Keşke sarılabilsekBenim ilk çocuğum canım. Tek bakıyorum. Eve geldiğimiz ilk 15 gün kayınvalidem vardı. Ama o benden daha bilgisizdi 5 çocuk büyütmesine rağmen. Evimin huzurunu bozdu, gitti. İlk etapta çocuğuma alışamadım onun yüzünden. Sonrasında da annem gelsin diye çok ağladım ama çalıştığı için gelemedi. Alıştım artık bu düzene. Bazen uzun uzun ağlıyorum. Sonra bir şey olmamış gibi devam ediyorum..
Ya yesinler onuOlmasa ne yapardık acaba
Kız deryaaaaa bu bıcırık beni görünce ağız dolusu gülmeye basladı eriyorummmmmm
Bak ne yorgunluk kalıyor ne de uykusuzluk ya. Bugün beni her gördüğünde bir gülüyor anlatamammYa yesinler onu
Bak ne yorgunluk kalıyor ne de uykusuzluk ya. Bugün beni her gördüğünde bir gülüyor anlatamammbüyüdükçe mutluluktan delirtcek bu beni belli oldu
Ağzını açıyor ama tam manasıyla bilinçli ses cıkaramıyor. Ama ağzı kulaklarında yaniAgulamaya ve sohbet etmeye de basladi mi? Bizimki simdi o asamada. Bazen geceleri uyanip hem guluyor hem aguluyor. Alip karnima geri sokasim geliyor onu
evet malesef benim öyle oldu. ama sonrasında sırt baş bel falan o tarz ağrılar hiç yaşamadım başım hiç ağrımadı mesela. normal karın ve dikiş ağrısı oldu o yönden çok iyiMerhaba genel anesteziden hemen uyanır uyanmazmı ağrı oluşuyor
Aynı bizde böyleyizBenim de 5. Hafta ve aynı durumdayız gündüz uykuları yarım saat ancak kucakta ise o da yatağa koyduğum an hiç uyumamış gibi gözler açık. Gece de yanımda yatıyor muhtemelen ondan daha uzun uyuyor uzun dediğim de bir buçuk iki saat
Ah canım inaki ilkte olsa ikincide kucağına minicik bebeği verdiklerinde bildiğin herşeyi unutuyorsunBenim ilk çocuğum ama en başından beri acemi olmama rağmen tekim. Hiçbir şey hakkında fikrim yokken birden her şeyi tek başıma yapmak zorunda kaldım
Bira bencilce belki ama insan aynı durumu yaşayanlar olduğunu bilince bir güç geliyor. Benim kv dede 15 gün durdu dediğin gibi hiç bilgisi yok. Çocukları nasıl büyüttüler bilmem. Benim annemde hasta gelse faydasından çok zararı olur malesef. Tek eşim var oda saat 7 de geliyor gece 11 12 kadar tutuyor bebeği biraz nefes alıyorum. Oda olmasa kafayı yerdim. Şu sıralar hiç ters düşme istemiyorum ama arada sürtüşüyoruZ onunladaBenim ilk çocuğum canım. Tek bakıyorum. Eve geldiğimiz ilk 15 gün kayınvalidem vardı. Ama o benden daha bilgisizdi 5 çocuk büyütmesine rağmen. Evimin huzurunu bozdu, gitti. İlk etapta çocuğuma alışamadım onun yüzünden. Sonrasında da annem gelsin diye çok ağladım ama çalıştığı için gelemedi. Alıştım artık bu düzene. Bazen uzun uzun ağlıyorum. Sonra bir şey olmamış gibi devam ediyorum..
Çok teşekkür ederim bilgiler için çok kıymetliBenim bebeğimin de öyleydi. Sarı Sarı duruyordu Konak gibiydi. Dr kuruluktan dedi. Nemlendirme mi istedi. Bende Bioderma atoderm krem var dedim. Bende onu önerecektim dedi. Bir iki hafta içinde komple yüzü temizlendi. Her sabah düzenli nemlendirdim. O bölgeyi makyaj pamuğuyla sildim.
