• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Selam kızlar nasılsınız arada gelip yazıyorum ama çok muhabbet dönmüş oluyor kaçırıyorum her şey yolunda mı 🌸
Doğuranlar oldu ama şimdiye kadar maşallah 🧿 hiç bi sorun yok. Bi kaç kişi hastanede bebeğini bekliyor ama onlarda eli kulağında bugün yarın inanıyorum bebeğini alıp eve gelecekler 🙏

Ben de katı açılıyor diye duyup erteliyordum. Ama ne alcaz yerine direkt delikli eğimli şeyler var ya ondan alıp leğenin içine koysak noluyor sığar mı bilmiyorum ama

Vallahi kuzum bin pişman oldum yani kızımın ilk banyosunda sinir küpüne döndüm :(

Odaya dönmem toplamda 1 saat falan sürmüş canım. Ama ameliyat ortamı falan hazırlandıktan sonra bebeğin cıkarılması 10 dk. Sonra bebişi bizimkilere vermişler, beni bayıltıp dikiş işini yapmıslar. Yani hazırlığıyla, dikimiyle, ayıltmasıyla toplam max 1 saat
Ben normal küvvet içine bebeği yatırmak için plastik bir parça daha vardı onu aldım soft banyo desteği yazın google çıkıyor küvvetin içine de sığıyor

Ben normal küvvet içine bebeği yatırmak için plastik bir parça daha vardı onu aldım soft banyo desteği yazın google çıkıyor küvvetin içine de sığıyor
Canım küvette sıkıntı yoktu filenin üstüne yatırdım üzerine müslin örtü örttüm keyif yapsın kızıkam diye. Ama aptal kova durup durup katlandı bütün suyu döktü
O küvet içine konan şeyi görmüştüm ama 6 ay yazıyordu üzerinde sanki yanlıs mı hatırlıyorum acaba

aynı durumdayım nefes alamıyorum üstümü falan çıkardım hatta sıcak basıyo bi yandan sağ göbeğim üstte baya çıkıntılı duruyo öyle bi dayadı sırtını ki göbeğim aşırı yamuk yürüyüş yapıyorum evde yavaş yavaş dene istersen
Muhteşem fikir sağol ☺️ evde turlayayım biraz da. Su ve oturmak da yardımcı oluyor şu an bana. Nefes darlığım da geçmeye başladı. Yürüyüşe geçeyim evin içinde.

Canım küvette sıkıntı yoktu filenin üstüne yatırdım üzerine müslin örtü örttüm keyif yapsın kızıkam diye. Ama aptal kova durup durup katlandı bütün suyu döktü
O küvet içine konan şeyi görmüştüm ama 6 ay yazıyordu üzerinde sanki yanlıs mı hatırlıyorum acaba
Ben ona hiç dikkat etmedim bak 6 aymıymış bişeylersererim üzerine yumuşak olmadı.. Bende sadece katlanır kova vardı kaç kez döküldü, hele şimdi izmirde iki günde bir sular kesiliyor bilmiyorum sizin semtte de kesiyorlar mı? doldurduğum su mundar oluyor çoğu zaman bebeğe normal kova aldım artık, salonun ortasına dökülmesin en azından diye bide parkelerle uğraşamam😃

Kızlar doğum yaptım çok şükür iyiyiz hafif agrim var dikişlerim yanıyor onun dışında bir rahatsızlığım yok cok şükür birazdan da yürümeye baslatirlar her halde
Maşallah canm gözün aydın olsunn sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah 🥰
Bende alıcam normal kova canım ya ilk banyo keyfimizi baltaladı pis şey
Göbeği düşene kadar yıkamadınızmı canm ya kimi yıkanır diyor kimi yıkamayın

