Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Kızlar iyi geceler, tüm hazırlıklarımı yaptım, duşa girip uyumaya çalışacağım. Yarın sabah 06:00 da hastanede olacağım ve 08:00 gibi minik kızım dünyaya gelecek bir aksilik olmazsa :)) çok heyecanlıyım, saatler hem durdu gibi hem çok hızlı gibi :) nerdeyse şimdiden lohusa psikolojisine girdim gibi olup olmayacak şeylere takmaya başladım:)) ama bence hep haklıyım :)) şakası bir yana ne olacağını bilememek sanırım böyle bi his yapıyor. Bana dualar edin inşallah her şey sorunsuz ilerler sizlere de su gibi doğumlar diliyorum

Ben de sen gibiyim canım,baya baya nasıl olacak diye düşünüyorum.Yaşamadan anlaşılmayacak şeyler bunlar biliyorum ama gene de insan işte tedirgin oluyor .

Ah canım keşke eşini bari alsalarmış,elbet bu zamanlarda geçecek bebeğin çıkacak hastaneden.Allah ona sağlık sıhhat versin.Zamanla her şey yerine oturacak göreceksin.Sen maşallah güzel göğüslüyorsun

Kızlar benim gögüslerim iyice sızlar oldu,bu lansinoh kremi 37 den itibaren mi sürmemiz gerek,böyle giderse ben erkenden nanay olacağım
Canım ben 35ten beri sürüyorum yoksa ilerde daha kötü olacak. Lansinohu parmağına aldıktan sonra parmak aranda iyice erit hemen eriyor yağ gibi sonra ovmadan ucuna kondur ben öyle yapıyorum birde kenarlarına sürüyorum eğer gerek varsa çok rahatlatıyor. Ovmadığın sürece bir şey olmaz

Ay salak gibi hem balm hem de krem almışım,ucuna sürüyor musun?
Sürüyorum canım çünkü o kadar kuru ve gergindi ki. Ucuna da kahverengi kısma da yediriyorum günde bir kere. Doğuma kadar her gün bir kere süreceğim. Daha iyi hissediyorum şimdi sen de sür bence bir şey olmuyor

bende aynisini kullandim gercekten ise yariyor. ben yaklasik 10 gun kullandim sonra braktim acaba yine kullansammi dusunuyorum karnimda aci falan yok. sadece biraz sezaryen gobusu var kullansam acaba gecermi o? benim ilk sezaryende de gobekte sislik kalmisdi 7 8 aya kendi gecmisti bisey kullanmamistim o zamanlar 2 ci gebelikte dusundugumden cok sorun yapmiyordum gobegi. simdi kalsin istemem baska cocukta dusunmuyorum. yani o kadar buyukde degil ama yinede var

Bu tecrübesizlik duygusu da her daim analığa dahil bütün anneler böyle hissediyor yalnız değilsin bunu bil. Kaç kg oldu yakında eve gidiş görünüyor mu? Geçince daha rahat olursunuz tabi illa ki hastane ne kadar iyi de olsa insanı strese sokan bir yer.

Evet canım ben son zamanlara doğru iyice strese girdim,çok fazla yönetemiyorum da.Eşim varken şükür biraz iyiyim ama evde filan tekken çok sarıyorum kendime.
Canım anlıyorum ilk olunca bi de insan daha da kuruyor kafasında ama inan geçip gidecek şeyler bunlar inşallah sağlıkla alıcaz kucağımıza

Kesi ve dikişi hatırlamayacaksın bile bu sözümü unutma, çünkü kesiyi hissetmiyor dikişte de çok rahatlamış olduğundan umursamıyorsun. Muayene kısmına bir şey diyemem ben hiç kasmıyorum o yüzden rahatsız da olmadım. Hızlı ilerler belki çok açıklık fikan bakılmadan bir bakmışsın doğuma girmişsin bile

Kesinlikle kızım 6 yaşında ama nasıl büyüttüm naptım diyorum kendi kendime. Emzirme konusunda bende çok tecrübesizim bez bağlamayı hatırlıyor muyum acaba? Bebek nasıl yıkanıyordu ? Amann bir ton soru kafamda

Balmını mı sürüyorsun canım,kremini mi?

insallah bunuda atlatirsiniz canim. ne zorluktan gecip kavusmussunuz. bebisde daha kucuk biraz zorlayacaktir ama birlikte alisirsiniz bir birinize hastanede cokta yardimci olmuyorlar ben kendim internetde arastiriyordum nelerde zorlaniyorsam. dogru yanlış yapa yapa alistim. benim 2 ci cocuk ama ilk gibi oldu buyuk oglumda annem vardi 2 aydan cok o bakti 1 yasina kadar her zorlugunuda annem cekmisti. simdi her seyini tek basina yapiyorum benim ki de ilk gibi oldu arastira arastira yapiyorum bilmedigimi

İnşallah dediğiniz gibi olur ya siz normal doğum yaptınız sanırım

ben ilk eve geldigimizde bezle bakistim bir kac dakika hatirlayamadim nasil yaptigimi. bebegin uzerinde ki beze baktim hastanede nasil yapmislar diye sonra hatirladim

ben ilk eve geldigimizde bezle bakistim bir kac dakika hatirlayamadim nasil yaptigimi. bebegin uzerinde ki beze baktim hastanede nasil yapmislar diye sonra hatirladim
Ya kıyamam muhtemel sonum benim de öyle olcak allahtan internette Full içerikler var valla sıkışınca bakıcam artık ne neydi nasıl oluyordu

Eşim biraz fazla kalınca bile sorun oldu canım. O olsa eminim bu kadar zorlanmazdım. Ama dediğin gibi zamanla her şey düzelecek, biliyorum. Allah razı olsun
Bugün akşama doğru kıyafetleriyle tartılınca 2160 gram geldi. Emmeyi tamamen öğrenince çıkaracağız diyorlar. Hastanede olmak bir yandan güvende hissettiriyor bir yandan da yalnız hissettiriyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Annelik içinde binlerce duyguyu barındıran bir şeymiş
İnşallah canım Bez bağlamayı bile bilmiyordum. ChatGPT’ye sorup yaptım olabildiğince. Çocuk diyecek ki nereden düştüm ben bu kadının eline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…