Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Ben canım evi 22-24 derecede tutacağız diye kafamdan sular damlıyor bi alt değiştirip mama verene kadar bizim kız gazlı çıkaramıyor ben de ondan mahvoldum eşim yurtdışına gitti tekrar çok ağladım gelen sütüm neredeyse bitmek üzere lohusalık kalp ben

Evet ya çok sert hareketleri. bide yürürken sanki idrarım varmışta ucundaymış gibi bi ağrı oluyor sanki. Kanala mı inmiş oluyor acaba
Kontrolde doğum pozisyonunda demişti doktor ama kanala inmesi farklı bir şey herhalde şuan onu araştırıyordum

Eyvaah çok erken gitmiş eşin haklısın ama ben olsam bende ağlarım. Bi işe yaramasa bile varlığı güven veriyor çünkü

Süt için e bebekte malt içecekleri var cnım, bide dereotlu yoğurt cok iyi geliyor. Allah yardımcımız olsun valla annelik keyifli olduğu kadar zor da

Sana söylemiştimmm 1 haftada normale dönüyor insan hemen hemen.
Korseyle ilgili doktorun bisey dedi mi ua ben sormayı unuttum, taksam mı takmasam mı kafam cok karıısk
Valla ben de sormayı unuttum takıyorum öyle. Bir video kaydetmiştim doktor önerisiydi owli marka. Trendyol’da var. Onu kullanıyorum. Tabi ağrılarım baya azalınca takmaya başladım

Var ya terliyorum resmen. Sıcak bi memleketteyim ondan oluyor sanıyordum da sadece bende oluyor klima açıyorum ben bu havada. hava sıcak burada baya. Bi bu bide bebikomun sarılığını atlatırsak benden mutlusu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…