Bende alıcam normal kova canım ya ilk banyo keyfimizi baltaladı pis şey
Canım bişey sorcam hastaneden geldiğinden beri ilk kez mi banyosu oldu bebisin yani doktor mu öyle söyledi göbeği düşünce mi yıkanıyor pek bilgim yok da kayınvalidem olucak yanımda o şimdi kendi bildiğini okur diye sorayım dedim

Kızlar benim karnım akşam 5-6dan beri sert yani şöyle ayağa kalktığım an taş gibi oluyor. Yine uzandım ama yine sert. Nefesimde daralıyor gibi. Bebeğimin hareketleri var ama güçlü değil. Bu haftalarda normal mi sizce?
Oyy ben de öyleyim üstüne bi de bel ağrısı var mahvoldum 2 gündürrr🫠

bayatlamayankurabiye bayatlamayankurabiye canım bebeğinin durumunu okudum. Çok geçmiş olsun. Hemencecik toparlar inşallah. Bunlar ileride çocuğuna anlatacak zorluklar, anılar olarak kalsın inşallah. Bu kadar sıkıntılı şeyin sonu mutluluk olsun. bebeğini sağlıkla evine götüreceksin inanıyorum 🙏🏻💚
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Bu uzun ve zorlu süreci oğlum evine gelince unutacağım, biliyorum. Buna inanmak istiyorum. Allah büyük. Rabbim hiçbirimizi korktuğumuz yere uğratmasın. Yavrularımız hep iyi olsun, yanımızda olsun 🤲🏻❤️

Canım bişey sorcam hastaneden geldiğinden beri ilk kez mi banyosu oldu bebisin yani doktor mu öyle söyledi göbeği düşünce mi yıkanıyor pek bilgim yok da kayınvalidem olucak yanımda o şimdi kendi bildiğini okur diye sorayım dedim
Canım benim eltim 1 ay önce doğum yaptı. Kayınvalidem eve gelince bebeği yıkayalım demiş. Fakat doktor göbek bağı düşünce yıkayın dediği için eltim izin vermemiş. Tripliydi kayınvalidem 😀 Duyduğum kadarıyla herkes göbek bağı düşünce yıkıyor bebişini ☺️

İnşallah öyledir ya. Benim ki sırtını dayıyor bazen. O anda nefesim daralıyor☺️
Büyük bardakta suyumu elime aldım. Oturdum bayağı bi işe yaramaya başladı.
benim karnım taş gibi olduğunda ılık duşa girip karnıma ılık/sıcağa yakın su tutuyorum biraz rahatlatıyor yumuşuyor karnım sakinleşiyor bence bebek bu şekilde. o sırt dayama gerçekten çok zorluyor bebişin pozisyonu nasıl canım sende? benim sırtı sırtıma doğruymuş

Canım benim eltim 1 ay önce doğum yaptı. Kayınvalidem eve gelince bebeği yıkayalım demiş. Fakat doktor göbek bağı düşünce yıkayın dediği için eltim izin vermemiş. Tripliydi kayınvalidem 😀 Duyduğum kadarıyla herkes göbek bağı düşünce yıkıyor bebişini ☺️
Ahh bu kayınvalideler 😂 en doğrusu doktor ne derse odur her zaman ama maalesef kayınvalidelerimiz eskiden kendi yaptıkları gibi olsun istiyorlar her şeyi. Enfeksiyon olmaması adına düşmesini beklemek en doğrusu diye biliyorum

Göbek düşünce yıkanıyor enfeksiyon kapmasın diye sanırım,ama öncesindeki zamanlarda sanırım pamuklu bir bezle siliyorsun yüzünü boynunu .

Ay benim kayınvalidem tutturmuş eve gelince yikamamiz lazım diye ben çocuklarıma öyle yaptım diyo eltimin cocuklarina da öyle yapmış bende dedim doktor ne derse o bozuldu ama napim yani

Gebelik okulunda ebe göbek bağı düşünce yıkanır demişti oranın ıslanmaması lazımmış o zamana kadar süngerle pıt pıt temizlenebilir demişti

Back
X