Çok güzel bir doğumun olur inşallah.bugüne kadar tansiyonum yükselmemişti bu sebeple doğurcağımı hiç düşünmüyordum ya hiç hazır değildim daha sancım olmadığı için daha dün kontrolüm vardı her şey iyidi38+2 bugün 18/10 oldu tansiyonum birden
İnşallah çok kolay ve çok güzel bir doğum olsun, güzel haberlerinizi bekliyoruzkızlar benim yatışım yapıldı sabah 7'de doğuruyorum dualarını bekliyorum tansiyonum düşmüyo malesef
Gözünüz aydın, darısı bekleyenlerin başınaBen doğurdum valla kızlar suyum gelmisti bugün yatisim yapıldı 23.27de doğumum oldu Allah hepinize nasip etsin inşallah
Canımmmm nasılsınn? Tansiyon sorunun yoktu senin neden böyle oldukızlar benim yatışım yapıldı sabah 7'de doğuruyorum dualarını bekliyorum tansiyonum düşmüyo malesef
Gunaydin canim, bende yanimda bir sey bulundurayim onu dogru dedinHayırlı sabahlar hanimlar gece 3,05 gibi suyum geldi uyurken uyandim kanama sandım hazirlikliydim hemen kucuk battaniyemi tutup wc de akmasini bekledim kovadan bosalir gibi, dependimi taktim hastahanedeyiz simdi sancim surekli degil 1.5 cm acilmam var sadece
Su an. Bekliyoruz dinlen dediler, bakalim hayirlisiyla ama bgn olacak dogumum su geldigi icin ama sekili doktorumla konusacagiz bakalim, sanci mi verilecek bir sure kendiliginden mi beklenecek hepinizden dualarinizi bekliyorum saglicakla hayirlisiyla kolaylikla, bgn tum doguma girenlere hayirlisini diliyorumbir sure msj atamam sanirim.
39+6 gunum bgn, 40. Haftam dolacaktı yarın.
Oglumda 39+4 ya da 39+5 mi tam hatirlamiyorum oyle gelmisti
Sizde stres yapmayin dun bebegimle konustum sevdim,Rabbimede kolaylastir zorlastirma hayirlisiyla diye dua ettim hep sanki hissettim gece olacagini wc ye dependi hazirladim kelime tevhid, nas felak cektim, maneviyat icin aklinizda olsun,
Bir kac gundurde esime hep diyordum bu dogumum su gelisli olursa hazirlikli olayim diye,
Sizde yatakta bulundurun kucuk battaniye falan wc ye gidene kadar
Canimm hayırlı bir doğum olsun inşallah .hatırladım ben seniMerhaba Cankızlar,
Eskiler beni bilir:) Allah izin verirse bir saate kadar sezeryan doğuma giriyorum. Dualarınızı bekliyorum
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba Cankızlar,
Eskiler beni bilir:) Allah izin verirse bir saate kadar sezeryan doğuma giriyorum. Dualarınızı bekliyorum
Bende nst deyim şuanBenim de bugün NST var kaçta gideceğimi bile şaşırdım kaçta daha çok hareket eder derdine düştüm. Belki gitmişken benimki de bırakmayacak bilmiyom bakalım
Ayyy çok duygulandım, sağlıkla kucağına al inşallah. Bize de haber verMerhaba Cankızlar,
Sağlıkla al kucağına inşallah kolay bir doğum olsun güzel haberlerini bekliyoruzAçılmam ilerlemiyor hanımlar lavman yapildi ve suni sancıya baslandı suyum baya azaldigi icin doktor daha bekletmedi kendi sancilarımı, cunku su yoklugunda bebege enfeksiyon olabilirmis kese yirtildigi icin antibiotikte verildi damar yolundan,rahmimin incelmesi icinde çeyrek fitil verildi bakalim yuruyup arada dinleniyorum, bebek saatte 1, nst de kontrol ediliyor kalp atisları iyi bakalım,
Diger dogumumdan farklı bambaska birsey yasiyorum hayirlisi olsunoglum sancı gelisliydi aciklik 6 saatte bitmisti,
Sizleride bilgilendireyim hemde ilerde unutmayım diye günlük gibi oldu burası hepimiz için
Hepimiz icin saglicakla kolaylikla bir gun olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?