim her anlamda bebek benim aile ev benim
Deryaaa sen nasılsın kuşmm?Canım ne zaman istersen yaz.işte böyle toparlan. Sen susup kendini üzdükçe onlar üstüne gelecek. En güzel cevap kendi bildiğini yapmak. Bırak onlar sinir olsun.
EvetttAmin bebeğiim
Ayy cidden miiiiadıyla yasasın prensesimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?