- 10 Ocak 2024
- 1.096
- 1.231
- 53
Çok fena sallandı. Öyleki hala sallanıyormuş gibi allahım korusun yaa
Geçmiş olsun kızlar hisseden korkan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun kızlar hisseden korkan var mı
Çok fena sallandı. Öyleki hala sallanıyormuş gibi allahım korusun yaa
Ah kuzum benim çok çok geçmiş olsun hem elazığ hem izmir depremini yaşamış ve maraş depreminde evini kaybetmiş biri olarak çok iyi anlıyorum seni, insan çok korkuyo
Çok geçmiş olsun kuzum arabada arka tarafa uzanabilirsen çok iyi olurAy kızlar ben balıkesirdeyim, dışarı çıktık oturdum arabada bekliyorum. Birde yataktaydım uykumdan uyandırdı, yataktan kalkarken de hızlı hareket ettim o korkuyla galiba, karnım ağrıyor. Allah beterinden korusun. Herkese geçmiş olsun.![]()
Ahahah farketmemek imkansızdı ki foşur foşur aktı gittiEvet çok haklısınız cidden beni en çok rahatlatan şey zaten sizin de dediğiniz gibi bebeğin başı çıkınca her şeyin bir anda kesildiğini söylemesi yaşayanların. Bu cidden insanı rahatlatıyor olsa gerek. Ay suyunuzun geldiğini sabah 5de iyi fark etmişsinizinşallah hepimiz kolaylıkla doğururuz
Tutamıyorsun akıyor öyle, sızıntı şeklinde olan da oluyordur belki ama benim birden boşaldıMaşallah canm bekleyen herkese kolaylıkla nasip olsun inşallahhsuyunun geldiğini anlarsın diyolar ama insan yinede merak editor nasıl oldu anlatır mısınnn
Ikınma isteği kendi geliyor zaten kendini tutma büyük tuvalet yapar gibi ittir gitsinCanım çok güzel açıklamışsın. Ne mutlu güzel bi doğum hikayen var
Benimde ilk doğumum olacak. Normal doğum bekliyorum, yarın dr kontrolüm var ona göre doğum şeklim eğer bi sorun yoksa normal diye kesinleşecek. Bende ağrı acı çekeceğimden değil de doğumda ya ıkınamazsam, bayılırsam bebeğime zarar verirsem diye korkuyorum. Bunu da aşabilsem herşey benim için çok daha iyi olacak. Bi de epidural anestezi aldın mı, aldıysan faydası oluyor mu gerçekten? Çok Deneyimini paylaşırsan bu konuda biraz rahatlarım.![]()
Büyüsü bir yana benim dediğim hakikaten bebeğin başının çıkması ile sancının o saniye kesilmesi, yani devam etmiyor ondan sonra. Bir on beş dk sonra plasenta gelirken hafif bir ağrı oluyor ama o da çok bir şey değil sonrası mis gibi zaten bebiş de narkotik ağrı kesici bir etki yapıyor sana kokla kokla bir hal oluyorsunBaşından beri çok pozitif yaklaşmaya çalışıyorum ben de sürece. İlk hamileliğim ve vajinal doğum da olsa sezaryen doğum da olsa ikisinin de kendine göre zorlukları olduğunu hatırlatıyorum kendime. Ama öyle ya da böyle süreç sonunda bebeğime kavuşacak olmanın mutluluğu var diye hep pozitif kalmaya çalışıyorum.Vajinal doğum istiyorum ve dediğiniz şeyi çok duydum herkes bebeğin çıkışının ardından hiçbir sancıyı hatırlamadığını o anın büyüsüne kapıldığını söylüyor. Ben de hep o anı hayal ediyorum, beyni neyle beslersen ona odaklanıyor umarım işe de yarar günü geldiğinde
![]()
Bir yandan bu bahaneyle her şeyi hazırlamış olmanın rahatlığı var üstümde, diğer yandan da manasız bir psikolojik dirençSenle günlerimiz aynıydı sen doğurursan sanki sıra bana gelecek gibi hissediyorum sakın yarın doğurma![]()
![]()
Beni kan tutuyor da o yüzden bayılır mıyım dedimIkınma isteği kendi geliyor zaten kendini tutma büyük tuvalet yapar gibi ittir gitsinbir de neden bayılasın ki en fazla halsiz düşersin sancı arasında dinlenirsin, sen vücudunu dinle aslında doğurmayı içgüdüsel olarak biliyorsun yanında kimse olmasa bir mağarada tek olsan yine doğurursun. Epidural almadım o yüzden onunla ilgili bir fikrim yok. Umarım senin de doğumun su gibi olur geçer
![]()
Benim de meme ucum yok gibi bir şey. Lansinohun meme ucu çıkartıcı diye bir ürünü var. Emzirmeden hemen önce kullanılıp çıkarılan bir şeymiş. Yani bebek emerken ürün olmuş olmuyor memede.Meme reddi olmasın diye kaşık biberon veya şırınga diyorlar. Meme olayı benim de çok kafamı karıştırıyor çünkü meme ucum yok, emmez diye çok tedirginim
Kordona ne olmuş orayı kaçırdım ben ya
Valla doğurmanı şiddetle tavsiye ederim bacım lohusalık nedir ben pek anlamadım çünkü aylarca korku ile bebeğimi bekledim. Kavusunca resmen huzur buldum çok mutluyum yaka iğnesi gibi resmenhamilelik mi lohusalık mı dersen %1000 lohusalığı seçerim
![]()
Her gün her zaman ayaktayım bajdjdjdjBu gece uykusuzlar kulübü kimde![]()
Canım bakanlıktan yazı gelmiş onlara evlerine gidin görüşğn yüzyüze falan diye o yuzden demiştirler. Her yer uygulamıyordur ama dediğim gibi onlaarı da sıkıstırıyorşarmıs vajinal doğumu anlattın diyeKızlar sinirlendim sabah sabah ya sizi de sağlık müdürlüğünden arayıp yüz yüze görüşmemiz lazım aile yılı vs diyip duruyorlar mı? Sabahtan beri arayıp darlıyorlar. Yok evinize gelelim en kötü sağlık ocağında buluşalım falan diye