Benimki alttan çıkarmıyor ama karnı guruldamaya başlıyor. Bu defa emmeyi bırakıyor. Gazını çıkartıp tekrar memeye alıyorum ama emmiyor sonra.Ben biraz bekletiyorum canım. Çok değil bir 4-5 dakika dik pozisyonda kucağımda tutuyorum sonra gaz çıkarmaya başlıyorum.
Birde sizin bebeklerde öylemi ? Benim ki daha emerken bağırsakları başlıyor guruldamaya. Yada mama yerken hemen aşağıdan sesli çıkartıyır
Bende 9 kilo gitti ilk haftada ama şuan tuvalte çıkamıyorum o yüzden kilo kaybım olmuyor sanırımAynen canım ben de 79 ile gittim 69 civarıyım şimdi. Benim için de 60-65 arası güzel kaça düşerse kabulümSenin normal miydi
Ay canım o işin sonu kötü ben de günler sonra bugün çıktım hayatımda bu kadar kötü olmamıştım. Ne çaresi varsa dene canım. Ben hemen zeytinyağı içmeye başladım. Çorbadan başka bir şey yemiyorum artık. Tekrar yaşamak istemiyorum o işkenceyi.Bende 9 kilo gitti ilk haftada ama şuan tuvalte çıkamıyorum o yüzden kilo kaybım olmuyor sanırım
İçtiği sütün fazlasını çıkarıyor. Birde eğim az olunca benim ki de gazla beraber kusuyor göğsümde dik tutuyorum öyle gazını çıkarıyorum kusmuyor.Kızlar beslenme bittikten sonra bebeğin gazını hiç beklemeden çıkarın diyorlar ama benim bebiş genelde üst gazı çıkarırken kusuyor. Bu normal mi? Acaba gaz çıkarma işlemi için biraz beklemek mi lazım?
Benimkinin de beslenirken bağırsaklarından guruldama tarzı sesler geliyor ama masajsız gaz çıkarmıyor canımBen biraz bekletiyorum canım. Çok değil bir 4-5 dakika dik pozisyonda kucağımda tutuyorum sonra gaz çıkarmaya başlıyorum.
Birde sizin bebeklerde öylemi ? Benim ki daha emerken bağırsakları başlıyor guruldamaya. Yada mama yerken hemen aşağıdan sesli çıkartıyır
Canım benim miniğin baş çevresi 32 cm’di ilk doğduğunda. Prematüre ama benimki.Kızlar daha önce de sordum ama yavrunuz kafa çevresi kaç doğdu? Benim boy ve kilo söyleyince eve baş çevresini daha yüksek tahmin etti de o yüzden soruyorum
Benim yaramaz henüz emmiyor ama emzirme yastığı ile birkaç kere deneme yaptım. Çok rahattı gerçektenKızlar bebeğim sürekli memede olduğu için iki büklümdüm kaç gündür. Emzirme yastığı aldım. Tavsiye ederim. Daha rahatım şuan.
Canım aynı kiloda hamile kalıp aynı kiloda doğum yapmışızKizlar 60 kiloyla hamile kaldim doguma 68 ile gittim. Bugun dogum yapali tamam bir hafta oldu, suanda yine 60 kiloyumemzirmek de bana cok kilo verdiriyor, bi 55, 56 olsam tamamdir
Ben de öyle yapıyorum ama dediğin gibi fazlasını çıkarıyor demek ki. Oysa her öğünde aynı oranda mama, süt veriyoruz.İçtiği sütün fazlasını çıkarıyor. Birde eğim az olunca benim ki de gazla beraber kusuyor göğsümde dik tutuyorum öyle gazını çıkarıyorum kusmuyor.
Seni bekliyorumBugünde doğurmadım. Doğumdan bugüne sıfır gün diyor amasona kalan kızlar doğuran var mı tek mi kaldım
Canım doğurup sana yolu açacağım inşallah. Nişan geleli 10gün oldu tık yok. Bugün nst’de sancım 4-5 çıkıyorduSeni bekliyorumiki üç kişi kaldık zaten doğurmayan ve hala belirti yok bizde
Nasıl sütün hangi renk sarı mı? Valla şimdiki aklım olsa hastaneye yatınca suyumu bekleyene kadar süt sağardım.Canım doğurup sana yolu açacağım inşallah. Nişan geleli 10gün oldu tık yok. Bugün nst’de sancım 4-5 çıkıyordubenim sütüm geldi evvelsi gün göğsümden. Mesaj yapıp sağmam mı gerekiyor yoksa hiç bi şey yapmamam mı gerekiyor.
