2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Benimki alttan çıkarmıyor ama karnı guruldamaya başlıyor. Bu defa emmeyi bırakıyor. Gazını çıkartıp tekrar memeye alıyorum ama emmiyor sonra.

Aynen canım ben de 79 ile gittim 69 civarıyım şimdi. Benim için de 60-65 arası güzel kaça düşerse kabulüm Senin normal miydi
Bende 9 kilo gitti ilk haftada ama şuan tuvalte çıkamıyorum o yüzden kilo kaybım olmuyor sanırım

kızlar bebeğinizin doyduğunu nereden anlıyorsunuz? gündüz 6-7 çişli bez alıyorum ama gece hiç çişini yapmıyor bide emmiyor fazla 8-9 dk emiyor gece. ctesi gününden beri böyle cünkü mamayı kestim. ctesi günü kontrolde çok kilo aldıgı icin mamayı kestk anne sütüyle besliyorum şu an. acaba sütüm yeterli değil mi? mamayı kestiğimden beri gece çişi yok. bide dediğim gibi az emiyor gece. gaz sancısıda çok var oğlumda gece uykusunda ıkınırken çok terliyor başı ve saçı. gündüzde çok huysuz oluyor sürekli memedeyiz gaz sancısından meme arıyor sürekli. emzik veriyorum tutuyor 2-3 dk oyalıyor sadece onu. ve altını alırken çok ağlıyor sancıdan sanırım kıvranıyor kendini çevirmeye çalışıyor. idrar kan tahlillerimiz temiz çıktı bu arada.

Bende 9 kilo gitti ilk haftada ama şuan tuvalte çıkamıyorum o yüzden kilo kaybım olmuyor sanırım
Ay canım o işin sonu kötü ben de günler sonra bugün çıktım hayatımda bu kadar kötü olmamıştım. Ne çaresi varsa dene canım. Ben hemen zeytinyağı içmeye başladım. Çorbadan başka bir şey yemiyorum artık. Tekrar yaşamak istemiyorum o işkenceyi.

İçtiği sütün fazlasını çıkarıyor. Birde eğim az olunca benim ki de gazla beraber kusuyor göğsümde dik tutuyorum öyle gazını çıkarıyorum kusmuyor.

Benimkinin de beslenirken bağırsaklarından guruldama tarzı sesler geliyor ama masajsız gaz çıkarmıyor canım
Kızlar daha önce de sordum ama yavrunuz kafa çevresi kaç doğdu? Benim boy ve kilo söyleyince eve baş çevresini daha yüksek tahmin etti de o yüzden soruyorum
Canım benim miniğin baş çevresi 32 cm’di ilk doğduğunda. Prematüre ama benimki.
Kızlar bebeğim sürekli memede olduğu için iki büklümdüm kaç gündür. Emzirme yastığı aldım. Tavsiye ederim. Daha rahatım şuan.
Benim yaramaz henüz emmiyor ama emzirme yastığı ile birkaç kere deneme yaptım. Çok rahattı gerçekten
Kizlar 60 kiloyla hamile kaldim doguma 68 ile gittim. Bugun dogum yapali tamam bir hafta oldu, suanda yine 60 kiloyum emzirmek de bana cok kilo verdiriyor, bi 55, 56 olsam tamamdir
Canım aynı kiloda hamile kalıp aynı kiloda doğum yapmışız Ben küvez süreci, kayınvalide stresi derken bir anda çok kilo verdim
İçtiği sütün fazlasını çıkarıyor. Birde eğim az olunca benim ki de gazla beraber kusuyor göğsümde dik tutuyorum öyle gazını çıkarıyorum kusmuyor.
Ben de öyle yapıyorum ama dediğin gibi fazlasını çıkarıyor demek ki. Oysa her öğünde aynı oranda mama, süt veriyoruz.

Seni bekliyorum iki üç kişi kaldık zaten doğurmayan ve hala belirti yok bizde
Canım doğurup sana yolu açacağım inşallah. Nişan geleli 10gün oldu tık yok. Bugün nst’de sancım 4-5 çıkıyordu benim sütüm geldi evvelsi gün göğsümden. Mesaj yapıp sağmam mı gerekiyor yoksa hiç bi şey yapmamam mı gerekiyor.

Nasıl sütün hangi renk sarı mı? Valla şimdiki aklım olsa hastaneye yatınca suyumu bekleyene kadar süt sağardım.
10 gün önce nişan neymiş arkadaş Benim nişandan 12 saat sonra suyum patladı. Belki sen de 40+3’te doğurursun. Sütünü sağarsan buzdolabında 4 gün saklayabiliyorsun. Yavrum daha geç gelirse kullanamazsın. Buzluğa koymak gerekir

Kolay doğumlar diliyorum bizlere süt mü geldiiiii benim gelmedi ama nişanlarımız aynı gün gelmişti ne gelen var ne giden ve benim göğüslerim çok yumuşak hamileliğin ilk sıraları olan o dolgunluk filan yok sizlerin de öyle miydi

Bende lansinohun tekli elektriklisi var canım dediğin gibi yapmak mantıklı aslında. Doldurup buzlağa atayım bende, olurda dışarı çıkmam gerekirse yada işe başladığımda falan illaki kullanılır.

KIlo alimi nasil, bez sayisi iyi kilosunu da guzel aliyorsa doyuyordur canim

Evet benim de öyle yumuşaktı doğumdan önce ucu da yoktu hiç sorun yaşamadım canım merak etme o konuda şimdiden stres yapma. Normal doğum bekliyorsun zaten oksitosin hormonu sütün gelmesini etkiliyor. Ben sezaryen olmama rağmen öncesinde damaryolundan aldığım suni sancının etkisi oldu sanırım. Odama çıkar çıkmaz ebeler gelip emzirme eğitimi verdi emzirebildim göğüs uçlarımda kendiliğinden çıktı emzirdikçe.

Kızlar emzirdikten sonra kalan sütü sağdığınızda kaç ml çıkıyor acaba

Kızlar emzirdikten sonra kalan sütü sağdığınızda kaç ml çıkıyor acaba
Ben o sekilde sagmiyorum, birini emzirirken digerini sagiyorum. Hangisi sertlestiyse, sabahlari cok sert oluyorlar. Manuelle sagdigim icin fazla cikmiyor, 50ml, 75ml falan

Kızlar merhaba bebeğim doğduğundan beri molfix kullanıyorduk fakat taşma yaptığı için bıraktık primaya geçtik. Ama maalesef inanılmaz koku yapıyor çiş yapsa bile çocuğum. Çok ağır Bir koku. baktım internetten bu sorunu yaşayan insanlar var. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı ne yapmalıyım siz ne kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…