• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Bak yaa akşam akşam sosisli sandviçe düşürdünüz beniii🫠🫠 bende aşırı severim maalesef çok sağlıksız birşey ama elimde değil kokoreç yedim aslında ama sosisi yemedim nedense dhsjdk biriniz girerse bu günaha bende girerim🤣🤣 @spongeboob bu arada aşkım onaylamıyoruz eşini tabiki, koku konusunda bende çok hassasım. Sadece konusu geçince bi düştüm ahshs
Canıma tak etti ama eşim de boşver bir şey olmaz ye işte dedi ,dedim tamam yiyorum.Birkaç kere de bardakla kola içtim çok olmasa da.Ton balık da yedim,bir sigara kullanmadım.Normalde nadir de olsa arkadaşlarımla içerdim ona baya dikkat ettim.Ama sigaranın baya hayalini kuruyorum artık😅Yiyeceğin yer iyi pişiriyorsa ye canım güvenilirse.

Bu akşam yedim de yarın bakayım şu sosis işine yaaa😂😂
Kız ben hamile kalmadan önce 1 paket sigara içerdim biranda onu kestim. Uzunca Bir zaman rüyamda hızlı hızlı sigara içiyordum. Şimdi rüyada bile görmüyorum. Ama böyle doğurduktan sonra bir oh çekmek için bir iki fırt içsem mi diyorum 😂😂

Kız ben hamile kalmadan önce 1 paket sigara içerdim biranda onu kestim. Uzunca Bir zaman rüyamda hızlı hızlı sigara içiyordum. Şimdi rüyada bile görmüyorum. Ama böyle doğurduktan sonra bir oh çekmek için bir iki fırt içsem mi diyorum 😂😂
Sigarayı bende tak diye kestim bak, doğum sonrası kendime gelince bi tane keyif sigarası yakma fantezim var benimde bacım🤣🤣

selam kızlar, gece el parmak eklemlerimde şiddetli ağrı hissettim. daha önce hiç olmamıştı
bütün gün de devam etti. parmak eklemlerim ve el bileklerimde var. uyuşukluk eşlik ediyor. ellerimi tam kapasite kullanamıyorum. çok sevimsiz.

internetten baktım, karpal tünel sendromu diye bir şey olabilirmiş. hamilelerde 3. trimester da ödem kaynaklı görülüyormuş.
başka yaşayan ve doktoruna soran oldu mu?
Canım dünden beri ben de hissettim. Parmaklarımı oynatmak zor geliyor ve elim ödemli. Napmak lazım sendroma bakmaya korkuyorum şimdi

selam kızlar, gece el parmak eklemlerimde şiddetli ağrı hissettim. daha önce hiç olmamıştı
bütün gün de devam etti. parmak eklemlerim ve el bileklerimde var. uyuşukluk eşlik ediyor. ellerimi tam kapasite kullanamıyorum. çok sevimsiz.

internetten baktım, karpal tünel sendromu diye bir şey olabilirmiş. hamilelerde 3. trimester da ödem kaynaklı görülüyormuş.
başka yaşayan ve doktoruna soran oldu mu?
Benim el parmak uçlarım uyuşuyor doktora söyledim ama hiç takmadı ya 😂

Canım dünden beri ben de hissettim. Parmaklarımı oynatmak zor geliyor ve elim ödemli. Napmak lazım sendroma bakmaya korkuyorum şimdi

ay valla bilmiyorum. çarşamba soracağım. sabah bir de burnum kanadı durduk yere. çok sakin geçiyordu hamilelik sanki düne kadar geçen tüm zaman sadece fragmandı da şimdi dananın kuyruğunun kopma zamanı gelmiş gibi.

Benim el parmak uçlarım uyuşuyor doktora söyledim ama hiç takmadı ya 😂

tahmin ediyorum ki benimki de takmayacak. ama epey konforsuz. ütülerin bir kısmını bugüne bırakmıştım, kötü oldu.
sanırım kalan tüm hazırlıkları bir an önce bitirmek lazım (dedi hala bebek arabası almamış kişi).

ay valla bilmiyorum. çarşamba soracağım. sabah bir de burnum kanadı durduk yere. çok sakin geçiyordu hamilelik sanki düne kadar geçen tüm zaman sadece fragmandı da şimdi dananın kuyruğunun kopma zamanı gelmiş gibi.

tahmin ediyorum ki benimki de takmayacak. ama epey konforsuz. ütülerin bir kısmını bugüne bırakmıştım, kötü oldu.
sanırım kalan tüm hazırlıkları bir an önce bitirmek lazım (dedi hala bebek arabası almamış kişi).
Ben şükür bitirdim çantam bile hazır. 30 ekimde doğum olacak inşallah o zamana kadar dinlenme 😊

Kızlar aşırı derecede bir doğum korkusu yaşıyorum ya bunu nasıl aşabilirim var mı yöntemi 😭 sürekli doğumu düşünüyorum
Ben de aynı şekilde kötüyüm ya ben gebe okuluna gittim geldim perşembe günü daha kötü oldum,ben bunu yapamam dedim.Akşamın köründe dışarıya çıktım tek başına,gittim bir ağladım .O günden beri doğum düşünüyorum kaygılarım feci arttı.Sezeryan olup geçsem ne olur demeye başladım,hiç iyi değilim yani

Çok büyük bir başarı ama benim ara ara çok aklıma düştü,böyle çok zor durumda kaldığımda da içesim geldi.Doğumdan sonra bazen içerim ya bu kadar tedirgin olmam😅

Back
X