Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Kızlar ya böyle uykusu kaçan, bebişlerimiz hakkında ya da ne bileyim bebek konusundan uzaklaşıp havadan sudan konuşmak isteyen var mı özelden yazabilir. Hem uykum yok hem bebişimin hareketlerini kontrol ediyorum. Ya da bana pdf bi kitap önerir misiniz?

Ayy bence de ya. Bi de sürekli yok nerde yaşadığını söylersen yok kaç yaşındasın yok boyun ney bunları söylersen yardımcı olurum.
basit şeyler için kullanılır ama güvenilir hiç değil ya bi kere beni çok korkuttu bebekle ilgili yine yanlış bilgi vermişti saydırmıştım buna cjxjkdhdhdh

Ya benim de sağda oldu birkaç gün şimdi solda da oldu ani şiddetli sızlıyor sonra geçiyor neden acaba sütle alakalı bir şey midir
inşallah öyledir hamilelikten önce olmuş muydu hatırlamıyorum benim de ani şiddetli olunca çığlık atıyorum resmen bi de solda ya kalbime bi şey oluyo sanıyorum

Bebişlerine kavuşan anneleri tebrik ediyorum, alıp evinize döneceğiniz günler çabucak gelsin inşallah iki gün önce oğluşumun odasındaki yatağının nevresimlerini perdelerini vs taktık. Mama sandalyesini park yatağını kurduk. Şu an yanımda park yatak olması çok farklı hissettiriyor. İlk gün bakıp bakıp ağladım Allah hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun. Yine uykusuz bir gece olacak sanırım, benimki uykusuzluğa iyi alıştırdı beni daha doğmadan

Aminn inşallah sağlıcakla kucağımıza alacağız bebelerimizi baş aşağıda olması iyi muhtemelen doğum şekline kendin karar verirsin mis gibi önemli olan sağlığınız tabii ki. çok şükür artık gelişiminin tamamlandığı evreye gelmiş ya bu saatten sonra artık keyfi ne zaman gelirse yavrularımızın kolay geçer inşallah doğumlarımız

Amin inşallah doğum şeklime ben karar veremiyorum burada, eğer herhangi bi problem yoksa direk normal doğum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…