Benim sabah kalktığımda parmaklarımı kapatamıyorum, uyuşukluk şeklinde ve eklemlerde ağrı oluyor. Ve tabiii ödemli haldelerselam kızlar, gece el parmak eklemlerimde şiddetli ağrı hissettim. daha önce hiç olmamıştı
bütün gün de devam etti. parmak eklemlerim ve el bileklerimde var. uyuşukluk eşlik ediyor. ellerimi tam kapasite kullanamıyorum. çok sevimsiz.
internetten baktım, karpal tünel sendromu diye bir şey olabilirmiş. hamilelerde 3. trimester da ödem kaynaklı görülüyormuş.
başka yaşayan ve doktoruna soran oldu mu?
Kız daha dur 35 e yeni giriyorum 39 da gelsin işte,doğum korkumu azıcık yeneyim hazır değilimKız kasıma kaç kişi kaldı ki. Bence çoğunluk doğurdu kasımda çok kişi kalmadı gibi
Bende böyleyim ya bu zamana kadar hep yapabilirim diyodum son bikac gündür çok korkmaya başladım rüyalarıma giriyo artık normal doğumdan ayrı sezeryandan ayrı korkuyorum doktor yürüyüş falan yap dedi korkudan yapamıyorum ya doğum başlarsa diyeKızlar aşırı derecede bir doğum korkusu yaşıyorum ya bunu nasıl aşabilirim var mı yöntemisürekli doğumu düşünüyorum
Benimde gebeliğimin başından beri özellikle sağ elim oluyor. Kapatamiyorum elimi ödemden. Parmak uçlarım gün boyu hissiz. Karpa tünel sendromuymuş. Doğumdan sonra azalarak geçiyormuş.Benim sabah kalktığımda parmaklarımı kapatamıyorum, uyuşukluk şeklinde ve eklemlerde ağrı oluyor. Ve tabiii ödemli haldelerbi saat sonra azcık kendine geliyor ellerim. doktoruma da sordum normal olur ama doğumdan bi hafta, on gün sonra geçer dedi.
Kırkladık evi küçük adam geliyor diye belimiz koptu ama evin her köşesinde onun hayalini kurmak o kadar güzel kiVakit belli olunca heyecan artıyordur siz yazınca ben burda heyecanlanıyorum.rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş
Pazartesinergiscicegi6 salı sen o zaman
Salı birde dizisini bitirirse @rose-bahar
Ben de öyleyim. Normal doğumdan çok korkuyorum. Zaten sezaryen yapcam ama ondan da çok korkuyorum. Bunca insan nasıl doğurdu diye düşünüyorum..Kızlar aşırı derecede bir doğum korkusu yaşıyorum ya bunu nasıl aşabilirim var mı yöntemisürekli doğumu düşünüyorum
Ben yarım kumru yemiştim bir kere sadeceBak yaa akşam akşam sosisli sandviçe düşürdünüz beniiibende aşırı severim maalesef çok sağlıksız birşey ama elimde değil kokoreç yedim aslında ama sosisi yemedim nedense dhsjdk biriniz girerse bu günaha bende girerim @spongeboob bu arada aşkım onaylamıyoruz eşini tabiki, koku konusunda bende çok hassasım. Sadece konusu geçince bi düştüm ahshs
Ben de bir paketten hiçe geçtim analık böyle bir şey heralde ama geri döneceğimBu akşam yedim de yarın bakayım şu sosis işine yaaa
Kız ben hamile kalmadan önce 1 paket sigara içerdim biranda onu kestim. Uzunca Bir zaman rüyamda hızlı hızlı sigara içiyordum. Şimdi rüyada bile görmüyorum. Ama böyle doğurduktan sonra bir oh çekmek için bir iki fırt içsem mi diyorum
Kız artık senin zamanın gelmiş zaten, ben de senin gibi hareket etmekten korkuyordum birkaç gün önce pilatese başladım o kadar iyi geldi ki. Bu Pelvis kemiğim çok ağrıyordu o bayağı rahatladı hareketlerle.Bende böyleyim ya bu zamana kadar hep yapabilirim diyodum son bikac gündür çok korkmaya başladım rüyalarıma giriyo artık normal doğumdan ayrı sezeryandan ayrı korkuyorum doktor yürüyüş falan yap dedi korkudan yapamıyorum ya doğum başlarsa diye
Amiiinn canım benim inşallah yaa heyecan çokAyyy çok heyecanlıı kolaylıkla geçsin doğumun canım benim hemencecikk sütün gelsinn inşallahbize de haber et
Evet evet heyecan yüklendiHeyecanlısındır
Sağolasın bebişim inşallahAy hadi hayırlısıyla gelsin minnak
Benmkide normalde öle ama halimi görüyor bebisim iyi değilim djdjdjd su fazlalığı beni bitirdi saatli bomba gibiyim her an suyum gelebilir diye , aniden olmasındansa planlı olsun bari ani şeylere gelemem geriliriö dkdkdAhahahs yine iyi kızzz benimki pazarlığa kapalı ikna edemedim el mahkum kedi gibi pısıp kaldım peki diyebildim
Ben yedm ya sosis , severung güzel dana olduğu sürece iyi pişirdim bişi olmas sndjdkdkBak yaa akşam akşam sosisli sandviçe düşürdünüz beniiibende aşırı severim maalesef çok sağlıksız birşey ama elimde değil kokoreç yedim aslında ama sosisi yemedim nedense dhsjdk biriniz girerse bu günaha bende girerim @spongeboob bu arada aşkım onaylamıyoruz eşini tabiki, koku konusunda bende çok hassasım. Sadece konusu geçince bi düştüm ahshs
Afiyet olsun saldım bende artık ya yeter bu da nefisBen yarım kumru yemiştim bir kere sadece
Bende bak plansız işler benlik değil assla shshdBenmkide normalde öle ama halimi görüyor bebisim iyi değilim djdjdjd su fazlalığı beni bitirdi saatli bomba gibiyim her an suyum gelebilir diye , aniden olmasındansa planlı olsun bari ani şeylere gelemem geriliriö dkdkd
Kokoreç yedim ben hızımı alamadım baktım bişey olmuyo bi iki hafta sonra bidaha yedim falanBen yedm ya sosis , severung güzel dana olduğu sürece iyi pişirdim bişi olmas sndjdkdk
Bence kasımda patır patır doğumlar gelince aktifleşecek gibi hissediyorum
Kız kasıma kaç kişi kaldı ki. Bence çoğunluk doğurdu kasımda çok kişi kalmadı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?