- 11 Nisan 2024
- 1.919
- 1.839
- 53
Kuzum benim ki de izinde şuan. O da tüm gece benimle uyanıyor ama ne fayda. Tartışıp duruyoruz. Çocuk onda hep ağlıyor. Gaz çıkar diye veriyorum. Bir koltuk var. Bizim ki Oraya oturacak Bacaklarını uzatacak. Telefondan video açacakta gaz çıkaracak. Bebek durmuyor öyle tabi. Benim saatlerdir emzirmekten belim kopuyor. Beyefendi rahatının peşinde.
Biz eşimle gerçekten iyi anlaşırdık çocuktan önce. Şimdi tam tersi oldu.
Ben ilk günden hastanede verdim meme reddi oldu iki gün tutmadı baya uğraştık hatta buraya da yazmıştım sonra bir hafta falan vermedim unuttu emziği tekrar denedim verince bu kez sıkıntı olmadı uyurken bezini değiştirirken falan veriyorum oyalansin diye Philips avent bizimkiKızlar bebişim memeden asla ayrılmıyor. Emzik vermemek için direniyorum. Veren var mı? Sonra mene reddi olmayacaksa verecem
Ben hastanede 2. Gün vermiştim dayanamadım çünkü. Şükür meme reddi falan olmadı ama her bebek çok farklı o yüzden ver diyemiyorum canımKızlar bebişim memeden asla ayrılmıyor. Emzik vermemek için direniyorum. Veren var mı? Sonra mene reddi olmayacaksa verecem
Canım benim bebiş bu gece hiç uyumadı, ishal oldu, gaz sancısı vardı. Kucağımda sarıp sarmalayınca sakinleşti sadece, ayaklarını sıcak tut. Hatta varsa ufo tarzı ısıtıcın bir süre onun önünde dur biraz, ben onun faydasını gördüm. Kucağımda sıcakta uyudu yatağına koydum ben de. Ayaklarına fazladan bir battaniye örttüm. İnşallah azalırSabah 9 dan beri huzursuz kucaktan indiği an basıyor çığlığı hiç bir iş yapamıyorum benim gibi olan varmı bi ben mi yalnız desteksiz büyütüyorumAltınu açınca gazını çıkarıp kaka yapıyor neden böyle gaz sancısı dediğiniz bumu
Bende veriyorum arada, simdilik fazla tutamiyor ama huysuzluk yaptiginda cok isime yariyor, mamajoo bizimki.Kızlar bebişim memeden asla ayrılmıyor. Emzik vermemek için direniyorum. Veren var mı? Sonra mene reddi olmayacaksa verecem
Ben ana kucağı aldım ayrıca onunla kullanıyorum şimdiBen bir tane aldım kemeri falan hiç olmadı büyük geldi. Bu modelde pusetsiz nasıl kullanıyorsun. İçinden kayar diye korkuyorum nedense
Benimki tutmuyor ya keşke tutsa birazBen ilk günden hastanede verdim meme reddi oldu iki gün tutmadı baya uğraştık hatta buraya da yazmıştım sonra bir hafta falan vermedim unuttu emziği tekrar denedim verince bu kez sıkıntı olmadı uyurken bezini değiştirirken falan veriyorum oyalansin diye Philips avent bizimki
He ama şöyle o kadar sevdi ki emziği bir hafta vermeyince heralde yine alırlar diye korkudan bu kez emmeyi bırakmadı ben öyle düşünüyorum çok aşık emzige öyle böyle değil elleriyle tutuyor düşer diye sjsjdj
Yok canım ilk günler öyle oluyor altını açınca benimki de direkt gaz ve kaka yapardı. Gaz sancısında çıkaramıyorlarSabah 9 dan beri huzursuz kucaktan indiği an basıyor çığlığı hiç bir iş yapamıyorum benim gibi olan varmı bi ben mi yalnız desteksiz büyütüyorumAltınu açınca gazını çıkarıp kaka yapıyor neden böyle gaz sancısı dediğiniz bumu
O zaman gazı yok neden huzursuz peki ya anlamıyorum . Sizinki kaç günlükYok canım ilk günler öyle oluyor altını açınca benimki de direkt gaz ve kaka yapardı. Gaz sancısında çıkaramıyorlar
Bizim de ilk banyo öyleydi. Su kovası küçücük. Neye yetecek bu derken 2 maşrapa su ile bitti banyosuİlk banyomuzu yaptık. Sitcom gibi komik ve saçmaydıiki kova su hazırlayıp iki kupa su harcadık
Bizim de ilk banyo öyleydi. Su kovası küçücük. Neye yetecek bu derken 2 maşrapa su ile bitti banyosu
doğduğundan beri emzik veriyorum avent olan hala meme bağımlısı hiç reddetmiyoKızlar bebişim memeden asla ayrılmıyor. Emzik vermemek için direniyorum. Veren var mı? Sonra mene reddi olmayacaksa verecem
Canım emziriyormusun ya da mama mı veriyorsun karnı aç olabilir mi? 2 günlükken aynı öyleydik sütüm tam gelmemişti karnı aç olduğu için öyle yapıyordu bebeğimO zaman gazı yok neden huzursuz peki ya anlamıyorum . Sizinki kaç günlük
Emziriyorum. Karnı aç değil eminim idrarını çok çok yapıyor sütüm var doyana kadar emiyorCanım emziriyormusun ya da mama mı veriyorsun karnı aç olabilir mi? 2 günlükken aynı öyleydik sütüm tam gelmemişti karnı aç olduğu için öyle yapıyordu bebeğim
Evet hepsi o sekilde tasarlanmis zaten anne karninda da top gibiydilerGrip oldum ya burnum akıp duruyor öksürük hapşırık halsizlik hepsi var eşimden bulaştı kızıma da bulaşacak diye çok korkuyorumbir de ben pusete koyamıyorum kızlar boynu çok kıvrılıyor gibi geliyor siz kullanabiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?