Selam kızlar, mesajlar birikmiş anca okuyabildim yemek konusu açılmışken dün canım tantuni çekti yiyememiştim bugün eşimle gittik yedik ayy nasıl mutlu oldum anlatamam dünyadaki en leziz et tantuniydi sankii Yarına randevu buldum çok şükür kalp atısı için gideceğim bana dua edin çok heyecanlıyımmm başka gidecek arkadaslarda varmış yarın güzel haberlerle döneriz inşallah, iyi geceler canlar
günaydın herkese bugün kontrole gidecekler (ben de dahil) umarım güzel haberler alırız. biz geçen sefer kalp atışını görememiştik, umarım bir sorun yoktur ve bugün görürüz.
Ayy çok haklısın ama ben halen daha mecburen sağlıklı gitmek durumundayım. Biraz lekelenmem var diye stres yapıyorum sanırım içten içe şekerim yüksek çıkıyor son günlerde. Bu kadar dikkat ederken de yüksek çıkması insanın sinirini bozuyor. Balık yiyorum allahtan onda sorunum yok ama siz de bıktıysanız zorlamayın kendinizi
Günaydın herkese en son 25 martta kontrole gitmiştim 7+0 da . Artık bir aylık kontrole dönüyoruz dedi doktorum. Yeni kontrolüme iki hafta var daha ve meraktan evhamdan çatladım bile. Geçer mi yaaa o kadar gün gerçekten 1. Trimester 1 yıl gibi değil mi kontrole gidenler paylaşsın bari onlarla rahatlayalım inşallah
Günaydın herkese en son 25 martta kontrole gitmiştim 7+0 da . Artık bir aylık kontrole dönüyoruz dedi doktorum. Yeni kontrolüme iki hafta var daha ve meraktan evhamdan çatladım bile. Geçer mi yaaa o kadar gün gerçekten 1. Trimester 1 yıl gibi değil mi kontrole gidenler paylaşsın bari onlarla rahatlayalım inşallah
Yani ben tüm belirtilere normaldir herhalde yaaa sakinliği ile yaklaşmaya çalışıyorum canım, yoksa fena. Geçen haftaki kontrolümü de iptal etti doktorum, her hafta gidiyordum iyiydi, çociiimi görmüyorum 10 gündür
evet yaa merak içindeyim azıcık leke gelse hopluyorum yerimden ama doktor ufak lekeler için gelme hastaneye onun için bile kalkamnı istemiyorum yat dinlen bol bol dedi
Kızlar göğüs hassasiyetiniz nasıl ben elimi dokunduğumda ağrı olurdu ama bi kaç gündür hiç his yok . Midem bulantım devam ama göğüs hassasiyetim yok korkuyorum bebeğe bişey mi oldu diye sizin nasıl durumlar
Kızlar göğüs hassasiyetiniz nasıl ben elimi dokunduğumda ağrı olurdu ama bi kaç gündür hiç his yok . Midem bulantım devam ama göğüs hassasiyetim yok korkuyorum bebeğe bişey mi oldu diye sizin nasıl durumlar