Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Biraz Instada dolandım yok hala uyuyamıyorum ya. Bizim kızlar gece bizi uyutmayacak doğduktan sonra herhalde
Heralde bizi uykusuzluğa hazırlıyorlar Bugün ben ne zaman doğurcam herkes doğuruyor diye ağlama tuttu çok komiktim o kafayla temizlik yaptım yerleri falan sildim şimdi o yorgunluğun acısı çıkıyor Zaten yarım dünya gibi de oldum yatakta sağa sola dönmek zor, en iyisi oturup bişiler izlemek

ya doğum yaklaşınca bi enerji geliyormuş bak temizlik falan yapmışsın yaklaştı mı acaba
Sorma en çok da şu kısıtlı hareketlerden şikayetçiyim oturmak kalkmak herşey çok zorrrrr

Ben de bugün aynıydım yaa, felaket bir bel ağrım vardı ağladım bir ara hatta kocama masaj yap diyip masajdan sonra hafifledi biraz, bu sefer de bi üşüme tuttu. Kafamdan ölçünce normal çıkan ateş yanak ve koltuk altımdan yüksek gibi çıktı. Ama hasta değilim başka bir belirtim yok yani. Parol içtim bi tane ne olur ne olmaz, şu an korkunç ter attım üstümü değiştirdim. Ciddi ciddi doğuruyor muyum acaba diye korktuğum bir akşam oldu. O kadar yoruldum uykumun gelmesi lazım dimi, yoooookkkkkk. Geceleri oturup gündüz 2 saat uyumak rutin oldu. Cidden uykusuzluğa alıştırıyor bebişlerimiz bizi

ya doğum yaklaşınca bi enerji geliyormuş bak temizlik falan yapmışsın yaklaştı mı acaba
Sorma en çok da şu kısıtlı hareketlerden şikayetçiyim oturmak kalkmak herşey çok zorrrrr
Yok benim bir günüm enerjikse diğer günüm pert geçiyor genelde. Hiç doğurmucakmışım gibi geliyor sanki daha çoook varmış gibi

Parol ciddi terletiyor canım. Bel ağrısına da hafif sıcak suyla duş çok iyi geliyor. Ben çok ağrım olduğunda duşa girip su tutuyorum belime rahatlatıyor.

Kızlar bende kalça ağrısı başladı, böyle mesela bir anda sinirlere baskı oluyor gibi oluyor kalçaya ağrı girip çıkıyor. O yüzden pek fazla iş güç istesem de yapamadım tek bende mi var bu ağrıdan

Parol ciddi terletiyor canım. Bel ağrısına da hafif sıcak suyla duş çok iyi geliyor. Ben çok ağrım olduğunda duşa girip su tutuyorum belime rahatlatıyor.
Duş geldi aklıma ama hiç halim yoktu, girseydim daha süre az ağrı çekecektim belki de sadece bel ağrısı doğumum yaklaştığını göstermez heralde dimi ?

Benim bugun 5.gunum kullanabilirsin dedi pansuman açıldı normallestik. Yarın baslicam kullanmaya
Agrin olmuyor mu canim? Benimde dikis üzerini açtı doktor iyi falan dedi. Arada kalkıp eğilirken ağrım oluyor cesaret edemedim. 1 hafta oluyor doğum yapalı.

Agrin olmuyor mu canim? Benimde dikis üzerini açtı doktor iyi falan dedi. Arada kalkıp eğilirken ağrım oluyor cesaret edemedim. 1 hafta oluyor doğum yapalı.
Yok hafif sizlama var ama öyle aşırı degil birde korse giyince daha rahat oluyo

Valla sağ salim doğuralım hamilelik çok uzadı sizin özel mi devlet mi sezeryen mi olcak

Nasıl bir korse aldın canım? İki gündür bakıyorum. Yorum okuyorum. Ama hangisi iyidir karar veremedim hâlâ.
Yuksek bel toparlayici korselerden almistim ilk dogumumda da şimdide öyle kilot gibi olanlar daha konforlu oluyor dikişlere baskı da uygulamıyor gun icinde kullanmak daha kolay tellilere göre

Doğum kanalın girmiş bebek dedi mi o yuzden mi olcemedi acaba. Benimkine de oyle dedi başı olcemedi karın cevresi ve bacak olcebildi
Kanalda demedi ama uzun süredir baş aşağıda duruyo hamileliğimin başından beri nerdeyse bide bu aya kadar renkli 2 defa gördüm çocuk belli bile olmuyo düzgün

Valla sağ salim doğuralım hamilelik çok uzadı sizin özel mi devlet mi sezeryen mi olcak
Aslında uzun surmedi zaten kasım da günlerimiz, erken doğuran çok olduğu için bizde sabırsızlaşmaya başladık, normal süreçlerini tamamlıyorlar karnımızda demek henüz hazır değiller, en doğru zamanda gelsin minişler

Zamanında olsunlar sağ salim eli ayağı düzgün bide ben çalışıyordum izindeyim hergün beni göre göre daha doğurmadın mı diyenler oluyodu sanki hayvanlar gibi 1 2 ayda doğurcam

Zamanında olsunlar sağ salim eli ayağı düzgün bide ben çalışıyordum izindeyim hergün beni göre göre daha doğurmadın mı diyenler oluyodu sanki hayvanlar gibi 1 2 ayda doğurcam
Densizler işte, kendileri hamile olduklarını öğrenince hemen doğurdular sanki
Hem ben seviyorumda karnımdaki hissi o yüzden diyorum son ana kadar kalsın içimde evet zahmetli geçen anlarda yaşıyorum ama kutsal bir görevdeyiz şu an, cogu kadinin hayalini yasiyoruz, Rabbim senerce bekleyen, isteyen,bakabilecek, sevgi kie buyuteceklerede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…