Sakinleştiiim Allah güç kuvvet kolaylık veriyor şükürler olsun. Beni yaratan elbet yolumu gösterir bu ayete sıkı sıkı sarıldım .Canım benim önce derin nefesler alıp kendimizi sakinleştirmemiz gerekiyor delirmeyeceğiz delirmeyeceğiz inanıyorum bize
Var canım, olmaz mı… Ben de tekim. Annemi çağırdım ama gelmedi kem küm etti ben de bir daha teklif etmedim. Ama o kadar kırgınım ki, anlatamam. Gelmemesi hayırlı olandır diye teselli ediyorum kendimi çünkü gelseydi de her şeyi eleştirecekti. O yüzden böyle iyiyim karışan eden yok evimi bk götürüyor saçım düğüm düğüm olmuş gecem günüme karışmış ama en azından stresim yok kafam rahatDestek alabilen yanında annesi vs olanlar adına çok sevindim gerçekten içten söylüyorum bunu. Ama kendi adımada üzüldüm yalnız iki çocuğa bakıyorum . Benim gibi olan varmı aranızda yoksa bir ben mi böleyim
Kıyamam yaa… benimde kvdem duramam 40 gün dedi ve gitti . Hala haftasonları gidiyorum o kadar çaresizim yani normalde olsa benim evimde en çok ihtiyacım olduğu zamanda durmayanın evine adım atmam . Benimde ev aldı başını gidiyor toparlayıp süpürge tutabilirsem şükrediyorum. Haftada bir iki banyoyla idare ediyorum . Ama akşam olmaya başladığında içime kocaman bir karartı çöküyor. Kış mevsimide tetikliyor bu durumumu havalar düzelince bizde düzelicez inşallahVar canım, olmaz mı… Ben de tekim. Annemi çağırdım ama gelmedi kem küm etti ben de bir daha teklif etmedim. Ama o kadar kırgınım ki, anlatamam. Gelmemesi hayırlı olandır diye teselli ediyorum kendimi çünkü gelseydi de her şeyi eleştirecekti. O yüzden böyle iyiyim karışan eden yok evimi bk götürüyor saçım düğüm düğüm olmuş gecem günüme karışmış ama en azından stresim yok kafam rahat
İnşallah bu günleei bir şekilde atlatacağız her şeye rağmen bebislerimziin tadını çıkarmaya çalışmak en önemlisi. Çünkü şu yenidoğan zamanları gerçekten bambaşkaKıyamam yaa… benimde kvdem duramam 40 gün dedi ve gitti . Hala haftasonları gidiyorum o kadar çaresizim yani normalde olsa benim evimde en çok ihtiyacım olduğu zamanda durmayanın evine adım atmam . Benimde ev aldı başını gidiyor toparlayıp süpürge tutabilirsem şükrediyorum. Haftada bir iki banyoyla idare ediyorum . Ama akşam olmaya başladığında içime kocaman bir karartı çöküyor. Kış mevsimide tetikliyor bu durumumu havalar düzelince bizde düzelicez inşallah
İleride zordu ama başardım diyeceğiz inşallah.Kızımın bebekliğini özledim o yüzden 2. Çocuğu istedim. Gel gör ki yorgunluktan stresten tadını çıkaramıyorum. Şimdide zaman hızlı geçsin istiyorum insanoğlu çok garipİnşallah bu günleei bir şekilde atlatacağız her şeye rağmen bebislerimziin tadını çıkarmaya çalışmak en önemlisi. Çünkü şu yenidoğan zamanları gerçekten bambaşkaanne kv bunlar sözde yardımcı olacak ki biz de bu süreçte bebisle vakit geçirecektik ama o yönden şanssısız maalesef
Ama olsun, dediğin gibi bizi yaratan elbet yolumuzu da gösterirkimsenin yardımı desteği olmasın sıkıntı yok
Bana yapıldı Ekim ayında. Bebeğime de 3.gün yapıldı hastanedeyken.Ben Amerikadayim. Burada annenin hamileligi doneminde yapilmissa bebege yapilmiyor, eger anneye yapilmamissa (bana yapilmamisti, rsv donemine denk gelmemis o haftalar) bebege yapiliyor. Bizimkine de yapildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?