• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Sezaryen ameliyatı olan kızlarım dikişlerinizi nasıl aldırdınız? Yarın kontrolüm var. Muhtemelen dikişlerim alınacak. Biraz tedirginim. Yaram temiz bir şekilde duruyor ama kesinin üst kısmında alakasız bir yerde minik bir morarma olmuş.

Sezaryen ameliyatı olan kızlarım dikişlerinizi nasıl aldırdınız? Yarın kontrolüm var. Muhtemelen dikişlerim alınacak. Biraz tedirginim. Yaram temiz bir şekilde duruyor ama kesinin üst kısmında alakasız bir yerde minik bir morarma olmuş.
Ya ben dikiş kendi eriyor diye okudum ama hiçbir bilgim yok bu konuda yanlış mı biliyorum

İyiyim çok şükür canım. Bebişi her gün görmeye gidiyoruz. Şu an durumu aynı ama kötüye giden bir şey yok neyse ki. Haftasını tamamlayınca çıkacağına inanıyorum. Sen nasılsın?

İnşallah eminim iyi de olacaktır,bugünler de gelip geçecektir,Minik yavrunuz büyüdüğünde bu zamanlar hatırlanır gider 💞inşallah en yakın zamanda evinizin baş köşesinde yerini alsın 🌸

Ben hazırlıklara devam ve artık zorlanıyorum her yönden,karnım hep şiş gibi,sık sık idrara gitme,hemen yorulma,duygusal iniş ve çıkışlar hep devam 😔

İnşallah eminim iyi de olacaktır,bugünler de gelip geçecektir,Minik yavrunuz büyüdüğünde bu zamanlar hatırlanır gider 💞inşallah en yakın zamanda evinizin baş köşesinde yerini alsın 🌸

Ben hazırlıklara devam ve artık zorlanıyorum her yönden,karnım hep şiş gibi,sık sık idrara gitme,hemen yorulma,duygusal iniş ve çıkışlar hep devam 😔
İnşallah canım benim. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim 🥰
Sen kaç haftalık oldun kuzum? Ben 32. haftada bile karnım fazla büyümemiş olmasına rağmen ağırlaşmıştım. Duygusal değişimler maalesef lohusalıkta da çok oluyor ama biz kadınlar çok güçlüyüz. Birbirimize çok güzel destek oluyoruz. Hep beraber bu süreci en az hasarla geçireceğiz diye umuyorum 🥹❤️

İnşallah canım benim. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim 🥰
Sen kaç haftalık oldun kuzum? Ben 32. haftada bile karnım fazla büyümemiş olmasına rağmen ağırlaşmıştım. Duygusal değişimler maalesef lohusalıkta da çok oluyor ama biz kadınlar çok güçlüyüz. Birbirimize çok güzel destek oluyoruz. Hep beraber bu süreci en az hasarla geçireceğiz diye umuyorum 🥹❤️
Ben 34 oldum bugün,ay çok ağırlaştım cidden bebeğin hareketler de yoruyor beni artık :( O hareket edince yürümek filan zor geliyor artık,Allah hepimize yardım etsin.Doğurmak ve taşımak ne garip bir şeymiş gerçekten 🪻

Kıslar beni korku sardı, ağlamak geliyor devamlı, yarın 10 da sezeyanım bize de dua edin olur mu adım Özlem bebeğim de Barlas olucak inşallah🙏
Canımmm allah kolaylıkla doğurmak nasip etsin, bebeğine ve sana sağlık sıhhat versin inşallah ♥️ korkma hiç, heyecanını yaşa🥹

Canım sağ salim kavuştuğun için tebrik ederimm ♥️♥️🧿🧿
İnşallah kısa zamanda bebişinle de kavuşursunuz ♥️
Nasılsın simdi daha iyi misin
Sağol canım. Daha iyiyiz inşallah. Bebeğin doğmasıyla tansiyon lar normale döndü. Süt sağmaya çalışıyorum 3 saatte bir. İnşallah bebişim de toparlar evimize döneriz. 🙏

Back
X