- 19 Aralık 2023
- 2.165
- 1.322
- 53
İnşallah canım benim size de çok geçmiş olsun bir daha uğramasınAh canım , umarım annen de en kısa sürede iyileşirşifa olur benim annem de geçti aynı süreçlerden, şükür 6 senedir tertemiz bizimle, aynısını senin için de diliyorum sıkma canını, senin bebişin ne büyük mutluluk olur şimdi ona
Ay evet ben de hiç istemiyorum beni öyle görmelerini, net çizgim yani. O yüzden anneme söyledim ben genelde yatak odamda olacağım, arada çıkar sizi selamlarım dedimKız hiç sorma yaaa. Yazdıkların o kadar doğru ki.. bende aynı dertten muzdaribim . Emzirirken bile görsün istemiyorum. Daha bu akşam konuştuk memelerimiz şişti karardı. Kendimiz bakamıyoruz . Birde onlar görecek. Hadi gördüler bir de konuşuyorlar sonra her yaptığımız eleştiri konusu oluyor. Ben ilk emzik vermeyelim sonra meme reddi oluyormuş dedim görümcem İsviçre’deki arkadaşına kadar söylemiş. Ve bebeğe ilk hediyesi 4 tane emzik oldu
Ay evet ben de hiç istemiyorum beni öyle görmelerini, net çizgim yani. O yüzden anneme söyledim ben genelde yatak odamda olacağım, arada çıkar sizi selamlarım dedim
Ve yaşadığın da direkt saygısızlık, bunu söyleyen birine mesela ne diye emzik alırsın ki , terbiyesiz yani.
Çocuk sanki dogdugunda halka mal oluyor, ailenin olıyor, hayır yani.. çocuğun bir annesi - bir babası var..
Akrep olan bebenin huyu suyu nasıl sakin miHakkınız da en hayırlısı sağlıklısı olsun güzel düşünelim canım insallah doğunca kuvöze gerek kalmaz kollarında uyur bebisin amin
Şey okumuştum canım mesela terazinin son günü akrep özellikleri de yaşıyormuş akrep in ilk günü terazi etkisinde olabiliyorlar benim de 23 Ekim akrebin ilk günü
Terazi candır bende çok istedim anasi gibi terazi olsun diye ama nasipte 2.ye akrep annesi olmak varmış
Canım Allah anneciğine şifa versin. Torunu ona uğur getirsin inşallah. Seni tüm kalbimle kucaklıyorumEvet anneler candır, annem kemo aldığı için benim doğuma yetişemeyecek o yüzden ben biraz maruz kalacağım gibi duruyoremzirme örtüsü falan aldım ben dediğin durumları yaşamamak için. Ne kadar öncesinde samimi olunursa olunsun o vaziyetteyken sadece annen anlar seni.
Eşin eğer sessizse şöyle söyleyebilirsin.. bak baba oluyorsun.. evimizin babası.. söz sahibi olman gereken konular oluyor. lütfen biraz daha konuların içine girer misin ? Artık ikimiz yokuz, bebeğimiz var gibi gibi. Bi arkadaşım denedi bunu , adam coştu ve ailesine bir şey söyletmedi bu konuşmadan sonraŞey gibi oldu. Mimar selim beye ne dersen tersini yapıyor ya bizimkiler de aynı öyle. Neye hassasiyetim varsa tamam deyip tam tersini yapıyorlareşimde sessiz. Ağzını açmaz. Valla gebelik zordu ama lohusalık gümbür gümbür geliyor hissediyorum .
