Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Balım Arya'm

geçen teyzem diyor ki ben 40+11de doğurdum, canım sence bunu duymak istedim mi? dedim. İki gün kinlendim kendisine

Evet. Cumartesi de bi gidicem sonra hala doğmazsa daha sık geleceksiniz dedi.

Ya ahahsj C cilekcanavari ile biz konuşurken sizin adınıza korkuyoduk erken doğururlarsa Allah korusun diyoduk ajsjjs kendimiz erken doğurduk
Ay kahkaha attım şuan ya ilk doğuranlar biz olduk resmen Alya 1 aylık oldu ama hala doğum tarihi gelmedi daha. 8 kasımdı sata göre

O kırmızı dudaklar neeeee maşallah subhanallah ya allah nazarlardan saklasın canımmm büyülü bi his anne olmak ya yeryüzünde eş değer bi duygu daha yok bende az önce emzirmeye başlamadan rüşvetimi aldım yanakları çeneyi gözleri her bulduğum yeri öptüm kokladım sarhoşum şıannn

Sağol kuzuuum inanılmaz bir hismiş ya tarifi mümkün değil assla

Senin kaçta yarın kontrolün? Bu arada bu kez kilosuna falan hiç bakmadı. Seninki nasıl gelişecek yarın bakalım.

Bebiş kanala girerken olnuşmuydu canım ağrın fslan
Canım benim çok ani oldu buradaki kızlar bilir. Hiç ağrı falan yoktu. Sadece çok açık pembe akıntım vardı hatta pazar günüydü hastane hastane aradım kadın doğumcu olan bir hastane var mı diye. (yeni taşınmıştım takip doktorum başka şehirdeydi)
Ama onun dışında bir sorunum yoktu.
Bir de şöyle bir pişmanlığım var. Hiçbir ağrım vs yokken apar topar hastaneye gittim ben. Muayeneyi edildikten sonra kanamam başladı.
Keşke gitmeseydim diyorum şimdi
Ağrım olunca giderdim ne acelen varsa apar topar gittim hemen.
36+4 te erken doğum oldu

Senin kaçta yarın kontrolün? Bu arada bu kez kilosuna falan hiç bakmadı. Seninki nasıl gelişecek yarın bakalım.
15.30 da. Artık kilo çok önemli değil galiba bide ölçülemiyor ya o yüzden bakmamıştır. Açıklık baktı mı sende, bana açıklıkda bakar büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…