• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    238
Arada uyumayınca başvurduğum bir uyku modu var (sadece üç kez yaptık🤣).
Bebiki yan döndürüp yüzünü yüzüme yaklaştırıp nefes nefese uyumak. Hoşuna gidiyor tabii ben hep tedirgin uyuyorum ama vücudum uzakta kafamız yakın oluyoruz.
Ya ben de yapıyorum onu izleyerek uyuyorum yüzlerimiz aynı hizadayken, her detayını aklıma kazımak istiyorum

Bebiki yan döndürüp yüzünü yüzüme yaklaştırıp nefes nefese uyumak. Hoşuna gidiyor tabii ben hep tedirgin uyuyorum ama vücudum uzakta kafamız yakın oluyoruz.
Bizimki de böyle istiyor bazen tabi özellikle sabahları uyandığında öyle yapıyorum biraz daha uyuyoruz tabi ben pür dikkat güya uyuyorum ama o uyusun yeter ki🫠

Geceleri boyle sadece ikimizin dahil oldugu anlarin olmasi benim de cok hosuma gidiyor. Yani gunduz de birlikteyiz ama geceleri bir baska oluyor. Yuzunun her yerine bakiyorum, boyle zihnime kazimak istiyorum o halini. O animizi.

Ya ben de çok gazlıyım, bebeğim de aynı şekilde ama vallahi yediklerime de dikkat ediyorum. Rezene çayı da içiyorum, damla da kullandım hiç memnun kalmadım sanki arttı gazı. Ben de bıraktım, yeni marka arayışındayım.
yavrucum acılar çekiyor benim elimden bir şey gelmiyor çok üzülüyorum
Canım bugün yarın bulursan bana da söyler misin? bi tanıdık gelecek buraya yurtdışındayım. Bi de burada biraz önce paylaştığım Mesajıma cevap bekliyorum. kullanıp memnun olan birisi varsa o damlayıda aldırcam. Yeterki çocuğum acı çekmesin

Canım bugün yarın bulursan bana da söyler misin? bi tanıdık gelecek buraya yurtdışındayım. Bi de burada biraz önce paylaştığım Mesajıma cevap bekliyorum. kullanıp memnun olan birisi varsa o damlayıda aldırcam. Yeterki çocuğum acı çekmesin
Baska grupta bir sunu paylasti. Bi bakin isterseniz.

Eklentiler

• IMG_0344.webp
    IMG_0344.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 1
Back
X