Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Doğum yapacaklar çoğalmış,Allah hepinizin yardımcısı olsun.Allah çok kolay bir doğum nasip etsin güzelliklerle gelsinler

Ay ay coştu buralar bebiş ağlamaları kulağımda çınlıyor resmen sağlıkla kavuşun inşallah kızlar

Bazı şeyler sebep oluyor işte canım haftası kilosu iyi stres yapma hiç

Ayy hadii hayırlısıyla sal bombayı
Bu kez hareketliydi kendimi ehliyet sınavını tekte geçmiş gibi hissediyorum Ama ben de sürekli kıpır kıpırdım çocuk uyumasın diye hiperaktif hareketler yaptım Suyu falan da iyiymiş sancım da çıkmadı pek. Doktor 40+10’a kadar vaktimiz var dedi Onun da umudu yok benden bobette duyurulur

Hadi hayırlısı beklemeye devam ozaman

Canım ben henüz kullanmadım ama humana markalı çayı öneriyor herkes belki faydası olur

Merhaba Cankızlar,
Eskiler beni bilir:) Allah izin verirse bir saate kadar sezeryan doğuma giriyorum. Dualarınızı bekliyorum
Canım muhtemelen doğum yaptın inşallah iyisindir kendini iyi hissedince bize de yaz merak ederiz seni ve bebişi. Bizim yerimize de kokla miniği

kesinlikle katılıyorum ya hayır da 30. haftada doğum sancısını başlatıp şu an kanala bile girmeyen oğlum benimle nasıl oynuyor

kesinlikle katılıyorum ya hayır da 30. haftada doğum sancısını başlatıp şu an kanala bile girmeyen oğlum benimle nasıl oynuyor
Ya ahahsj C cilekcanavari ile biz konuşurken sizin adınıza korkuyoduk erken doğururlarsa Allah korusun diyoduk ajsjjs kendimiz erken doğurduk

Kızlar çok okuyamadım sayfaları haliyle bebişimle 2 günlüğüz ve memeden ayıramadığım için tele bakamıyorum çok Doğum yapanları çok tebrik ederim, beklemede olanlar ise sağlıkla kavuşun inşallah kolaylıkla hepinize çok dua ettim ameliyatta. inanılmaz birşey şu bebek kokusuu, ne yorgunluk kalıyor insanda ne uykusuzluk dünyalara bedel minik insancıklar biz de böyleliyiz işte

Eklentiler

• IMG_1209.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 102
İyi olmanıza sevindim suyu da iyi çıkmış çok şükür. Doktorun 40+10 a kadar bekliycek ya sık takibe gideceksin demi.(İnşallah gerek kalmaz da) Bana beklersen iki güne bir takip etmemiz gerekir falan demişti yarın ne karar verecek merak ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…