- 22 Kasım 2022
- 4.371
- 5.301
- 88
Evet canım 5 litre iç demiştiCanım çok fazla da içme gece gece wc işi var bunun bi deKız bende yanlış hatırlamıyorsam C cilekcanavari doğum yapacağı sıralar doktoru demiş su kasılmaya iyi geliyor durduruyor diye. O korkuyla tüm tuşlara basmış bulundum
Hareketlere bak eğer iyiyse korkma kasılma toplanma falan bende de var hem de baya rahatsız edici şekildeGaliba canım ben yine de bi kaç saat bekleyeceğim hareket sayımı yapmak için.
Kız kaç litre tüketmen lazım bile hatırlıyorum da tekrar yazmayim dedim, senin durumun farklıydı. Konuyu bilmeyen biri gidip 5l içer diyeEvet canım 5 litre iç demişti
Hareketleri normal uykuya geçti.Hareketlere bak eğer iyiyse korkma kasılma toplanma falan bende de var hem de baya rahatsız edici şekilde
Anaa hiç aklıma gelmedi oKız kaç litre tüketmen lazım bile hatırlıyorum da tekrar yazmayim dedim, senin durumun farklıydı. Konuyu bilmeyen biri gidip 5l içer diye
basit şeyler için kullanılır ama güvenilir hiç değil ya bi kere beni çok korkuttu bebekle ilgili yine yanlış bilgi vermişti saydırmıştım buna cjxjkdhdhdhAyy bence de ya. Bi de sürekli yok nerde yaşadığını söylersen yok kaç yaşındasın yok boyun ney bunları söylersen yardımcı olurum.
bana doktorum sayım yaptırmıyo hareket olması yeterliGaliba canım ben yine de bi kaç saat bekleyeceğim hareket sayımı yapmak için.
solda oluyo hep sağda oldu mu hatırlamıyorum bileGöğüs sızlamanız oluyor mu ara ara
Ya benim de sağda oldu birkaç gün şimdi solda da oldu ani şiddetli sızlıyor sonra geçiyor neden acaba sütle alakalı bir şey midirsolda oluyo hep sağda oldu mu hatırlamıyorum bile
inşallah öyledir hamilelikten önce olmuş muydu hatırlamıyorum benim de ani şiddetli olunca çığlık atıyorum resmen bi de solda ya kalbime bi şey oluyo sanıyorumYa benim de sağda oldu birkaç gün şimdi solda da oldu ani şiddetli sızlıyor sonra geçiyor neden acaba sütle alakalı bir şey midir
Kafam çok dolu ben de uyuyamadım bir türlüBazen hamilelik çok normal geliyor hiç doğurmayacakmışım gibi hissediyorum
Bende öyleyim ya önümüzdeki haftalarda hatta her an doğum olabilir ama ben hiç idrak edemiyorum. Sanki hep böyle kalacakmışım gibiBazen hamilelik çok normal geliyor hiç doğurmayacakmışım gibi hissediyorum
Aminn inşallah sağlıcakla kucağımıza alacağız bebelerimiziDuş eve bana yardımcı oluyor gerçekten sakinleştirici bi gücü var. Sağ taraftan tutunduğu için mi bilmiyorum hep sağda genellikle. Geçen hafta ebem elle muayenede baş aşağıda dedi. Haftaya dr kontrolüm var o zaman öğrenebileceğim tam pozisyonu. Ben yurtdışında yaşıyorum artık maalesef, haftaya dr göreceğim ve o da benim doğum şeklime karar verecek direk.Hakkımızda hayırlısı tek istediğim sağlıkla su gibi bi doğum olsun bebeğimi sağlıcakla kucağıma alayım.
Amin inşallahAminn inşallah sağlıcakla kucağımıza alacağız bebelerimizibaş aşağıda olması iyi muhtemelen doğum şekline kendin karar verirsin mis gibi önemli olan sağlığınız tabii ki. çok şükür artık gelişiminin tamamlandığı evreye gelmiş ya bu saatten sonra artık keyfi ne zaman gelirse yavrularımızın kolay geçer inşallah doğumlarımız
aa öyle mi hangi ülkedesin canımAmin inşallahdoğum şeklime ben karar veremiyorum burada, eğer herhangi bi problem yoksa direk normal doğum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?