2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    238
Baska bir grupta okumuştum. Cok sik bez degistirmekten pisik olmus bir arkadaşın. Sizin de sebebi bu olabilir mi acaba?

kızlar rezene ile ilgili bunu duyan veya bilgisi olan var mı?

Eklentiler

• IMG_9170.webp
    29 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar, rop muayenesi yaptıranlar tecrübelerini yazabilir mi? Çok geriliyorum o gün için..
Biz yaptırdık çok gerekli bir şey mi bilmiyorum ben kıyamıyorum bebislere bizde sorun çıkmadi çok şükür muayene esnasında eşim vardi ben dayanamam çünkü

Kızlar siz sağlık bakanlığının önerdiği bütün aşıları yaptıracak mısınız
Biz yaptırdık canım ek olarak rotavirus aşısı da yaptırdık ama gecesine ateşi çıktı 1-2 gün huzursuzlandi halsizdi evde ne olur ne olmaz calpol bulundur ve ateşi yükseliyor gibi olunca kıyafetlerini çıkar kisakollu zibinla durdu o akşam bebeğim çok yukselmedi bu yüzden 3. Ayda da menenjit yaptıracağız

Kuzum 60 küsür günlük olarak büyükler yanımızda olsa bir dert olmasa bir dert yanımızda olunca rahat edemiyorsun kafan rahat değil yanında olmayınca da benim gibi atak haftalarında bırak kahvaltıyı suyu zor iciyorsun

Biz yaptırdık çok gerekli bir şey mi bilmiyorum ben kıyamıyorum bebislere bizde sorun çıkmadi çok şükür muayene esnasında eşim vardi ben dayanamam çünkü
Özelde mi yaptırdınız devlette mi acaba? Ben ilk özelden randevu aldım sonra iptal edip tıp fakültesinden aldım. Şu an yine kararsız kaldım

Özelde mi yaptırdınız devlette mi acaba? Ben ilk özelden randevu aldım sonra iptal edip tıp fakültesinden aldım. Şu an yine kararsız kaldım
Biz şehir hastanesinde yaptırdık benim bebeğim premature olduğu için yapıldı ama şehir hastanesindeki doktoru geç bile kalınmış dedi doğumu özelde yapmıştım

kızlar biberondaki mamayı neyle karıştırıyosunuz topak kalıyo maalesef

Nasıl yanında yatırıyorsun canım,aynı haftadayız çareler çaresiz artık.Gece uyumaz gündüz uyumaz meme ister sürekli
Bildiğin beraber yatıyoruz canım beşiği yatağa sabit arada engel yok yatarak emziriyorum normalde hemen uyurdu bu gece mesaideyiz hiç dalıp da uyumadı

Benim de iki tane arkadaşım biri sabaha kadar uyumadı diğeri de bir saat sonra okula gidecek

Kesinlikle çok çok şanslılar Allah eksikliklerini göstermesin benimki de çalışıyor ve çok uzak şehirlerdeyiz

Kızlar herkesin annesiyle ilişkisi farklıdır tabii ama benim annem geldi ama burnumdan getirdi. Psikolojim öyle mahvoldu ki kocamla boşanıyordum kafada. Pazar günü gitti o kadar rahatladım ki. Keşke gelmeseymiş. Bu süreçte var olan sevgim saygım azaldı çünkü. Sanki lohusa olan ben değildim oydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…