Benim ilk kizimda akrep, bebekligi cok sakin gecti hic gereksiz aglamasi yoktu masallahi vardi cok rahat gecirdimAkrep olan bebenin huyu suyu nasıl sakin mi
Eşin eğer sessizse şöyle söyleyebilirsin.. bak baba oluyorsun.. evimizin babası.. söz sahibi olman gereken konular oluyor. lütfen biraz daha konuların içine girer misin ? Artık ikimiz yokuz, bebeğimiz var gibi gibi. Bi arkadaşım denedi bunu , adam coştu ve ailesine bir şey söyletmedi bu konuşmadan sonrabenim eşim sağolsun, yanında kimse konuşamıyor bu tür konuları
Canım Allah anneciğine şifa versin. Torunu ona uğur getirsin inşallah. Seni tüm kalbimle kucaklıyorum
Canım benim sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini diğer şeyler hallolur onları düşünme bir deKızlar, yazdıklarınızı göremiyorum. Kanamam çok hastaneye gidiyorum . çocuğumun Zıbını bile hazır değil pijama yok hiç bişey yok . hayırlısıyla güzel geçsin nolur dua edin . Hiç hazır değildim buna
esim de geldi yanima anlamis durumu duzelicek falan diye teselli etdi bende istemiyorum falan dedi. o da kirici olmak istemiyor sonucta annesi ama dogru olmadiklarinida biliyor bana destekAh keşke eşin bu konuların onun yanında açılmasına bile izin vermese ve konuşmasa .. sanırım ancak öyle susabiliyorlar
Şifa diliyorum güzel anneciğine canımEvet anneler candır, annem kemo aldığı için benim doğuma yetişemeyecek o yüzden ben biraz maruz kalacağım gibi duruyoremzirme örtüsü falan aldım ben dediğin durumları yaşamamak için. Ne kadar öncesinde samimi olunursa olunsun o vaziyetteyken sadece annen anlar seni.
Hazırlıklar hallolur siz yeterki iyi olunnnKızlar, yazdıklarınızı göremiyorum. Kanamam çok hastaneye gidiyorum . çocuğumun Zıbını bile hazır değil pijama yok hiç bişey yok . hayırlısıyla güzel geçsin nolur dua edin . Hiç hazır değildim buna
Merhaba canım rimelhomewear sitesinden aldım ben. Çok güzel çıktı kumaşı. Bir incele istersen. Büyük bedene göre de vardır muhtemelenKızlar hastane için elbise gecelik alanlar hangi markadan nereden aldınız? Büyük beden alıp rahat bi yer bulan var mı
insallah bebegin saglikla cikar. saglikla kavusursunuz biz hastaneden bu gun ciktik daha ne zorluklarla dunyaya getirdigim bebek o. baskalari normal bebek gibi gore bilir ama ben bakinca farkli goruyorum onu mucadelemin sonucu gibi. onun icinde zorlukla dunyaya getiripte soz hakki bile sorulmamasi incitiyor. az once geldi yine odama hadi getirde saralim cocugu dedi uyuyor dedim olsun uyusun diyor sonunda diye bildim aglamakli bir sesle ben istemiyorum diye ne dediyse istemedim cikti odadan arkamdanda inatcinin kizi inatci diye soylendi duydum. bide kizi dedigi annemde rehmetli... cokta uzerine gitmek istemiyorum konunun kotu oluyorum agliyorum bana stres oluyor bendende cocugaCanım benim bebeğim küvözde. Ona rağmen kayınvalidem annem gittikten hemen sonra gelmeyi düşünüyor. Bana yardım edebileceği bir durum yok aslında. Ayaklandım zaten. Zor günleri annemin yardımıyla atlattım. Ama ısrarla gelmek istiyor. O gelince genelde eşimle aramız bozuluyor. Bunları kafama takıp ağlamaktan dolayı gayet iyi gelen sütüm azaldı. Yani sessizliğimin kurbanı yine kendim oluyorum. O yüzden yapabiliyorsan susma. Sesini çıkar. Onlar bizi alttan almalı. Biz onları değil.
