Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Ya ben bugün tayt giydim o bile karnımı ağrıttı gaz sıkıştı sanki. Göbek kalacaksa kalsın ya amaan cocikimin hatırası derim artık tayta bile dayanamadıysam korseyi hiç giyemem heralde

Valla belki de doğrusu odur, her şeyi bilince de insan sürekli irdeledikçe irdeliyor psikolojik olarak iyi etkilemiyor insanı şahsi fikrim
Evet katılıyorum size, okuyup araştırmak insanı iyice negatif yönde etkiliyor. Bilmemek mutluluktur diye boşuna dememişler. Geçen aylarda bi kaç kişi çevremde doğum hikayesini anlattı dinlemek istemedim ama insanlar hayırdan anlamıyor. Ondan sonra doğum korkusu yaşadım uzunca bir süre.

Kızlar bu lohusalıkta beni zorlayan tek bisey varsa o da sıcak basması galiba. Allahım alev çıkıyor içimden dışımdan geceleri tişörtle, üstümü örtmeden uyuyorum. Gündüzleri zaten 3 kez tepeden tırnağa sırılsıklamım buz kovasına girsem ferahlamam sanki

Doğuran kızlar sizde de var mı böyle bi durum?

Canım bence çok hareket etme, 2 cm açıklık iyi çünkü bebek de kanaldaysa eğer zaten tetiklendikçe hızlanır süreç diye biliyorum
Tamam canım. kısa yürüyüşler dışında, bi şey yapmıycam ekstra. Ayaklarım da çok ödemlendi, büyüdü sanki. bgn hastaneden önce Ugg aldım mecburen. Bi kaç marka hariç hepsi ayağımı öyle bi sıktı ki inanamadım. arkadaşımda bu bile doğumunun çok yaklaştığının belirtisi dedi. Ödemden dolayı.

Teşekkür ederim kızlar İşin kötü yanı babalık izni sonrasında eşim haftada birkaç gün şehir dışında olmaya devam edecek işi gereği. Ben de lohusalıkta yalnız kalmak istemiyorum aslında yanıma gelmesinin temel sebebi buydu. Bu yüzden de bir müddet cesaret edemem yalnız kalmaya. İnsan değişti sanıyor en yakını bile olsa kötü taraflarını unutuyor, bu kez farklı olur hamileyim sonuçta biraz dikkat eder dedim ama üçüncü gün bu hale geldim Biraz da bende insanları mutlu etme çabası var bundan kurtulup köşeme çekilmeyi bilmem lazım çatışma anında. (Mutlu ve talihli bir annenin olması ne demek gerçekten merak ediyorum)

Ayy ciddi misin. Peki hangisi doğru şimdi senin canım?

Canım kaçıncı haftanda 2600 çıkmış oldu

Yok kuzum düştükten 1 gün sonra yıkanıyor

Dimi bende öyle biliyorum. Annemlerde öyle yapmış. Görümcem yıkanır diyor ısrarla. Geldiği gibi yıkanırmış. Bebiş doğduktan sonra bir süre o da destek olacak ama bu gibi konularda çatışıyoruz baya. Nasıl olacak acaba kırılmasını da istemiyorum ama ısrarcı .

Doktor yıkama kesinlkle enfeksiyon riski var dedi de canım kalbi kırılmamış olur

Var canım buna tam olarak lohusa ateşi diyoruz su içtikçe ateş basiyor

Kızlar göbek düşmedin bebekler yıkanır mı ya??
İki cocugumu da yıkamıştık ama bunda göbek düşmeden yıkamayın dedi ve pansuman da yaptırmıyor kızlar siz göbeğe pansuman yapıyor musunuz

Ayy ciddi misin. Peki hangisi doğru şimdi senin canım?
Evet canım aynen öyle doktora fırsat bulursam onuda soracağım . Sabahtan sevk ettiler hala sancılarım bitmedi devam ederse doğuma alacaklar karın sertleşmesi sürekli düzenli oluyor kızlar bunada dikkat edin sertleşme alttan baskı yapmasi bariz olan bu bende gece oldu hala sancı çıkıyor gelecek sanırım bebeğim

Canım görmemiştim mesajını bende 36 6 da gittim 2700 normal dedi doktor banada az geldi ama benmkine göre seninki yine iyii o yüzdn çok kafana takma bence sağlıklı olsunlarda
Amin canım sağlıklı olsunlar keyifleri yerinde olsun zor haftalar geride kaldı. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım

Hastanede misin canım? Durumunla ilgili bilgi ver bize. Kaçıncı haftandaydın?
sağlıkla hayırlısı ile Rabbim kucağına aldırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…