- 24 Temmuz 2024
- 518
- 521
- 23
Bizde sadece bebege yaptilar. Ben hamileyken rsv sezonuna denk gelmemisim. Sanirim influenza gibi asinin bir sezonu varBana yapıldı Ekim ayında. Bebeğime de 3.gün yapıldı hastanedeyken.
H&M’de vardi ben oradan almistim. Boyle ayakli sapkali tulumun sokak versiyonu.Kızlar 0-3 ay uyku tulumu bulanınız var mı bir de dışarı çıkarken giyebilecekler kalın mont tulum tarzı bir şey
Baska bir grupta okumuştum. Cok sik bez degistirmekten pisik olmus bir arkadaşın. Sizin de sebebi bu olabilir mi acaba?Saat 21:30dan beri uyanık. Mememi lastik gibi sündürüyor, kafasını sallıyor memeyle kavga halinde. Gazı yok karnı tok sırtı pek. Bu ağlama ney böyle ya bu kadar. Bugün akşam altını açarken pişik olmuş çok ağladı kremleyene kadar. Hep altını da değiştiriyorum hiç bekletmedim. Dayanamadım onunla birlikte bende ağladım.
Biz yaptırdık çok gerekli bir şey mi bilmiyorum ben kıyamıyorum bebislere bizde sorun çıkmadi çok şükür muayene esnasında eşim vardi ben dayanamam çünküKızlar, rop muayenesi yaptıranlar tecrübelerini yazabilir mi? Çok geriliyorum o gün için..
Biz yaptırdık canım ek olarak rotavirus aşısı da yaptırdık ama gecesine ateşi çıktı 1-2 gün huzursuzlandi halsizdi evde ne olur ne olmaz calpol bulundur ve ateşi yükseliyor gibi olunca kıyafetlerini çıkar kisakollu zibinla durdu o akşam bebeğim çok yukselmedi bu yüzden 3. Ayda da menenjit yaptıracağızKızlar siz sağlık bakanlığının önerdiği bütün aşıları yaptıracak mısınız
Kuzum 60 küsür günlük olarak büyükler yanımızda olsa bir dert olmasa bir dert yanımızda olunca rahat edemiyorsun kafan rahat değil yanında olmayınca da benim gibi atak haftalarında bırak kahvaltıyı suyu zor iciyorsunKızlar bu lohusalığı en az hasarla nası atlatabiliriz ya
Ben kendi ailemle sorunlarım olduğu için kayınvalideme geldik hastanr sürecinden sonra. Kendisi evinde daha rahat edeceğini söyledi çünkü. Bu sefer de ben evimi özledim diye efkarlanıyorum. Hemen evime dönmek istiyorum. Bebeğime kendim bakıyorum sadece. Çok müdahaleci olduğu için arada bi sevmesi dışında çok vermiyorum resmen. Akşam bebeğimiz eşim ben odada uzanıp uyuklarken yalandan kapıyı tıklayıp dalıveriyo içeriye, uyuyan bebeği almak istiyo, emen bebeği emdiyse ver diye almaya çalışıyo veya ailece dinlenirken birileri ile telefonlaşıp odaya gelip zorla telefonu bize vermeye çalışıyo. Buraya gelme sebebimiz bi süre ev işi derdimiz olmaz vs diyeydi. Günlerdir sabah akşam hep kahvaltılık usül besleniyoruz. Bi tencere çorba bi tencere sulu yemek bile yapmıyor bırakın süt yapan yiyecekleri. Dolayısıyla lohusalığın verdiği şeyle sürekli kafamda düşünüp kuruyorum. Takriben ne zaman geçiyo bu lohusa kafası ya
Özelde mi yaptırdınız devlette mi acaba? Ben ilk özelden randevu aldım sonra iptal edip tıp fakültesinden aldım. Şu an yine kararsız kaldımBiz yaptırdık çok gerekli bir şey mi bilmiyorum ben kıyamıyorum bebislere bizde sorun çıkmadi çok şükür muayene esnasında eşim vardi ben dayanamam çünkü
Biz şehir hastanesinde yaptırdık benim bebeğim premature olduğu için yapıldı ama şehir hastanesindeki doktoru geç bile kalınmış dedi doğumu özelde yapmıştımÖzelde mi yaptırdınız devlette mi acaba? Ben ilk özelden randevu aldım sonra iptal edip tıp fakültesinden aldım. Şu an yine kararsız kaldım
Ben zararli oldugunu bilmiyordum ama ne zaman rezene cayi icsem bebek gaz bombasi oluyor, cemen tohumu da ayni etkiyi yaptı. Ustelik sutumu de artırmadı. Biraktim bende.kızlar rezene ile ilgili bunu duyan veya bilgisi olan var mı?
