Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Deryaaa sen nasılsın kuşmm?

Canım bana Preeklemsi teşhisi kondu.Yarın tekrar kan ve 24 saatlik protein sonucuma göre doktor karar verecek. Salı günü alabilirim dedi. Biraz stresliyim bu gece. Çarşambadan pazara kadar da doktorum yok. Allah’a emanet gidiyorum. Dua ediyorum bol bol
Sen nasılsın Kasım gözüküyor galiba dimi doğumun

Bende dua edicemm bebisim hakkınızda hayırlısı olsun inşallahhhh geliceksede sağlıkla gelsinn ikinizde iyi olun
Ben iyi olmaya calısıyorum bebegim ağrılarım var ama sancım yok, reflü desen aldı basını gitti geceler uykular biraz haram oldu ama bunada şüküe 31 ekim suan tahmini doğum tarihim ama erken gelmek isterse buyursun hanımefendi gelsin

Canımm çok teşekkür ederim dualarımız kabul olsun inş.
Tahin yemeği denedin mi reflü için bi iki saat idare etmişti beni. Of o da çok fena zehir oluyor geceler. Az kaldı kuzum sağlıkla gelsin kızçen az kalmış

Kızlar yarın sabah 10.30da sezaryene giriyorum. 38+1de doğum yapmış olucam. Bir haftadır gelen yoğun akıntı su sebebiyle daha fazla beklemeyelim dedik. Heyecandan uyuyamıyorum:) kendimce hazırım stres hic yapmadım. 2. Cocuk rahatlığı dedikleri bu herhalde demiştim ama uykum kaçtı oturuyorum öyle:)

Hayırlı olsun canım güzel kolay bir doğum olur inşallah yavrunu kucağına alırsın hızlıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…