- 1 Eylül 2025
- 602
- 812
- 18
- 27
Ben mamayı ılıktan biraz sıcak su ile yapıyorum. Ve dairesel hareketlerle çalkalıyorum. Topak kalmıyor o şekilde.kızlar biberondaki mamayı neyle karıştırıyosunuz topak kalıyo maalesef
oof of huzursuzluğu bitti gaz uyanıdrdı benimkinide. Okullu çocuk da çok zor bebekle sizi en iyi ben anlerım. İki gündür göndermiyorum rahatım gerçekten. Soğukta giydir yolla bi dert aklın onda kalıyor. Ee küçük bebeğin uykus açılıyor onunla ilgilenirken. Gündüz uyanınca bida uyuyamıyorum bide ben komple okulu bıraktırasım var kreş zaten bizimki havalar ısınsa bi an önceeeeBenim de iki tane arkadaşım biri sabaha kadar uyumadı diğeri de bir saat sonra okula gidecek
Canimm seni çok iyi anlıyorum ilk okula giden bi oglum var benimde. Annem geldi ama ilk zamanlar gelmesemiydi acaba diye düşünüyordum. Simdi gidecek ve esim ben ve oğullarım kalicaz. İlk dogumumda da yalnızdım annem kısa sure kalmıştı. Kendimi daha güçlü hissediyorum tek olunca aslinda :) ise tersinden bakiyorum ne yapalimDestek alabilen yanında annesi vs olanlar adına çok sevindim gerçekten içten söylüyorum bunu. Ama kendi adımada üzüldüm yalnız iki çocuğa bakıyorum . Benim gibi olan varmı aranızda yoksa bir ben mi böleyim
Canım ben adana da yaşıyorum gerçi ama uygun fiyat diye aldığım tulumdan çok memnun kaldim triko ici penye disari çıkarken onu kullanıyorum sana da fikir olsun.Kızlar 0-3 ay uyku tulumu bulanınız var mı bir de dışarı çıkarken giyebilecekler kalın mont tulum tarzı bir şey
40-41 derecede yapıyorum aslında amaBen hafifce calkaliyorum. Belki biraz ilik su koysaniz cozunmeyi kolaylastirabilir.
ben de öyle hatta ölçüyorum her defa 40-41 derecede yapıyorum yine de topak kalıyo hepBen mamayı ılıktan biraz sıcak su ile yapıyorum. Ve dairesel hareketlerle çalkalıyorum. Topak kalmıyor o şekilde.
Bu sadece Prematüre bebeklerde yapılan bir şey mi acabaBiz yaptırdık çok gerekli bir şey mi bilmiyorum ben kıyamıyorum bebislere bizde sorun çıkmadi çok şükür muayene esnasında eşim vardi ben dayanamam çünkü
Yoğun bakımda yattıysa da yapılıyorBu sadece Prematüre bebeklerde yapılan bir şey mi acaba
Anladım teşekkür ederimYoğun bakımda yattıysa da yapılıyor
Benim oglumda gazlı bir bebekti damla vermedi. Zeytinyağı ile masaj yaptım karnına öyle rahat etti ki. Hafifçe yağlayın karnına birazda mendilini ısıtıp karnına koyun çok rahat edersiniz.Kızlar doktorum ısrarla damla vermiyor. Çok normal bu gaz sancıları diyor. 4 aydan sonra geçermiş.
Mamayı gün de tek sefere düşürdü. O da senin içini rahatlatmak için dedi. Ben hep doymuyor bu çocuk diyorum çünki. Yani 2.5 ay daha çığlık kıyafet geçecek bize
Canım kafanı karıştırmak istemem ama biz aldığımız bir mamada bu durumu yaşadık. Aynı mama markası fakat farklı eczaneden almıştık. Sürekli topak oluyordu. Bitirene kadar kullandık ama acaba bir sorun mu vardı diye aynı yerden bir daha almadık.ben de öyle hatta ölçüyorum her defa 40-41 derecede yapıyorum yine de topak kalıyo hep
Canım kafanı karıştırmak istemem ama biz aldığımız bir mamada bu durumu yaşadık. Aynı mama markası fakat farklı eczaneden almıştık. Sürekli topak oluyordu. Bitirene kadar kullandık ama acaba bir sorun mu vardı diye aynı yerden bir daha almadık.ben de öyle hatta ölçüyorum her defa 40-41 derecede yapıyorum yine de topak kalıyo hep
Bize en az 20 en fazla 40 gram dedilerKontrole gittiğinizde bebeğinizin günde ortalama kaç gram alması gerektiğini söylüyor doktorunuz ?
Burda okudum rop muayenesini. Doktor hiç bahsetmedi. Genel yapılan bir kontrol mü yoksa doktorunuz özel bir sebeple mi istemişti acaba ?Biz yaptırdık çok gerekli bir şey mi bilmiyorum ben kıyamıyorum bebislere bizde sorun çıkmadi çok şükür muayene esnasında eşim vardi ben dayanamam çünkü
Canım senin bebeğin 1 aylık mı olduYoğun bakımda yattıysa da yapılıyor
Evet canım 33 günlük şu anCanım senin bebeğin 1 aylık mı oldu
Yoğun bakımda oksijen alan bebeklere de yapılıyormuş. Çok korkuyorum ya. Yapılırken içeri almıyorlar bizi dimiFakat Rop muayenesi prematüre bebeklere yapılıyor benim bildiğim. Bizde çıkmadı çok şükür.
Devlet hastanesinde içeri almıyorlar canım. Kapıdan bakıyorsun. Korkma lütfen. Ben sordum. Canları acımıyormuş. Sadece şoktan dolayı ağlıyorlarmış. Hiçbir şey de çıkmaz Allah’ın izniyle.Yoğun bakımda oksijen alan bebeklere de yapılıyormuş. Çok korkuyorum ya. Yapılırken içeri almıyorlar bizi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?