Hatırlıyorum canımMerhaba Cankızlar,
Eskiler beni bilir:) Allah izin verirse bir saate kadar sezeryan doğuma giriyorum. Dualarınızı bekliyorum
Bazı şeyler sebep oluyor işte canım haftası kilosu iyi stres yapma hiçbugüne kadar tansiyonum yükselmemişti bu sebeple doğurcağımı hiç düşünmüyordum ya hiç hazır değildim daha sancım olmadığı için daha dün kontrolüm vardı her şey iyidi38+2 bugün 18/10 oldu tansiyonum birden
Ayy hadii hayırlısıyla sal bombayıDoksanlar dinleyerek enerjik şekilde hastaneye giriş yapıyorum hızlı hızlı yürüyerek sanki birkaç güne doğurmayacak gibibir tek uzun hırkam eksik
Bu kez hareketliydi kendimi ehliyet sınavını tekte geçmiş gibi hissediyorumAyy hadii hayırlısıyla sal bombayı
Hadi hayırlısı beklemeye devam ozamanBu kez hareketliydi kendimi ehliyet sınavını tekte geçmiş gibi hissediyorumAma ben de sürekli kıpır kıpırdım çocuk uyumasın diye hiperaktif hareketler yaptım Suyu falan da iyiymiş sancım da çıkmadı pek. Doktor 40+10’a kadar vaktimiz var dedi Onun da umudu yok benden bobette duyurulur
Canım ben henüz kullanmadım ama humana markalı çayı öneriyor herkes belki faydası olurSelam kızlar bende dogurdum 29 ekimde. suyumda restoranda geldi 39+3 de. Normal dogum yapacaktim 10 cm acilmam da oldu 15 saat sonunda ama ne yazikki Bebek kalp atislari duzensizlesip strese girince sezeryana aldilar. Kendimi buna hazirlamadigim için çok uzuldum. 2 gun hastanede kaldik sonra eve geldik. Simdi kizim 1 haftalik ama gece uykulari yok. Napicaz bilmiyorum. Surekli huzursuz. Sutum de gelmiyor yani motivasyonum cok dusuk. Sutunuzle ilgili bisey yaptiysaniz yazarsaniz cok sevinirim. Bir de gece uyuma isini nasil cozdunuz.
Canım canımmmmm nasılsınn, doğum oldu mu? Bebiş nasıl? Özledik seniMerhaba Cankızlar,
Eskiler beni bilir:) Allah izin verirse bir saate kadar sezeryan doğuma giriyorum. Dualarınızı bekliyorum
Canım muhtemelen doğum yaptın inşallah iyisindir kendini iyi hissedince bize de yaz merak ederiz seni ve bebişi. Bizim yerimize de kokla miniğiMerhaba Cankızlar,
kesinlikle katılıyorumDoğum yapacak herkese kolaylıklar diliyorum sağ salim kavuşun bebişlerinize
Daha doğurmayan olanlara diyecek lafım yok ajsjsjs insan bu kadar geç kalmaz ya neyse işin şakası hepinizin doğumu çoook rahat ve güzel geçsin inşallah
Ya ahahsj C cilekcanavari ile biz konuşurken sizin adınıza korkuyoduk erken doğururlarsa Allah korusun diyoduk ajsjjs kendimiz erken doğurdukkesinlikle katılıyorumya hayır da 30. haftada doğum sancısını başlatıp şu an kanala bile girmeyen oğlum benimle nasıl oynuyor
yaaaYa ahahsj C cilekcanavari ile biz konuşurken sizin adınıza korkuyoduk erken doğururlarsa Allah korusun diyoduk ajsjjs kendimiz erken doğurduk
İyi olmanıza sevindim suyu da iyi çıkmış çok şükür. Doktorun 40+10 a kadar bekliycek ya sık takibe gideceksin demi.(İnşallah gerek kalmaz da) Bana beklersen iki güne bir takip etmemiz gerekir falan demişti yarın ne karar verecek merak ediyorum.Bu kez hareketliydi kendimi ehliyet sınavını tekte geçmiş gibi hissediyorumAma ben de sürekli kıpır kıpırdım çocuk uyumasın diye hiperaktif hareketler yaptım Suyu falan da iyiymiş sancım da çıkmadı pek. Doktor 40+10’a kadar vaktimiz var dedi Onun da umudu yok benden bobette duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?