Sert yerde yatması öneriliyor canm yeni doğan bebeişlerin benmde içinde geldii ama incee bi deneyeceğim eğer nasip olursa doğduğunda beğenmezsem normal mekan yatak satılıyor içine onlardsnmakmayı düşünüyorum ama tabi doktora sor daha net söler nasıl yatak alınması gerektiğiniKızlar anne yanı beşik için ekstra yatak aldınız mı? Bir yatakla geldi ama ince sert. Siz n’aptınız
Ya bana o kadar ince geldi ki o yatak, içime hiç sinmedi yeniden aldım. Benim aldığım iki taraflı bir taraf 0-2 diğer taraf 2-5 yaş için olması gerek 0-2 taraf sert yenidoğana uygun sadece biraz daha kalın bu yüzden tercih ettim.Kızlar anne yanı beşik için ekstra yatak aldınız mı? Bir yatakla geldi ama ince sert. Siz n’aptınız
Ben doğum yaptıktan hemen sonra takacaklarmış, yanında getirmeyi unutma dedi. Ama benm suyum aşırı fazla hala ve aşırı vüyük bi göbeğim var, doğumdan sonra bagırsaklarm şişmemesi içinmiş canım ysni anlıcağın ben hemen kullancakmısım. Evde de yoktj sipariş verdm bugun inşallah yetişir cumauaYa korseyi sezaryandan ne zaman sonra kullanabilliyoruz doktora sormayı unuttum.
Yok ya jel kullanıyor zaten tamamen kendini rahat bırakmanla alakalı diyebilirim. Kasmazsan kendini hafif baskı dışında bi ağrı hissetmezsin bence. Bende ilk çekindim ama kadın doktor denk geldi acilde Allahtan ona kasıyordum erkek olursa ne yaparım diye.Canım Çatı muayenesi nasıl korkutucu bir şey mi :) Doğumdan çok ondan korkuyorum
Hangi marka aldinBen doğum yaptıktan hemen sonra takacaklarmış, yanında getirmeyi unutma dedi. Ama benm suyum aşırı fazla hala ve aşırı vüyük bi göbeğim var, doğumdan sonra bagırsaklarm şişmemesi içinmiş canım ysni anlıcağın ben hemen kullancakmısım. Evde de yoktj sipariş verdm bugun inşallah yetişir cumaua
Tamam canım sen de alırsan haber eder misin banaSert yerde yatması öneriliyor canm yeni doğan bebeişlerin benmde içinde geldii ama incee bi deneyeceğim eğer nasip olursa doğduğunda beğenmezsem normal mekan yatak satılıyor içine onlardsnmakmayı düşünüyorum ama tabi doktora sor daha net söler nasıl yatak alınması gerektiğini
Hangi marka aldın canım netten aldıysan linki var mıYa bana o kadar ince geldi ki o yatak, içime hiç sinmedi yeniden aldım. Benim aldığım iki taraflı bir taraf 0-2 diğer taraf 2-5 yaş için olması gerek 0-2 taraf sert yenidoğana uygun sadece biraz daha kalın bu yüzden tercih ettim.
Yatak yaşasın bebek yatagi aldim park yatak icin ama simdilik reflu yatağında yatiyor normal yatakla pek isi yok :) daha sonra da alsan olur reflu yatagi kullanacaksanTamam canım sen de alırsan haber eder misin bana
Hangi marka aldın canım netten aldıysan linki var mı
RAJ Doğum Sonrası Incelmeye Yardımcı Korse Toparlayıcı Korse - Fiyatı, YorumlarıHangi marka aldin
Yataş Bedding Twiny Sünger Yatak 60 x 120 cm Bebek Yatağı Yorumları, Fiyatı - Trendyol Canım benim aldığım bu, geldi bu arada ben beğendimTamam canım sen de alırsan haber eder misin bana
Hangi marka aldın canım netten aldıysan linki var mı
Herkes kaderine razı olmuş bi şekilde doğum yapmayı bekliyor evdeBugün forum çok sakin
Bugün forum çok sakin
valla pilates topunun üstünde benim kızı döndürmeye çalışıyorum sabahtan beriBugün forum çok sakin
Ben son zamanlarda köreltmiyorumGebelik şekeri olanlar ani acıkma ve şeker ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz. Canım o kadar pasta gibi şeyler istiyor ki dayanamıyorum gerçekten nasıl köreltiyorsunuz bu isteği
20.haftalarda plesentanin rahim ağzına yakın olduğunu zamanla yukarı cikabilecegini söylemişti. Sonrasında da 2cm üstüne çıkmıştı. Simdi tehlikeli olduğunu söylüyorMerhaba, daha önce muayenelerde plasentanın yeriyle ilgili yorum yapmamış mıydı doktorunuz?
Ben ketenpereye geldim ya suyumun azalması hiç hesapta yoktuBu yakınlarda doğuran yok. Herkes pusuya yatmış bekliyor sakince sıradaki olmamak için
Benim bebeğim Salı geliyor inşallah sağlıkla dua edin teyzoşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?