2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Kızlar doktora en son 39+2 de gittim yeni muayene günüm de 40+2 yani 2 gün daha var randevums. Nöbeti ve iznine geldiği için öyle planladı devlet takipliyim. Çevremdekiler 1 hafta çok uzun bir süre riskli, acile git bi baktır vs diyorlar. Böyle acile gideniniz oldu mu?
Ne diyerek gitmeliyim, şuan sancı vs hiçbir şikayetim yok. Gittiğimde acile hadi günün dolmuş yatışını yapalım da suni ile alalım denmesinden de çekiniyorum açıkçası. Doktor çarşamba kontrolde ne yapacağımıza bebeğin durumuna ve kilosuna göre karar veririz dedi. Malum devlet hastanelerinde şansına kim denk gelirse durumu var. Bende ortada belirti yokken tombala oynamak istemiyorum. Kendi doktorum yatırsın yatıracaksa kafasındayım. Of son günler çok zormuş full vicdan azabı ve belirsizlik dolu bi süreç

Ya acaba aynı kişiyi mi takip ediyoruz bende dinledim ne Diyo ya bu dedim resmen destina mı Ahahha

Canım sen yatışı kabul etmrzsen kağıt imzalatıp çıkabiliyorsun ondan korkmaa gününe daha var 41 den sonrasında direk yatış derler için rahat etmeyecekse git ama bende 39 ken bi hafta sonraya çağırılmıştımm 40 dan sonra 3 günde bire falan düşücek demişlerdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…