• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Kızlar aşırı derecede bir doğum korkusu yaşıyorum ya bunu nasıl aşabilirim var mı yöntemi 😭 sürekli doğumu düşünüyorum

Bende çok korkuyorum. Gece uyandığımda bunu düşünürken buluyorum kendimi. Normal doğurabilseydim onu mu tercih ederdim acaba diyorum. Kaygılarımı paylaşmak istemiyorum pozitif hikayeleri falan oku canım.

Kızlar aşırı derecede bir doğum korkusu yaşıyorum ya bunu nasıl aşabilirim var mı yöntemi 😭 sürekli doğumu düşünüyorum
Ne gelirse Allah’tan geliyor fakat bazen yanlış sözcüklerle, düşüncelerle kötü şeyleri hayatımıza çekiyoruz diye düşünüyorum. Riskli bir hamilelik geçirdiğim için sürekli 30. haftayı görsem diyordum. Her şey yavaş yavaş yoluna giriyordu fakat ben hâlâ erken doğuracağım kesin diyordum. 32. haftada doğum yaptım. Bazen çok söyleyerek bunu ben mi kendime çektim diyorum. O yüzden korkuyu, kötü bir senaryoyu kendine doğru çekme kuzum. Hep olumlu düşün. Güzel bir doğum hikayen olacağını hayal et. Bu yol seni hayatındaki tek gerçek aşka, bebeğine kavuşturacak. Hep bunu düşün 😇

Bende öyleyim, hele bide sosyal medya da sürekli sezaryen kötüleyen öldüm bittimci bi tayfa var sürekli önüme düşüyo hepsini engelliyorum yenisi türüyo

Bende öyleyim, hele bide sosyal medya da sürekli sezaryen kötüleyen öldüm bittimci bi tayfa var sürekli önüme düşüyo hepsini engelliyorum yenisi türüyo
Her doğum zor ya. Vajinal doğum cok mu kolay? Hiç dinleme bile. Tabi ki ağrı oluyor ama bebek kucağına gelince hafifleyecek. Yürüdükçe düzeliceksinn🙏🏻 bu 2. Sezeryanım bende bi tık geriliyorm ama geçici bi ağrı oldugunu biliyorum. Su tibi geçsim doğumlarıöız. Herkesin hikayesi aynı olmaz kötüleri dinleme

Her doğum zor ya. Vajinal doğum cok mu kolay? Hiç dinleme bile. Tabi ki ağrı oluyor ama bebek kucağına gelince hafifleyecek. Yürüdükçe düzeliceksinn🙏🏻 bu 2. Sezeryanım bende bi tık geriliyorm ama geçici bi ağrı oldugunu biliyorum. Su tibi geçsim doğumlarıöız. Herkesin hikayesi aynı olmaz kötüleri dinleme
İnşallah canım benim, dinlemiyorum ki lak diye önüme çıkıyo birden hazırlıksız yakalıyo beni

Hadi el birliğiyle doğurtun beni ahshshsh 1 hafta kaldı ya sabıır. İçeride bebe tutmada ben gibi olun🤣🤣
Keremde bende senin gibiydim. Dursak daha dururdu içerde🤣 ama simdi perişanm hsjdjdjd 2. Beni vurdu duvardan duvara hsjdjd o yüzden kasımı bekleyemezdim artık. Doktorla pazarlıkla anxa bu kadar yapabildim 🤣

İnşallah canım benim, dinlemiyorum ki lak diye önüme çıkıyo birden hazırlıksız yakalıyo beni
O hastanedeki ilk günü bi atlatalım inan daha iyi olucaz. Yürücez bol bol , nescafe işe uarıyor baş ağrısına falan. Gaz içinde sakız çiğnemek iyi geliyor. Bunları yanında bulundurursun. Yeterki bebekte bizde sağsalim çıkalım hiç düşünme doğumu. İnsan unutuyor bile bak bana 2 senede unuttm 2. Yaptm djdkdkf

selam kızlar, gece el parmak eklemlerimde şiddetli ağrı hissettim. daha önce hiç olmamıştı
bütün gün de devam etti. parmak eklemlerim ve el bileklerimde var. uyuşukluk eşlik ediyor. ellerimi tam kapasite kullanamıyorum. çok sevimsiz.

internetten baktım, karpal tünel sendromu diye bir şey olabilirmiş. hamilelerde 3. trimester da ödem kaynaklı görülüyormuş.
başka yaşayan ve doktoruna soran oldu mu?
Ben de de oldu ama gecti. Kuzenimde oldu o dr a gitmişti normal olabiliyor demiş. Ben de o dr a gidince gitmedim ama gecti. Yasarkem cok zordu. Baya can yakıcı bi agrı gevset kendini kasma birseye

Ohhh miss😍🤣🤣 herkesin misafiri vardı demekk benim de annemler geldi bi akşamlığına onlar gittiler. Bakamadım buralara kimse de doğurmamış zaten🤣 bende hala ne sancı var ne bişey ay ben doğuramicam galiba ya of ahhs
Valla senin çok az kaldı ya artık gelebilir minik nazlanmasınnn 🫠😍

Keremde bende senin gibiydim. Dursak daha dururdu içerde🤣 ama simdi perişanm hsjdjdjd 2. Beni vurdu duvardan duvara hsjdjd o yüzden kasımı bekleyemezdim artık. Doktorla pazarlıkla anxa bu kadar yapabildim 🤣
Ahahahs yine iyi kızzz benimki pazarlığa kapalı ikna edemedim el mahkum kedi gibi pısıp kaldım peki diyebildim🤣🤣

Ya evet ben hep Vajinal doğuma odaklanmıştım, bebişin pozisyonu yüzünden şimdi sezeryan olmak zorundayım. Ben de dedim biraz araştırayım falan ama bütün herkes öcü gibi tanıtıyor, ben o kadar da zor olduğunu düşünmüyorum yani… elbet acısı vardır ama vajinal doğum çok mu kolay.. insanlar ne ameliyatlar olıyor yani.. kadınların üstüne geliniyor bence daha çok stres yaptırılıyor yok kilo veremiyorsun, göbeğin kalıyor, ayağa kalkamıyorsun .. yani bide kaçıncı yüzyıldayız ne teknikler var, benim doktor allahtan baya sıcak bakıyor millet sezeryan istiyor öp başına koy dedi kdkd

Back
X