Eşin halletsin ya. İyi valla biz doğuralm bi acı çekelim biz bakalım bide analarını çekelim oh valla erkek olmak varmıs. Eşinle konuş canım.ay kizlar cok kotuyum ya bebis iyi bende ama kayinvalidem ve kardesleri beni cok sinir ediyorlar hic biseyde dinlemiyorlar bebeye eski 20 yilin besiyi var onu getirip ona koyalim belek yapalim sim siki 3 ay beleyeceklermis sutun olmazsada emzir ellerim titriyor sinirden ya gozlerim doldu konussam agliyicam ne yapayim bilemiyorum kayinv da bizde kaliyor ne zaman gider bilmiyorum sinirden bogazim duyumleniyor. ben sessiz sakin biriyim onlar cadi gibi nasil bas edicegimkavkada olsun istemiyorum ama sonu oyle gozukuyor
Canım onları hiç dert etme hepsi hallolurKızlar, yazdıklarınızı göremiyorum. Kanamam çok hastaneye gidiyorum . çocuğumun Zıbını bile hazır değil pijama yok hiç bişey yok . hayırlısıyla güzel geçsin nolur dua edin . Hiç hazır değildim buna
Canım eşin kesinlikle müdahale etsin. O da farkındaysa bi an önce evli evine köylü köyüne moduna geçin. Çok sinirlendim ne demek rahmetli annemi de ağzına dolayacak o kim allahım seni de gaza getirmek istemiyorum ama bi an önce gitsinlerinsallah bebegin saglikla cikar. saglikla kavusursunuz biz hastaneden bu gun ciktik daha ne zorluklarla dunyaya getirdigim bebek o. baskalari normal bebek gibi gore bilir ama ben bakinca farkli goruyorum onu mucadelemin sonucu gibi. onun icinde zorlukla dunyaya getiripte soz hakki bile sorulmamasi incitiyor. az once geldi yine odama hadi getirde saralim cocugu dedi uyuyor dedim olsun uyusun diyor sonunda diye bildim aglamakli bir sesle ben istemiyorum diye ne dediyse istemedim cikti odadan arkamdanda inatcinin kizi inatci diye soylendi duydum. bide kizi dedigi annemde rehmetli... cokta uzerine gitmek istemiyorum konunun kotu oluyorum agliyorum bana stres oluyor bendende cocuga
kocamda az once geldi odaya her sey duzelecek falan dedi ben seni anliyorum. annesinede uygun bir dille cok kalmana gerek yok falan dedi ama kadin israrci ben kalayim sonrada hep gider gelirim diyor valla bir yardimida yok bir yemek yapmis bu gun o kadar. tutdurmus o ameliyyatli ben kalayim. ben anliyorum esim ama saf bu konularda neden kaldigini anlamiyor. biseyleri kontrol etmek neyi ne yapiyoruz diye gormeye bahane cikti. esimle mutfaktaydilar bicak kasiklarima bakiyor bunlari neden buraya koymus bu ne falan diyor . evdeki cocugumada laf ediyor onu oyle yapma boyle yapma su cocuguda bos birakmissiniz cok ilgi gosteriyorsunuz 7 yasindaki cocuk icin. tek yolu var zaten iyiyim sukur bir kac gune dahada toparlanip her isi elime alayim yemeyide yaparim gorsun ihtiyac yok gitsin . zaten bir tek yemek yapmak icin burda kaliyorEşin halletsin ya. İyi valla biz doğuralm bi acı çekelim biz bakalım bide analarını çekelim oh valla erkek olmak varmıs. Eşinle konuş canım.
Gitsinler. Ben olsam çoktan yollamıstm ilk hamileliğimde kemdi annemi bile 1 hafta zor dayandm, herkes evine dönsn ben kendi düzeniöi olusturxam dedm yolladm. ama herkesin kişiliği farklı tabi sen diyemiyosan dedirt kocana allah askına of cok sinir oluyorum vöyle karısan insanlara. Cocumla arama kimse giremez ua insanlar nasılda kendilerini bilmiyor
esim farkinda uygun dille dedi cok kalmana gerek yok diye ama israrci kadin. bide esimin teyzeleri var onlarda az once konusdu telde yarin bizde geliriz onu boyle bunu boyle yapariz yani sormak yok istiyormusun diye. tek carem cabuk toparlanip her seyi ele almak zaten iyiyim bir tek yemek yapmak icin burda kaliyor. 2 ci yoluda sozumu gecirmem lazim onunda sonu boyle insanlarla kavkaya donecek eminim cunki anlamiyorlar kavka olsa bile yine anlamayacaklar en azindan gider o da belkiCanım eşin kesinlikle müdahale etsin. O da farkındaysa bi an önce evli evine köylü köyüne moduna geçin. Çok sinirlendim ne demek rahmetli annemi de ağzına dolayacak o kim allahım seni de gaza getirmek istemiyorum ama bi an önce gitsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?