Kuzum valla 38 haftalığım enerjiğim ve sürekli ev temizliyorum bi süredir, uyku desen yok uyusamda sabaha karşı uyanıyorum gereksiz saatlerde sonra geri uyuyamıyorum falan dönüp duruyorum. Karnım hep sert. Ama sancılarım sıfırın altında eksilerde falan2-3 gecedir uyuyamıyorum ya. Sabaha karşı 3-3,5 saat max. Gereksiz bir enerji var böyle sürekli temizlik yapıyorum canım sadece evi temizlemek istiyor. Doğurcam mı ne zaten karın sertleşmem artık iki adım atmamla başlıyor. Doğumum çok mu yaklaştı ya sizce kızlar. 24kasıma çok var daha ama erken mi doğurcam ki böyle oldum.
Ben de pilates falan yapiyodum vakit yaklaşınca korkmaya başladım doktorum diyoki öyle yada boyle doğacak bu bebek orda kalacak hâli yokKız artık senin zamanın gelmiş zaten, ben de senin gibi hareket etmekten korkuyordum birkaç gün önce pilatese başladım o kadar iyi geldi ki. Bu Pelvis kemiğim çok ağrıyordu o bayağı rahatladı hareketlerle.
Haftan kaç canımKızlar nasıl enerjiksiniz ve temizlik yapabiliyorsunuz ya ben kafamı koyduğum yerde uyuyorum
36+3Haftan kaç canım
Ya ne güzel hazırlıklar tamamlanmış canımİyakşamlar hanımlar bugün hastane çantamı hazırladım bebişimin anne yanını kurduk nevresimini yıkadım ütüledim yatağısı hazır kızımın ana kucağı vardı onu çıkardım temizledim bir de bebek arabası pusetini bebiko ve ben için her şey hazırannem ve kv de geldi yarından itibarende temizlik ve misafir için hazırlık bişiler yapıcaz çok heycanlıyım sanki ilk defa doğurucam hiç sayfalara bakamadım umarım herkesler iyidir dün gece papatya çayı yapıp içtim bi güzel uyumuşum uyuyamayanlara tavsiye ederin
hiç stres yapmayın bence beslenme önemli evet ama çoğunluğunun genetik olduğuna inanıyorum iyi beslendiğim haftalar az, düzensiz beslendiğim haftalarda iyi aldığı oluyordukızlar ya bu hafta hiç düzgün beslenmedim hatta hamburger çiğ köfte zararlı şeyler yedim hep yarın kontrolde bebişin kilosu aynı çıkar diye korkuyorum
Canım kaçıncı haftandasın ?? Bana 36 da falan böyle oldu bi enerji atağı geldi. Şimdi tam tersi kalkamıyor gibiyim :)) dediğin aynı şeyleri yaşadım ama o karın sertleşmesi hala aynı2-3 gecedir uyuyamıyorum ya. Sabaha karşı 3-3,5 saat max. Gereksiz bir enerji var böyle sürekli temizlik yapıyorum canım sadece evi temizlemek istiyor. Doğurcam mı ne zaten karın sertleşmem artık iki adım atmamla başlıyor. Doğumum çok mu yaklaştı ya sizce kızlar. 24kasıma çok var daha ama erken mi doğurcam ki böyle oldum.
Ben de bu aralar böyleyim valla .. haftadan herhalde.. geçen haftalarda çok aktiftim ama şimdi bardağı götüremiyorum mutfağa sıfır enerjiKızlar nasıl enerjiksiniz ve temizlik yapabiliyorsunuz ya ben kafamı koyduğum yerde uyuyorum
bu hafta yüklendi bana da bu özellik 35e kadar pilatese bile devam ediyordum ama artık evde iş yapmak bile aşırı yorucu geliyorBen de bu aralar böyleyim valla .. haftadan herhalde.. geçen haftalarda çok aktiftim ama şimdi bardağı götüremiyorum mutfağa sıfır enerji
Al benden de o kadar, haftada 2-3 pilates / her gün en az 7000 adım atıyordum . Bu hafta ne olduysa (37. haftanın sonları) böyle bi enerjisizlik.. durup durup karın sertleşmesi falan .. hareketsiz kalmak ödem yapıyor zaten ben de yarın pazartesi ye ye ni haftaya biraz daha enerjik başlayayım diyordum:)bu hafta yüklendi bana da bu özellik 35e kadar pilatese bile devam ediyordum ama artık evde iş yapmak bile aşırı yorucu geliyor
beni bacak aramdaki ağrı öldürüyor neden bu kadar şiddetli ağrıyor bilmiyorumAl benden de o kadar, haftada 2-3 pilates / her gün en az 7000 adım atıyordum . Bu hafta ne olduysa (37. haftanın sonları) böyle bi enerjisizlik.. durup durup karın sertleşmesi falan .. hareketsiz kalmak ödem yapıyor zaten ben de yarın pazartesi ye ye ni haftaya biraz daha enerjik başlayayım diyordum:)
ya bende 37 ye girdim bugün karnım bi tuhaf makatta baskı var sanki tuvaletim var gibi. otururken bebeğin hareketleri çok rahatsız ediyor vajinaya baskı yapıyor hiç rahat değilim vallaChatgpt’nin söylediklerine göre bebik yüzde yüz girmiş kanala. İdrara çıkma arttı, nefes rahatladı, Pelvik baskı var daha ne olsun.
Canım ben de oldu hem de baya hissettirdi çünkü bebeğim makat pozisyonda . Her hareketini rahmimde hissediyorum yani acılı biraz, o yüzden öyle kanala girme ağrısı gibi değil de hareket hissediyorum suan daha çokya bende 37 ye girdim bugün karnım bi tuhaf makatta baskı var sanki tuvaletim var gibi. otururken bebeğin hareketleri çok rahatsız ediyor vajinaya baskı yapıyor hiç rahat değilim vallasizdede böyle şeyler oldu mu kontrolüme 2 gün var acaba kanala mı girmeye çalışıyor bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?