2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    238
Benim de iki tane arkadaşım biri sabaha kadar uyumadı diğeri de bir saat sonra okula gidecek
oof of huzursuzluğu bitti gaz uyanıdrdı benimkinide. Okullu çocuk da çok zor bebekle sizi en iyi ben anlerım. İki gündür göndermiyorum rahatım gerçekten. Soğukta giydir yolla bi dert aklın onda kalıyor. Ee küçük bebeğin uykus açılıyor onunla ilgilenirken. Gündüz uyanınca bida uyuyamıyorum bide ben komple okulu bıraktırasım var kreş zaten bizimki havalar ısınsa bi an önceeee
 
Canimm seni çok iyi anlıyorum ilk okula giden bi oglum var benimde. Annem geldi ama ilk zamanlar gelmesemiydi acaba diye düşünüyordum. Simdi gidecek ve esim ben ve oğullarım kalicaz. İlk dogumumda da yalnızdım annem kısa sure kalmıştı. Kendimi daha güçlü hissediyorum tek olunca aslinda :) ise tersinden bakiyorum ne yapalim
Kızlar 0-3 ay uyku tulumu bulanınız var mı bir de dışarı çıkarken giyebilecekler kalın mont tulum tarzı bir şey
Canım ben adana da yaşıyorum gerçi ama uygun fiyat diye aldığım tulumdan çok memnun kaldim triko ici penye disari çıkarken onu kullanıyorum sana da fikir olsun.

 
Benim oglumda gazlı bir bebekti damla vermedi. Zeytinyağı ile masaj yaptım karnına öyle rahat etti ki. Hafifçe yağlayın karnına birazda mendilini ısıtıp karnına koyun çok rahat edersiniz.
 
ben de öyle hatta ölçüyorum her defa 40-41 derecede yapıyorum yine de topak kalıyo hep
Canım kafanı karıştırmak istemem ama biz aldığımız bir mamada bu durumu yaşadık. Aynı mama markası fakat farklı eczaneden almıştık. Sürekli topak oluyordu. Bitirene kadar kullandık ama acaba bir sorun mu vardı diye aynı yerden bir daha almadık.
 
Kontrole gittiğinizde bebeğinizin günde ortalama kaç gram alması gerektiğini söylüyor doktorunuz ?
 
ben de öyle hatta ölçüyorum her defa 40-41 derecede yapıyorum yine de topak kalıyo hep
Canım kafanı karıştırmak istemem ama biz aldığımız bir mamada bu durumu yaşadık. Aynı mama markası fakat farklı eczaneden almıştık. Sürekli topak oluyordu. Bitirene kadar kullandık ama acaba bir sorun mu vardı diye aynı yerden bir daha almadık.
 
Biz yaptırdık çok gerekli bir şey mi bilmiyorum ben kıyamıyorum bebislere bizde sorun çıkmadi çok şükür muayene esnasında eşim vardi ben dayanamam çünkü
Burda okudum rop muayenesini. Doktor hiç bahsetmedi. Genel yapılan bir kontrol mü yoksa doktorunuz özel bir sebeple mi istemişti acaba ?
 
Kızlar benim bildiğim kadarıyla 1 aylık bebeklere göz ve kulak muayenesi yapılıyormuş zaten. Ben 32. haftada doğum yaptığım için bebeğimin 1. ayda göz damarları tam gelişmemişti. 2 hafta sonra tekrar gel dediler. 2 hafta sonra gittiğimizde göz damarları gelişmiş dediler. Göz muayenemiz bitti. Ama yine rutin olarak önerilen 6 ay, 1 yaş muayeneleri olacak.
 
Yoğun bakımda oksijen alan bebeklere de yapılıyormuş. Çok korkuyorum ya. Yapılırken içeri almıyorlar bizi dimi
Devlet hastanesinde içeri almıyorlar canım. Kapıdan bakıyorsun. Korkma lütfen. Ben sordum. Canları acımıyormuş. Sadece şoktan dolayı ağlıyorlarmış. Hiçbir şey de çıkmaz Allah’ın izniyle.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…