- 1 Kasım 2015
- 345
- 233
- 103
Bende öyle biliyorum da benim kayınvalidem sağolsun eve gidince yıkarız diye tutturdu izin vermiycem tabi soyledim şimdidenGöbek düşünce yıkanıyor enfeksiyon kapmasın diye sanırım,ama öncesindeki zamanlarda sanırım pamuklu bir bezle siliyorsun yüzünü boynunu .
Bende öyle biliyorum da işte şimdiden strese soktu beni neyse annemde olucak insallah izin vermem zatenGebelik okulunda ebe göbek bağı düşünce yıkanır demişti oranın ıslanmaması lazımmış o zamana kadar süngerle pıt pıt temizlenebilir demişti
Doktorunuza sordunuz mu bu durumu.Oyy ben de öyleyim üstüne bi de bel ağrısı var mahvoldum 2 gündürrr
Canım çok fazla da içme gece gece wc işi var bunun bi deben su içince iyice şiştim
Sormadım valla çarşamba randevum var o zaman sorarım diye düşündümDoktorunuza sordunuz mu bu durumu.
Duş eve bana yardımcı oluyor gerçekten sakinleştirici bi gücü var. Sağ taraftan tutunduğu için mi bilmiyorum hep sağda genellikle. Geçen hafta ebem elle muayenede baş aşağıda dedi. Haftaya dr kontrolüm var o zaman öğrenebileceğim tam pozisyonu. Ben yurtdışında yaşıyorum artık maalesef, haftaya dr göreceğim ve o da benim doğum şeklime karar verecek direk.benim karnım taş gibi olduğunda ılık duşa girip karnıma ılık/sıcağa yakın su tutuyorum biraz rahatlatıyor yumuşuyor karnım sakinleşiyor bence bebek bu şekilde. o sırt dayama gerçekten çok zorluyor bebişin pozisyonu nasıl canım sende? benim sırtı sırtıma doğruymuş
Chatgbt beni deli çıkaracak. Biraz önce sorduğumda kasık ve bel ağrısı eşlik ediyorsa hemen acile git yazmış. Sende bel ağrısı yazınca normal mi bilemedim.Sormadım valla çarşamba randevum var o zaman sorarım diye düşündüm
Hareketleri çok mu az bebeğinChatgbt beni deli çıkaracak. Biraz önce sorduğumda kasık ve bel ağrısı eşlik ediyorsa hemen acile git yazmış. Sende bel ağrısı yazınca normal mi bilemedim.
Bende ona ne sorsam acile git diyo korkuyorum hemen gidiyorum psikolojimi bozdu artık sormuyorum bişeyChatgbt beni deli çıkaracak. Biraz önce sorduğumda kasık ve bel ağrısı eşlik ediyorsa hemen acile git yazmış. Sende bel ağrısı yazınca normal mi bilemedim.
Maden suyumide yanması için alternatif önerisi olan var mı ilaç süt tahin falan bunlar dışında
çilekli var amaMaden suyu
Karbonatlı su
çilekli var ama
Yok canım bence normal hareketleriHareketleri çok mu az bebeğin
O zaman sıkıntı olmaz ya acillik bi durum değil benceYok canım bence normal hareketleri
doğruo olmaz sade maden suyu bikarbonatlı olduğu için yatıştırıyor
Bende ona ne sorsam acile git diyo korkuyorum hemen gidiyorum psikolojimi bozdu artık sormuyorum bişey
Ayy bence de ya. Bi de sürekli yok nerde yaşadığını söylersen yok kaç yaşındasın yok boyun ney bunları söylersen yardımcı olurum.
Kızlar doğum yaptım çok şükür iyiyiz hafif agrim var dikişlerim yanıyor onun dışında bir rahatsızlığım yok cok şükür birazdan da yürümeye baslatirlar her halde
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar zorlu bir gecenin ardından sabah saat 7.00 acil olarak sezeryana alındım. Genel anestezi oldum. Şükür bulunduğum hastanede küvez bulundu. Bebeğim şuan küvezde bende yeni yeni geliyorum kendime. Bebeğime solunum desteği veriyorlarmış.
Galiba canım ben yine de bi kaç saat bekleyeceğim hareket sayımı yapmak için.O zaman sıkıntı olmaz ya acillik bi durum değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?