• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Kuzum benim ki de izinde şuan. O da tüm gece benimle uyanıyor ama ne fayda. Tartışıp duruyoruz. Çocuk onda hep ağlıyor. Gaz çıkar diye veriyorum. Bir koltuk var. Bizim ki Oraya oturacak Bacaklarını uzatacak. Telefondan video açacakta gaz çıkaracak. Bebek durmuyor öyle tabi. Benim saatlerdir emzirmekten belim kopuyor. Beyefendi rahatının peşinde.
Biz eşimle gerçekten iyi anlaşırdık çocuktan önce. Şimdi tam tersi oldu.

Bazen ben de çıldırıyorum babasına😂 Dolaptan battaniyesini istedim bulamadı ben şok. Artık o bulup getirene kadar kendim de almadım😂
Bir de baba kıskançlığı diye bir şey var galiba. Bazen sadece benim memeyle sakinleştirebiliyor olmam sinir etti adamı. Ağlıyor, bende saniyeler içinde sakinleşecek ama o inatla dur ben bir dolaştırıp getireyim falan diyor😂
Ama yine de ARO ben razıyım herifimden napsın erkek milleti ancak bu kadar oluyor bazen.
Ben de bana söylediği güzel sözleri çocuğumuza söylerken çok bozulmuştum bu da anne kıskançlığı mıdır😂

Kızlar bebişim memeden asla ayrılmıyor. Emzik vermemek için direniyorum. Veren var mı? Sonra mene reddi olmayacaksa verecem
Ben ilk günden hastanede verdim meme reddi oldu iki gün tutmadı baya uğraştık hatta buraya da yazmıştım sonra bir hafta falan vermedim unuttu emziği tekrar denedim verince bu kez sıkıntı olmadı uyurken bezini değiştirirken falan veriyorum oyalansin diye Philips avent bizimki
He ama şöyle o kadar sevdi ki emziği bir hafta vermeyince heralde yine alırlar diye korkudan bu kez emmeyi bırakmadı ben öyle düşünüyorum çok aşık emzige öyle böyle değil elleriyle tutuyor düşer diye sjsjdj

Kızlar bebişim memeden asla ayrılmıyor. Emzik vermemek için direniyorum. Veren var mı? Sonra mene reddi olmayacaksa verecem
Ben hastanede 2. Gün vermiştim dayanamadım çünkü. Şükür meme reddi falan olmadı ama her bebek çok farklı o yüzden ver diyemiyorum canım :(

Sabah 9 dan beri huzursuz kucaktan indiği an basıyor çığlığı hiç bir iş yapamıyorum benim gibi olan varmı bi ben mi yalnız desteksiz büyütüyorum😭😭 Altınu açınca gazını çıkarıp kaka yapıyor neden böyle gaz sancısı dediğiniz bumu

Sabah 9 dan beri huzursuz kucaktan indiği an basıyor çığlığı hiç bir iş yapamıyorum benim gibi olan varmı bi ben mi yalnız desteksiz büyütüyorum😭😭 Altınu açınca gazını çıkarıp kaka yapıyor neden böyle gaz sancısı dediğiniz bumu
Canım benim bebiş bu gece hiç uyumadı, ishal oldu, gaz sancısı vardı. Kucağımda sarıp sarmalayınca sakinleşti sadece, ayaklarını sıcak tut. Hatta varsa ufo tarzı ısıtıcın bir süre onun önünde dur biraz, ben onun faydasını gördüm. Kucağımda sıcakta uyudu yatağına koydum ben de. Ayaklarına fazladan bir battaniye örttüm. İnşallah azalır

Bende veriyorum arada, simdilik fazla tutamiyor ama huysuzluk yaptiginda cok isime yariyor, mamajoo bizimki.

Ben ilk günden hastanede verdim meme reddi oldu iki gün tutmadı baya uğraştık hatta buraya da yazmıştım sonra bir hafta falan vermedim unuttu emziği tekrar denedim verince bu kez sıkıntı olmadı uyurken bezini değiştirirken falan veriyorum oyalansin diye Philips avent bizimki
He ama şöyle o kadar sevdi ki emziği bir hafta vermeyince heralde yine alırlar diye korkudan bu kez emmeyi bırakmadı ben öyle düşünüyorum çok aşık emzige öyle böyle değil elleriyle tutuyor düşer diye sjsjdj
Benimki tutmuyor ya keşke tutsa biraz

Yok canım ilk günler öyle oluyor altını açınca benimki de direkt gaz ve kaka yapardı. Gaz sancısında çıkaramıyorlar :(

O zaman gazı yok neden huzursuz peki ya anlamıyorum . Sizinki kaç günlük
Canım emziriyormusun ya da mama mı veriyorsun karnı aç olabilir mi? 2 günlükken aynı öyleydik sütüm tam gelmemişti karnı aç olduğu için öyle yapıyordu bebeğim

Canım emziriyormusun ya da mama mı veriyorsun karnı aç olabilir mi? 2 günlükken aynı öyleydik sütüm tam gelmemişti karnı aç olduğu için öyle yapıyordu bebeğim
Emziriyorum. Karnı aç değil eminim idrarını çok çok yapıyor sütüm var doyana kadar emiyor

Grip oldum ya burnum akıp duruyor öksürük hapşırık halsizlik hepsi var eşimden bulaştı kızıma da bulaşacak diye çok korkuyorum 😞 bir de ben pusete koyamıyorum kızlar boynu çok kıvrılıyor gibi geliyor siz kullanabiliyor musunuz?

Back
X