- 6 Mayıs 2024
- 1.121
- 730
- 43
- 27
Mükemmeldi valla 30 dk oturabildik ama resetlendik resmennasıldı ilk dışarı deneyiminiz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mükemmeldi valla 30 dk oturabildik ama resetlendik resmennasıldı ilk dışarı deneyiminiz?
Ben de misafir kabul etmeye başlayacam ama çekiniyorum ya. Salgın var yaşadığım şehirde..Hic sıkıntı yapma zaten aylık kilo artisi onemli doktoelarin skalasinda, bu hafta toparlar bebisin gör bak 1 aya tombiklesecek yavastan siması bile degiaecek buyumelerini izlemek cok keyifli
DEgil mi sali gunu bizde disarda birseyler yedik cok iyi geldi ama sonrasinda cok yurumusuz uykusuzlukta var zaten yorgun hissettim bayaZaten kendimizi eve kapatirsak bebiste stresimizden etkileniyor, iki insan yuzu iyi geliyor, sende cok iyi yapmissin, bende yavastan eve misafir kabul etmeye baslayacagim, herkese gelmeyin sarilik bebek kendimizi toparlayalim haber verecgz demistik
Hasta hisseden gelmesin dedim ama insallah birsey olmaz zaten ikramda hazirlamiyirum bebeklokumu ve kahveBen de misafir kabul etmeye başlayacam ama çekiniyorum ya. Salgın var yaşadığım şehirde..
İlk günden beri geliyorDoktorunda kontrolu dahilinde merak etme sen gor bak buraya yazacaksin tombiledi diye
Bu arada benim yenidagan 22. Gununde ilk goz yaslariyla agladi,sizlerde durumlar nasil geldi mi yaslar hic
Doktorunda kontrolu dahilinde merak etme sen gor bak buraya yazacaksin tombiledi diye
Bu arada benim yenidagan 22. Gununde ilk goz yaslariyla agladi,sizlerde durumlar nasil geldi mi yaslar hic
Canım emzirdikten sonra sağmayı denedin mi ozaman ne kadsr geliyor?Önce. O kadar sütüm
Benim doktorum vajinal bakmadı canım. Ultrason ile rahimime baktı.Kızlar az önce göbeğimiz düştü ilk banyosunu yaptırdık bizde çok şükür.
Benim yarın doktor kontrolüm var çıkışta biyerlere gidicez canım. Eşime dedim bi cafe bile olabilir doktor çıkışı biyerlere gidelim diye. Bence hiç sorun yok tam tersi arada eski rutinlerimize dönmek, dışarıya açılmak iyi gelir diye düşünüyorum.
Kızlar bu arada sezaryen doğum yapanlar ilk doktor kontrolünüzde vajinal muayene oldu mu? Bizim alt takımda bir değişiklik yok ama yine de muayene ediyormuBende alınacak dikiş de yok doktorum sağolsun estetik yapmış yapıştırma şeklinde kapatmış yarın neye bakacak ki ?
Ben hastaneden beri silikon ile emziriyorum. Bugün yine denedim silikonsuz tutamıyorKızlar aranızda silikon göğüs ucuyla emziren var mı? Dayanamadım artık bebeğim tutmayınca göğsümü silikon uç ile emzirdim direkt tuttu ama ilerisi için endişelerim var
Sen neden öyle emziriyorsun göğüs ucun mu yok?Ben hastaneden beri silikon ile emziriyorum. Bugün yine denedim silikonsuz tutamıyorben de çok memnun değilim bu durumdan aslında ama önemli olan şuan için emmesi diye düşünüyorum.
Az önce denedim 30 ml çıktıBenimde ilk günden beri gelşyor canım ben normak sanmıştm normal değil mii gözyaşı
Canım emzirdikten sonra sağmayı denedin mi ozaman ne kadsr geliyor?
Ben meme ucum yara olduğunda silikon uç ile emzirdim bir sıkıntı olmadıKızlar aranızda silikon göğüs ucuyla emziren var mı? Dayanamadım artık bebeğim tutmayınca göğsümü silikon uç ile emzirdim direkt tuttu ama ilerisi için endişelerim var
Bende 1 numaraya mı dönsem ne yapsam anlamadım ya sıkı baglamaya çalışıyorum ama gene sızdırıyorCanım ben kendi sorunumu buldum. Bacaklarla bez arasında boşluk oluşturmadan orayı sıkı tutarak bağlamaya başladım. Şimdilik iyi gidiyor sızıntı kesildi. Biz hala 1 kullanıyoruz 2 daha büyük olur daha da sızdırır diye düşünüyorum. Ama bizimki 3.800 falan.
Ya tutuyor mu öyle ben de yarın alıp deneyeceğim 15 gün küvezde kaldı biberona alıştığı için memeyi tutturamıyorum çok zorlanıyorumKızlar aranızda silikon göğüs ucuyla emziren var mı? Dayanamadım artık bebeğim tutmayınca göğsümü silikon uç ile emzirdim direkt tuttu ama ilerisi için endişelerim var
Allah'ım en kolayı ve en sağlıklı şekilde kucağına almanı nasip etsin inşallah. Bizi de bilgilendir mutlaka. Suni sancı mı vereceklerKızlar 40 hafta oldu diye Dr yatışımı verdi şimdi hastanedeyim sancım açılmam yok suyum gelmedi
Dualarınıza talibim oğluşumla birlikte
Kızlar 40 hafta oldu diye Dr yatışımı verdi şimdi hastanedeyim sancım açılmam yok suyum gelmedi
Dualarınıza talibim oğluşumla birlikte
Evet tuttu bizim de sarılık sürecimiz oldu biberon vermek zorunda kaldım şimdi tutmuyor göğsümü ama silikon uçla direkt aldıYa tutuyor mu öyle ben de yarın alıp deneyeceğim 15 gün küvezde kaldı biberona alıştığı için memeyi tutturamıyorum çok zorlanıyorum