• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Kızlar bu katlanan küvet setini kim icat ettiyse atasının bacağına tüküreyim. 2bucuk kiloluk cocuğu yıkıcaz diye 30 lt su döküldü heryere. Cinnet yani cinnetttt
Katlanan alacaktım yerden tasarruf sağlasın diye, sonra vazgeçtim klasik normal aldım doğru tercihmiş demek😅 ay mislerr gibi oldu mu prensesinnnn ne güzel kokuyodur şimdi kokla bizim içinnn🌸🌸🌸

Kızlar bu katlanan küvet setini kim icat ettiyse atasının bacağına tüküreyim. 2bucuk kiloluk cocuğu yıkıcaz diye 30 lt su döküldü heryere. Cinnet yani cinnetttt
Abowwww bende ondan aldim kizzz

Yok kuzum estetik dikişmiş lazerli oluyor sanırım. Korkma ama o bölge aşırı derecede hissiz. Acıyacağını sanmıyorum
Canım senin odaya dönmen ne kadar sürdü ortalama hatırlıyor musun? Bu arada o katlanan kovalar küvvetler öyle yaa daha önce konusu geçse derdim ben de yaşadım uyarıyorum herkesi🙃

Katlanan alacaktım yerden tasarruf sağlasın diye, sonra vazgeçtim klasik normal aldım doğru tercihmiş demek😅 ay mislerr gibi oldu mu prensesinnnn ne güzel kokuyodur şimdi kokla bizim içinnn🌸🌸🌸
valla sinirden cocikimi koklayamadım ya heryer su içinde kaldı kızım da uyudu rahatlayınca. Ama özledimmm uyandırcam birazdan😍

Canım senin odaya dönmen ne kadar sürdü ortalama hatırlıyor musun? Bu arada o katlanan kovalar küvvetler öyle yaa daha önce konusu geçse derdim ben de yaşadım uyarıyorum herkesi🙃
Ben de katı açılıyor diye duyup erteliyordum. Ama ne alcaz yerine direkt delikli eğimli şeyler var ya ondan alıp leğenin içine koysak noluyor sığar mı bilmiyorum ama

Vallahi kuzum bin pişman oldum yani kızımın ilk banyosunda sinir küpüne döndüm :(

Odaya dönmem toplamda 1 saat falan sürmüş canım. Ama ameliyat ortamı falan hazırlandıktan sonra bebeğin cıkarılması 10 dk. Sonra bebişi bizimkilere vermişler, beni bayıltıp dikiş işini yapmıslar. Yani hazırlığıyla, dikimiyle, ayıltmasıyla toplam max 1 saat

Ben de katı açılıyor diye duyup erteliyordum. Ama ne alcaz yerine direkt delikli eğimli şeyler var ya ondan alıp leğenin içine koysak noluyor sığar mı bilmiyorum ama
O bahsettiğin 6 aydan sonra uygun oluyor sanırım. Leğeni katlanır alsanız bile kovayı almayın kesinlikle. Leğende sorun yaşamadım ama kova rezalet yani uyarmak istedim sizi de

O bahsettiğin 6 aydan sonra uygun oluyor sanırım. Leğeni katlanır alsanız bile kovayı almayın kesinlikle. Leğende sorun yaşamadım ama kova rezalet yani uyarmak istedim sizi de
İyi yaptın canım ben de çok arada kalmıştım. Kilidi yok mu peki yoksa kilide rağmen mi oldu

Yaa ben de aynısını yaşamıştım. Yeni doğmuş bebe her yer su içinde off. Küvet değil de kova katlanıp dökülüyor. Ben de bi kova alayım iyi hatırlattın

bayatlamayankurabiye bayatlamayankurabiye canım bebeğinin durumunu okudum. Çok geçmiş olsun. Hemencecik toparlar inşallah. Bunlar ileride çocuğuna anlatacak zorluklar, anılar olarak kalsın inşallah. Bu kadar sıkıntılı şeyin sonu mutluluk olsun. bebeğini sağlıkla evine götüreceksin inanıyorum 🙏🏻💚

Kızlar benim karnım akşam 5-6dan beri sert yani şöyle ayağa kalktığım an taş gibi oluyor. Yine uzandım ama yine sert. Nefesimde daralıyor gibi. Bebeğimin hareketleri var ama güçlü değil. Bu haftalarda normal mi sizce?

Kızlar benim karnım akşam 5-6dan beri sert yani şöyle ayağa kalktığım an taş gibi oluyor. Yine uzandım ama yine sert. Nefesimde daralıyor gibi. Bebeğimin hareketleri var ama güçlü değil. Bu haftalarda normal mi sizce?
bence yer kalmadığından öyle oluyor benim de öyle bayadır sık ama yavaş hareket ediyor eğer dönerse zaten eyvahlar olsun benim de canım yanıyor artık.

bence yer kalmadığından öyle oluyor benim de öyle bayadır sık ama yavaş hareket ediyor eğer dönerse zaten eyvahlar olsun benim de canım yanıyor artık.
İnşallah öyledir ya. Benim ki sırtını dayıyor bazen. O anda nefesim daralıyor☺️
Büyük bardakta suyumu elime aldım. Oturdum bayağı bi işe yaramaya başladı.

aynı durumdayım nefes alamıyorum üstümü falan çıkardım hatta sıcak basıyo bi yandan sağ göbeğim üstte baya çıkıntılı duruyo öyle bi dayadı sırtını ki göbeğim aşırı yamuk yürüyüş yapıyorum evde yavaş yavaş dene istersen

Back
X