• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
selam kızlar, gece el parmak eklemlerimde şiddetli ağrı hissettim. daha önce hiç olmamıştı
bütün gün de devam etti. parmak eklemlerim ve el bileklerimde var. uyuşukluk eşlik ediyor. ellerimi tam kapasite kullanamıyorum. çok sevimsiz.

internetten baktım, karpal tünel sendromu diye bir şey olabilirmiş. hamilelerde 3. trimester da ödem kaynaklı görülüyormuş.
başka yaşayan ve doktoruna soran oldu mu?
Benim sabah kalktığımda parmaklarımı kapatamıyorum, uyuşukluk şeklinde ve eklemlerde ağrı oluyor. Ve tabiii ödemli haldeler😂 bi saat sonra azcık kendine geliyor ellerim. doktoruma da sordum normal olur ama doğumdan bi hafta, on gün sonra geçer dedi.

Kızlar aşırı derecede bir doğum korkusu yaşıyorum ya bunu nasıl aşabilirim var mı yöntemi 😭 sürekli doğumu düşünüyorum
Bende böyleyim ya bu zamana kadar hep yapabilirim diyodum son bikac gündür çok korkmaya başladım rüyalarıma giriyo artık normal doğumdan ayrı sezeryandan ayrı korkuyorum doktor yürüyüş falan yap dedi korkudan yapamıyorum ya doğum başlarsa diye 😅

Benim sabah kalktığımda parmaklarımı kapatamıyorum, uyuşukluk şeklinde ve eklemlerde ağrı oluyor. Ve tabiii ödemli haldeler😂 bi saat sonra azcık kendine geliyor ellerim. doktoruma da sordum normal olur ama doğumdan bi hafta, on gün sonra geçer dedi.
Benimde gebeliğimin başından beri özellikle sağ elim oluyor. Kapatamiyorum elimi ödemden. Parmak uçlarım gün boyu hissiz. Karpa tünel sendromuymuş. Doğumdan sonra azalarak geçiyormuş.

Vakit belli olunca heyecan artıyordur siz yazınca ben burda heyecanlanıyorum. 🌸 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş🤲🏻
Pazartesi nergiscicegi6 nergiscicegi6 salı sen o zaman🌸 ☺️
Salı birde dizisini bitirirse @rose-bahar 😂😂
Kırkladık evi küçük adam geliyor diye belimiz koptu ama evin her köşesinde onun hayalini kurmak o kadar güzel ki🥹🥹😍

Kızlar aşırı derecede bir doğum korkusu yaşıyorum ya bunu nasıl aşabilirim var mı yöntemi 😭 sürekli doğumu düşünüyorum
Ben de öyleyim. Normal doğumdan çok korkuyorum. Zaten sezaryen yapcam ama ondan da çok korkuyorum. Bunca insan nasıl doğurdu diye düşünüyorum..

Bak yaa akşam akşam sosisli sandviçe düşürdünüz beniii🫠🫠 bende aşırı severim maalesef çok sağlıksız birşey ama elimde değil kokoreç yedim aslında ama sosisi yemedim nedense dhsjdk biriniz girerse bu günaha bende girerim🤣🤣 @spongeboob bu arada aşkım onaylamıyoruz eşini tabiki, koku konusunda bende çok hassasım. Sadece konusu geçince bi düştüm ahshs
Ben yarım kumru yemiştim bir kere sadece 🤭🤭

Bu akşam yedim de yarın bakayım şu sosis işine yaaa😂😂
Kız ben hamile kalmadan önce 1 paket sigara içerdim biranda onu kestim. Uzunca Bir zaman rüyamda hızlı hızlı sigara içiyordum. Şimdi rüyada bile görmüyorum. Ama böyle doğurduktan sonra bir oh çekmek için bir iki fırt içsem mi diyorum 😂😂
Ben de bir paketten hiçe geçtim analık böyle bir şey heralde ama geri döneceğim 😅😅

Ay kızlar hepimizin aynı şeyi düşünüyor olması bir tık rahatlattı, kime korktuğumu söylesem çok basite alıyor hislerimi artık kimseyle paylaşmıyorum da. Ama çok tedirginim o süreç gözümde büyüyor da büyüyor yani. Allah hepimizin yardımcısı olsun, su gibi doğumlarımız olsun inşallah ya

Bende böyleyim ya bu zamana kadar hep yapabilirim diyodum son bikac gündür çok korkmaya başladım rüyalarıma giriyo artık normal doğumdan ayrı sezeryandan ayrı korkuyorum doktor yürüyüş falan yap dedi korkudan yapamıyorum ya doğum başlarsa diye 😅
Kız artık senin zamanın gelmiş zaten, ben de senin gibi hareket etmekten korkuyordum birkaç gün önce pilatese başladım o kadar iyi geldi ki. Bu Pelvis kemiğim çok ağrıyordu o bayağı rahatladı hareketlerle.

İyakşamlar hanımlar bugün hastane çantamı hazırladım bebişimin anne yanını kurduk nevresimini yıkadım ütüledim yatağısı hazır kızımın ana kucağı vardı onu çıkardım temizledim bir de bebek arabası pusetini bebiko ve ben için her şey hazır :KK28:annem ve kv de geldi yarından itibarende temizlik ve misafir için hazırlık bişiler yapıcaz çok heycanlıyım sanki ilk defa doğurucam :KK55:hiç sayfalara bakamadım umarım herkesler iyidir dün gece papatya çayı yapıp içtim bi güzel uyumuşum uyuyamayanlara tavsiye ederin:anne:

Ahahahs yine iyi kızzz benimki pazarlığa kapalı ikna edemedim el mahkum kedi gibi pısıp kaldım peki diyebildim🤣🤣
Benmkide normalde öle ama halimi görüyor bebisim iyi değilim djdjdjd su fazlalığı beni bitirdi saatli bomba gibiyim her an suyum gelebilir diye , aniden olmasındansa planlı olsun bari ani şeylere gelemem geriliriö dkdkd

Bak yaa akşam akşam sosisli sandviçe düşürdünüz beniii🫠🫠 bende aşırı severim maalesef çok sağlıksız birşey ama elimde değil kokoreç yedim aslında ama sosisi yemedim nedense dhsjdk biriniz girerse bu günaha bende girerim🤣🤣 @spongeboob bu arada aşkım onaylamıyoruz eşini tabiki, koku konusunda bende çok hassasım. Sadece konusu geçince bi düştüm ahshs
Ben yedm ya sosis , severung güzel dana olduğu sürece iyi pişirdim bişi olmas sndjdkdk

Benmkide normalde öle ama halimi görüyor bebisim iyi değilim djdjdjd su fazlalığı beni bitirdi saatli bomba gibiyim her an suyum gelebilir diye , aniden olmasındansa planlı olsun bari ani şeylere gelemem geriliriö dkdkd
Bende bak plansız işler benlik değil assla shshd
Ben yedm ya sosis , severung güzel dana olduğu sürece iyi pişirdim bişi olmas sndjdkdk
Kokoreç yedim ben hızımı alamadım baktım bişey olmuyo bi iki hafta sonra bidaha yedim falan🤣🤣 yeter anacım bizde insanız🫠🫠

Bence kasımda patır patır doğumlar gelince aktifleşecek gibi hissediyorum😅😅

Kız kasıma kaç kişi kaldı ki. Bence çoğunluk doğurdu kasımda çok kişi kalmadı gibi

Ben hem doğuranlar var mı diye çok merak ediyorum, hem de burayı okuyunca iyice doğum heyecanı basıyor girmemeye çalışıyorum 😂😂 çok heyecanlıyım

Back
X