Simdi yeniden baktim da bu sene temmuz ayinda boyle bir calisma yayimlanmis. Oldukca yeni bir gelismeymis. Tesekkurler bilgi icin.kızlar rezene ile ilgili bunu duyan veya bilgisi olan var mı?
çok üzüldüm ya ben her akşam içiyodum hem de süt arttırıcı damla kullanıyorum onun içinde de varSimdi yeniden baktim da bu sene temmuz ayinda boyle bir calisma yayimlanmis. Oldukca yeni bir gelismeymis. Tesekkurler bilgi icin.
Evet sut artirici hemen her seyin icerisinde var.çok üzüldüm ya ben her akşam içiyodum hem de süt arttırıcı damla kullanıyorum onun içinde de var
Ben hafifce calkaliyorum. Belki biraz ilik su koysaniz cozunmeyi kolaylastirabilir.kızlar biberondaki mamayı neyle karıştırıyosunuz topak kalıyo maalesef
Ne desem beni yalancı çıkarıyor valla bu gece onu da uyumadıHemen hemen herkes aynı durumda demekki en azından yalnız değiliz öyle düşünelim
Bildiğin beraber yatıyoruz canım beşiği yatağa sabit arada engel yok yatarak emziriyorum normalde hemen uyurdu bu gece mesaideyiz hiç dalıp da uyumadıNasıl yanında yatırıyorsun canım,aynı haftadayız çareler çaresiz artık.Gece uyumaz gündüz uyumaz meme ister sürekli
Benim de iki tane arkadaşım biri sabaha kadar uyumadı diğeri de bir saat sonra okula gidecekDestek alabilen yanında annesi vs olanlar adına çok sevindim gerçekten içten söylüyorum bunu. Ama kendi adımada üzüldüm yalnız iki çocuğa bakıyorum . Benim gibi olan varmı aranızda yoksa bir ben mi böleyim
Kızlar 0-3 ay uyku tulumu bulanınız var mı bir de dışarı çıkarken giyebilecekler kalın mont tulum tarzı bir şey
Destek alabilen yanında annesi vs olanlar adına çok sevindim gerçekten içten söylüyorum bunu. Ama kendi adımada üzüldüm yalnız iki çocuğa bakıyorum . Benim gibi olan varmı aranızda yoksa bir ben mi böleyim
Benim ilk çocuğum canım. Tek bakıyorum. Eve geldiğimiz ilk 15 gün kayınvalidem vardı. Ama o benden daha bilgisizdi 5 çocuk büyütmesine rağmen. Evimin huzurunu bozdu, gitti. İlk etapta çocuğuma alışamadım onun yüzünden. Sonrasında da annem gelsin diye çok ağladım ama çalıştığı için gelemedi. Alıştım artık bu düzene. Bazen uzun uzun ağlıyorum. Sonra bir şey olmamış gibi devam ediyorum..
Kesinlikle çok çok şanslılar Allah eksikliklerini göstermesin benimki de çalışıyor ve çok uzak şehirlerdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?