Canım benim çok ani oldu buradaki kızlar bilir. Hiç ağrı falan yoktu.Sadece çok açık pembe akıntım vardı hatta pazar günüydü hastane hastane aradım kadın doğumcu olan bir hastane var mı diye. (yeni taşınmıştım takip doktorum başka şehirdeydi)
Ama onun dışında bir sorunum yoktu.
Bir de şöyle bir pişmanlığım var.Hiçbir ağrım vs yokken apar topar hastaneye gittim ben. Muayeneyi edildikten sonra kanamam başladı.
Keşke gitmeseydim diyorum şimdi
Ağrım olunca giderdim ne acelen varsa apar topar gittim hemen.
36+4 te erken doğum oldu
Hadi bakalımm inşallah tez zamanda sağlıklıca gelsinn 40 oldun dimiiÖyle olur sanırım canım. Cumartesiden sonra bu düzene geçeriz doğmaz ise
38+0 güzel bir hafta canım. Güzel bir hafta olmasa planlı sezaryenlerin çoğunu 38+0da yapmazlardı için rahat olsunKızlar bende kontrolden çıktım 38+0 da başlatacaklar doğumu şeker yüzünden beklemek istemiyorlar 1,5 cm açılma var dedi
Erken mi acaba dedim ama inşallah sağlıkla doğar kızım
İnşallah sağlıkla alırım kucağıma şimdiden stres başladı bende38+0 güzel bir hafta canım. Güzel bir hafta olmasa planlı sezaryenlerin çoğunu 38+0da yapmazlardı için rahat olsun. Şeker bende de var. Sende neden bekletmek istemediler suyunda bir sıkıntı mı var? İnsülin kullanıyor musun?
Anladım. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız güzel haberlerinizi bekliyoruzİnşallah sağlıkla alırım kucağıma şimdiden stres başladı bende
Kızım3549 çıktı
Sabah şekerim sürekli 120 lerde insülin kullanmıyorum
Bebeğin daha da kilo almaması ve şekere maruz kalmaması için böyle bir karar verdi.
Canım 40. haftaya girdim ama tamamlamadım. 39+2Olsun canımm Allahım sağlıklı ömür nasip etsinn inşallahh beklemek çok zormmuş gerçektenn ya
Hadi bakalımm inşallah tez zamanda sağlıklıca gelsinn 40 oldun dimii
Senin randevular genelde öğleden sonra oluyor tüm gün heyecan yapmıyor musun15.30 da. Artık kilo çok önemli değil galiba bide ölçülemiyor ya o yüzden bakmamıştır. Açıklık baktı mı sende, bana açıklıkda bakar büyük ihtimalle.
Benimde 37+0 da gitmemişti baş aşağı ama kanala girmemiş demişti iki gündür alt karnım baskıdan paramparça oldu bu cuma 38+0 kontrolüm var bakalım hanımefendi kanala girmiş miNe güzel herkes doğuruyor
bize ne zaman gelecek sıra, böyle paylaşıp yazıyorsunuz insanın canı çekiyor
Bugün 37+0 kontrolüm vardı, gelişimi ve pozisyonu gayet iyi ama daha doğum kanalına girmemiş tam anlamıyla. Girmeye niyetlenmis ama öyle birsey dedi doktorBulunduğum tarih itibariyle kanala giriş sancıları da normalmiş.
40+0 i göreceğiz gibi bir his içimde.
Eşimde geliyor öğleden sonra işi uygun oluyor. O yüzden mecbur randevuları öğleden sonraya alıp sabrediyorumSenin randevular genelde öğleden sonra oluyor tüm gün heyecan yapmıyor musunYok bakmadı canım ya gerek görmüyor herhalde
38 gayet güzel bir hafta canım ne güzel açılman da varmış. Su gibi geçer inşallah doğumun da. Doktorun beklemek istememişse bebeğin daha fazla şekerden etkilenmesin diyedir.Kızlar bende kontrolden çıktım 38+0 da başlatacaklar doğumu şeker yüzünden beklemek istemiyorlar 1,5 cm açılma var dedi
Ay aramız bir haftaa bu zaman nasıl geçicekkkk yaCanım 40. haftaya girdim ama tamamlamadım. 39+2
Kaç kilo dedi canım sağlıklıca gelsin inaşşlalhNe güzel herkes doğuruyor
Bugün 37+0 kontrolüm vardı, gelişimi ve pozisyonu gayet iyi ama daha doğum kanalına girmemiş tam anlamıyla. Girmeye niyetlenmis ama öyle birsey dedi doktorBulunduğum tarih itibariyle kanala giriş sancıları da normalmiş.
Bulantı bende de var, aynı belirtiler. Gece yine sancım oldu doktora da gittim 40larda çıktı haftaya kontrole gelmek üzere gönderildimBen bugün aylar sonra ilk defa öğürdüm. Midem de bulanıyor çok da halsizim öğlene kadar kahvaltı kek hazırladım ondan sonrası pertim. Bir ton iş var yapılacak ama aşırı baskı hissediyorum vajinamdasıkıldım artık hamilelikten
Erken değil bence canım gelişimi tamamlanmış zaten. Doğum tarihimiz aynıydı fakat sen de adayı terk ediyorsun tek kalcam galibaKızlar bende kontrolden çıktım 38+0 da başlatacaklar doğumu şeker yüzünden beklemek istemiyorlar 1,5 cm açılma var dedi
Bir anda girip doğabilir ya da bizim gibi haftalarca girip doğmayabilirNe güzel herkes doğuruyor
Hiç korkma canım pozitif düşün. Sana önerim hemen pilates topu alıp egzersizlere başlaman. Burdaki kötü tecrübeleri okumayı bir kenara bırakıp bedenini kendini doğuma hazırlaman lazım her şey daha güzel olacak. Ben ilk oğlumda hiçbir spor yapmadım haliyle zor geldi. Ama ikinci oğlumda 6. Aydan sonra pilatese başladım ve hergün topun üstünde hareketler yaptım nefesimi kontrol ederek dizi izlerken bile yaptım bunu ve sonuç mükemmel ve oldukça kolay oldu. Üstelik 40. Haftamda artık gelmiyor diye suni sancı vereceklerdi. Ben hastaneye suni sancı verilecek diye gittim normal bir şekilde ve o da neeekızlar ya doğum korkusu dalga dalga geliyo gene, bikaç forum okuyorum(kendimi tutamıyorum) iyice moralim bozuluyo ya, napcam ben sezaryen doğum yapıcam okuduklarım çok korkutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?