Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Valla insan sürekli geliyor mu yoksa diye düşünüyor her şey de Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kolaylıkla kucaklarımıza alalım inşallah

Allah yaedımcın olsun canım. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişimizi

Arkadaşlar çok acil bir sorum var,
Yarın sezaryana gireceğim ve Oje sürdüm yasak mıydı Oje bile var mı yada ojeyle giren

Su gibi geçer umarım tüm sürecin Hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına alırsın evladını inşallah

Sağlıkla gelsin canım haftan da gayet iyi inşallah güzel bir doğum geçirirsin

Kızlar burayı okudukça benim de doğum stresim arttı ya yani sonlara yaklaştıkça insan ister istemez tedirgin oluyor. Hele geride evladını bırakıp da giriyorsan doğuma o da ayrı bi travma sanki.. bi kaç gündür kızımı düşünüyorum bensiz bir kaç gün de olsa ne yapacak diye.
Böyle ona bakarken ağlayasım geldi bugün. Allahım kimseyi evlatlarından ayrı koymasın. Sağ salim atlatalım şu süreci inşallah

Arkadaşlar çok acil bir sorum var,
Yarın sezaryana gireceğim ve Oje sürdüm yasak mıydı Oje bile var mı yada ojeyle giren
ben bunu sormuştum protez tırnak kalıcı oje yasak ama normal oje çok kalın olmicak şekilde sürebilirsin demişti ebe ben de tek kat sürmeyi düşünüyorum ojesiz çıplak hissediyorum

Gebelik şekeri olanlar ani acıkma ve şeker ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz. Canım o kadar pasta gibi şeyler istiyor ki dayanamıyorum gerçekten nasıl köreltiyorsunuz bu isteği
Kuru kayısı, tahin içine çok az pekmez, bir de elma Nektar gibi meyveler. Ama hepsinden tüketirken yanında 2 kaşık yoğurt yiyorum mutlaka. Şekerim aniden yükselmesin diye. Arada sırada da küçük kaçamaklar yapıyorum. Kocaman bir dilim pasta yeme tabi ki, ama ince bir dilim pasta yanında 1 bardak süt olabilir. Üstüne bol bol su bir de yarım saat yürüyüş yaparsan yükselse de hemencik düşer. Ama bu kaçamaklardan önce mutlaka şekerini ölç. 90-100 arasındaysa yapıyorum ben. Daha yüksekse yapmıyorum ne olur ne olmaz

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım hayırlısı sağlıklısı böyledir belki de sağlıkla kavuşun inşallah adet ağrısına ek bir şey var mı peki

Ahhhh ahhhh gün sayıyorum İzmir kumru yemek için, bol sosisli salamlı hatta eşime dedim bebiş doğduktan sonraki gün hastaneden çıkışımız akşam üzeri olacaksa hastaneye kumru be profiterol istiyorum diye

Bende de olmuştu carpel tünelse bile doğumdan sonra geçer ödem azalınca, kızlar tansiyonları kontrol edin ödeme en çok sebep olan şey o yine de drunuza danışırsınız tabi

Kızlar aşırı derecede bir doğum korkusu yaşıyorum ya bunu nasıl aşabilirim var mı yöntemi sürekli doğumu düşünüyorum
Bende de vardı ameliyathaneyi birbirine kattım diyebilirim ama boşunaymış bugün dedim keşke filmin sonundan bir kare görsek baştan halay çekerek başlardık boşu boşuna o kadar bunalıma girmezdik.. Sonunda herşey çok güzel olucak oraya odaklanın..

Kızlar o değil doğum yapan anneler pek giremiyor. Yakında 3-5 kişi kalacak grupta.
Evet ya kaç gündür giremiyorum bende, hatta telefonuma bakamıyorum, sürekli çalıyor diye sesi kıstık zaten tam uyuyoruz hop biri arıyor,sarılıkla uğraştık, geçen gün hastaneye yattık ışık verdiler, daha tam geçmedi , gece gündüz uyku zaten yok, sabah eşim omlet yaparken yumurtayı çöpe kırdı öyle bir kafayla geziyoz günlerdir ama herşeye de değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…