Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
kızlar herkese selamlar gebelıkte vajınal varıs olanlar oldumu aramızda ben dun muaynede servıks kenarında varıs oldugunu ogrendım

Olsun canımm Allahım sağlıklı ömür nasip etsinn inşallahh beklemek çok zormmuş gerçektenn ya
Öyle olur sanırım canım. Cumartesiden sonra bu düzene geçeriz doğmaz ise
Hadi bakalımm inşallah tez zamanda sağlıklıca gelsinn 40 oldun dimii

Kızlar bende kontrolden çıktım 38+0 da başlatacaklar doğumu şeker yüzünden beklemek istemiyorlar 1,5 cm açılma var dedi
Erken mi acaba dedim ama inşallah sağlıkla doğar kızım
38+0 güzel bir hafta canım. Güzel bir hafta olmasa planlı sezaryenlerin çoğunu 38+0da yapmazlardı için rahat olsun. Şeker bende de var. Sende neden bekletmek istemediler suyunda bir sıkıntı mı var? İnsülin kullanıyor musun?

İnşallah sağlıkla alırım kucağıma şimdiden stres başladı bende
Kızım 3549 çıktı
Sabah şekerim sürekli 120 lerde insülin kullanmıyorum
Bebeğin daha da kilo almaması ve şekere maruz kalmaması için böyle bir karar verdi.

Anladım. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız güzel haberlerinizi bekliyoruz

15.30 da. Artık kilo çok önemli değil galiba bide ölçülemiyor ya o yüzden bakmamıştır. Açıklık baktı mı sende, bana açıklıkda bakar büyük ihtimalle.
Senin randevular genelde öğleden sonra oluyor tüm gün heyecan yapmıyor musun Yok bakmadı canım ya gerek görmüyor herhalde

Ne güzel herkes doğuruyor
bize ne zaman gelecek sıra, böyle paylaşıp yazıyorsunuz insanın canı çekiyor

Bugün 37+0 kontrolüm vardı, gelişimi ve pozisyonu gayet iyi ama daha doğum kanalına girmemiş tam anlamıyla. Girmeye niyetlenmis ama öyle birsey dedi doktor Bulunduğum tarih itibariyle kanala giriş sancıları da normalmiş.

40+0 i göreceğiz gibi bir his içimde.

Benimde 37+0 da gitmemişti baş aşağı ama kanala girmemiş demişti iki gündür alt karnım baskıdan paramparça oldu bu cuma 38+0 kontrolüm var bakalım hanımefendi kanala girmiş mi

Kızlar bende kontrolden çıktım 38+0 da başlatacaklar doğumu şeker yüzünden beklemek istemiyorlar 1,5 cm açılma var dedi
38 gayet güzel bir hafta canım ne güzel açılman da varmış. Su gibi geçer inşallah doğumun da. Doktorun beklemek istememişse bebeğin daha fazla şekerden etkilenmesin diyedir.

Ben bugün aylar sonra ilk defa öğürdüm. Midem de bulanıyor çok da halsizim öğlene kadar kahvaltı kek hazırladım ondan sonrası pertim. Bir ton iş var yapılacak ama aşırı baskı hissediyorum vajinamda sıkıldım artık hamilelikten

Merhaba herkese 35+6 yım kendimi hiç olmadığım gibi yorgun hissediyorum giyinsem bile dinleniyorum resmen, sizlerde de var mı bu durum

Canım 40. haftaya girdim ama tamamlamadım. 39+2
Ay aramız bir haftaa bu zaman nasıl geçicekkkk ya
Kaç kilo dedi canım sağlıklıca gelsin inaşşlalh

Bulantı bende de var, aynı belirtiler. Gece yine sancım oldu doktora da gittim 40larda çıktı haftaya kontrole gelmek üzere gönderildim niyeyse 2. olduğu için az erken gelir diye düşünüyordum şimdi ablasını da geçecek doğası yok galiba

Erken değil bence canım gelişimi tamamlanmış zaten. Doğum tarihimiz aynıydı fakat sen de adayı terk ediyorsun tek kalcam galiba

Bir anda girip doğabilir ya da bizim gibi haftalarca girip doğmayabilir ben de kanala yerleşmiş diyince hemen doğurcam sandım kaç hafta oldu tık yok hahhaha

kızlar ya doğum korkusu dalga dalga geliyo gene, bikaç forum okuyorum(kendimi tutamıyorum) iyice moralim bozuluyo ya, napcam ben sezaryen doğum yapıcam okuduklarım çok korkutuyo
Hiç korkma canım pozitif düşün. Sana önerim hemen pilates topu alıp egzersizlere başlaman. Burdaki kötü tecrübeleri okumayı bir kenara bırakıp bedenini kendini doğuma hazırlaman lazım her şey daha güzel olacak. Ben ilk oğlumda hiçbir spor yapmadım haliyle zor geldi. Ama ikinci oğlumda 6. Aydan sonra pilatese başladım ve hergün topun üstünde hareketler yaptım nefesimi kontrol ederek dizi izlerken bile yaptım bunu ve sonuç mükemmel ve oldukça kolay oldu. Üstelik 40. Haftamda artık gelmiyor diye suni sancı vereceklerdi. Ben hastaneye suni sancı verilecek diye gittim normal bir şekilde ve o da neee Gittiğimde 4 cm açılmam vardı ebeler şok tabi. Saat 10 da yatışım yapıldı nstde sancı çıktı ama ben hiç bir şey hissetmiyordum taki saat 1 de 8 cm açılmam oluncaya kadar yani son anda hissettim o da dayanılmayacak kadar değildi. 1 i 20 geçede oğlum doğdu yani ben sadece 20 dakika sancı çektim. Ve hiç dikişim yok hemen pilatese başla her şey çok güzel olacak kolay doğumlar diliyorum herkese bu arada şuan 1 hafta gecikmem mevcut cuma günü kan testine gideceğim sanırım 3. Geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…