Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yarın Türkiye saatiyle 13:00 da spinal anestezi ile sezeryan olacağım. Dualarınızı bekliyorum inşallah herkesin süreci çok kolay ilerler sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız.
Selam kızlar 38+4 üm bugün cuma günü 39+0 da fitil+suni sancı ile vajinal doğum denemeyi düşünüyoruz. Kendi sancım ve suyum gelmiyor bebek daha fazla irilesmesin diye böyle bir seçenek düşündük oldu oldu olmadı sezeryan olacak mecbur. Önce Rahmi yumuşatmasi için fitil daha sonrasında suni sancı verilecek tek duam kendi sancilarimin gelmesi
Ben 1hafta önce (37.haftamda) başlayarak yürüş yaptım en az 30dk sabah akşam merdiven in çık yaptım 15-20dk, dün biraz abartdım galiba 2saat yürüdümbirde nişanım gelmişdi 36+6 haftamda, dün yani 37+6 yine nişanım geldi 2kez. Bu sabah uyandım nişanım kanlıydı. Öğlen biraz dinleneyim dedim yatdım ama derin uyumadım, patlama hissi oldu alt karnımda bir baktım idrar kaçırır gibi kendimi tutamıyorum. Doktorumu aradım hastahaneye gel dedi. Hazırlanıp çıkıncı 2 saat gecti, hastaneye ilk geldiyimde 1sm, 2saat sonra 3sm açıklığım olduğunu dediler ama bende ağrı falan yokanlamadım nasıl oluyor, ilk doğumum çok tecrübesizim, inşallah sürecim güzel irelilerdoktorum sabahı bulur doğumun dedi