Kolay doğumlar diliyorum bizlereCanım doğurup sana yolu açacağım inşallah. Nişan geleli 10gün oldu tık yok. Bugün nst’de sancım 4-5 çıkıyordubenim sütüm geldi evvelsi gün göğsümden. Mesaj yapıp sağmam mı gerekiyor yoksa hiç bi şey yapmamam mı gerekiyor
Bende lansinohun tekli elektriklisi var canım dediğin gibi yapmak mantıklı aslında. Doldurup buzlağa atayım bende, olurda dışarı çıkmam gerekirse yada işe başladığımda falan illaki kullanılır.Canım bence mutlaka yap herkes çok öneriyor kalan sütü sağmak süt artırıyormuş. Bir de gece eşimin mesaisindeylen beni uyandırmadan idare edebiliyor böylece. Sende de eller serbest vardı sanırım. Birini emzirdikten sonra diğerini emziriyoruz ya emdiğinden kalanı aynı anda sağıyorum. Vakit de almıyor. Bir de ilerleyen süreçte süt azalabiliyormuş ben dondurucuya koymaya da başladım.
Evet normal oldu. Sende cok almamissin gitmis hemenAynen canım ben de 79 ile gittim 69 civarıyım şimdi. Benim için de 60-65 arası güzel kaça düşerse kabulümSenin normal miydi
KIlo alimi nasil, bez sayisi iyi kilosunu da guzel aliyorsa doyuyordur canimkızlar bebeğinizin doyduğunu nereden anlıyorsunuz? gündüz 6-7 çişli bez alıyorum ama gece hiç çişini yapmıyor bide emmiyor fazla 8-9 dk emiyor gece. ctesi gününden beri böyle cünkü mamayı kestim. ctesi günü kontrolde çok kilo aldıgı icin mamayı kestk anne sütüyle besliyorum şu an. acaba sütüm yeterli değil mi? mamayı kestiğimden beri gece çişi yok. bide dediğim gibi az emiyor gece. gaz sancısıda çok var oğlumda gece uykusunda ıkınırken çok terliyor başı ve saçı. gündüzde çok huysuz oluyor sürekli memedeyiz gaz sancısından meme arıyor sürekli. emzik veriyorum tutuyor 2-3 dk oyalıyor sadece onu. ve altını alırken çok ağlıyor sancıdan sanırım kıvranıyor kendini çevirmeye çalışıyor. idrar kan tahlillerimiz temiz çıktı bu arada.
Evet benim de öyle yumuşaktı doğumdan önce ucu da yoktu hiç sorun yaşamadım canım merak etme o konuda şimdiden stres yapma. Normal doğum bekliyorsun zaten oksitosin hormonu sütün gelmesini etkiliyor. Ben sezaryen olmama rağmen öncesinde damaryolundan aldığım suni sancının etkisi oldu sanırım. Odama çıkar çıkmaz ebeler gelip emzirme eğitimi verdi emzirebildim göğüs uçlarımda kendiliğinden çıktı emzirdikçe.Kolay doğumlar diliyorum bizleresüt mü geldiiiii benim gelmedi ama nişanlarımız aynı gün gelmişti ne gelen var ne giden ve benim göğüslerim çok yumuşak hamileliğin ilk sıraları olan o dolgunluk filan yok sizlerin de öyle miydi
Ben o sekilde sagmiyorum, birini emzirirken digerini sagiyorum. Hangisi sertlestiyse, sabahlari cok sert oluyorlar. Manuelle sagdigim icin fazla cikmiyor, 50ml, 75ml falanKızlar emzirdikten sonra kalan sütü sağdığınızda kaç ml çıkıyor acaba
Doğum yapalı kaç gün oldu acabaBen o sekilde sagmiyorum, birini emzirirken digerini sagiyorum. Hangisi sertlestiyse, sabahlari cok sert oluyorlar. Manuelle sagdigim icin fazla cikmiyor, 50ml, 75ml falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?